Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Linda de Mol al in 2013 gewaarschuwd voor vieze JeroentjeHet begint er steeds meer op te lijken dat Linda de Mol de ex van Jeroen Rietbergen al eerder veel meer signalen ontving over het gedrag van Jeroen.

Zo kwam Linda de Mol er een aantal jaar geleden al achter dat Jeroen Rietbergen vreemdging. De geruchten dat Jeroen een notoire vreemdganger was waren in Hilversum al lang en breed bekend in de roddelbladen werd Jeroen namelijk elk jaar wel een paar keer betrapt met een andere vrouw. En volgens René van der Gijp is ook al 20 jaar bekend dat Jeroen Rietbergen de bijnaam ‘vieze Jeroentje’ heeft op het mediapark.

In 2019 diende een kandidaat van The Voice een klacht in bij John de Mol over Jeroen Rietbergen. Volgens deze kandidaat vertoonde Jeroen wangedrag en viel hij haar lastig met het sturen van ongepaste berichten en het sturen van foto’s van zijn zaakje.

John de Mol liet in de uitzending van BOOS weten dat hij Jeroen Rietbergen alle hoeken van zijn kantoor had laten zien en hem zelfs op zijn bek wilde slaan. Maar hij gaf Jeroen toch nog een kans, omdat hij nooit eerder klachten had gehoord over hem en waarschijnlijk omdat het zijn zwager was.

Jeroen biechtte hierna het zelf op tegen Linda waarschijnlijk onder druk van John de Mol. Linda eiste dat hij in therapie ging en ze gingen tijdelijk uit elkaar. Niet wetende dat Jeroen gewoon doorging met zijn walgelijke wangedrag en zelfs vrouwen aanranden.

Volgens de Story heeft Linda haar vader die in 2013 overleed haar toen al gewaarschuwd voor Jeroen Rietbergen.

Helaas waren al deze signalen voor Linda toch niet genoeg en moest de onderste steen bovenkomen voordat Linda definitief afscheid nam van Jeroen Rietbergen.

21 Reacties

 1. Eppo

  Er is weer een Aangifte tegen die viezerik.

 2. Nanko Veenbrink

  Het hele gedoetje rond the Voice is overal én al eeuwen gaande. Niks nieuws onder de zon. Overigens zou ik wel eens willen weten wie van de dames “Ja” hebben gezegd. Ik vermoed dat het er meer zijn dan de “nee”-zeggers. Maar die hoor je niet!!

  • Nose

   Roem welke vrouw wilt dat niet en ja geld maakt het tenslotte en daar willen ze alles aan doen om de top te bereiken

   • Tiny

    Linda kan niet zonder relatie & kan zoals zij zelf ook zegt niet alleen zijn.
    Na Sander had ze binnen 1 week al Jeroen, ook al zag ze eerst eigenlijk niks in hem. Zij vond het blijkbaar prima dat zij hiermee zijn relatie van destijds kapot maakte.
    Ze had kunnen weten dat hij een vreemdganger was.
    Ook nu zal zij zo weer een ander hebben of hem terugnemen als hij over 2 maanden zijn ’therapie’ afgerond heeft.
    (zover je paardrijden, vissen en wat gesprekken therapie kan noemen) die enkel wordt nu niet veroordeeld omdat hij nu kan zeggen: ‘ik heb al therapie gehad’. Hij stond alweer lachend op de foto met een leuke blonde vrouw bij paardrijden, benieuwd of ie daar met zijn handen vanaf kan blijven.
    Met zijn charmes zal hij er wel weer eentje of een paar inpalmen.
    Daarbij..met wat praten kom je niet van een ‘verslaving’ af.
    Het was gewoon machtsmisbruik. Hij is een golddigger die Linda gebruikt om alle baantjes bij haar broer te krijgen & jonge vrouwen kan scoren.
    100^ zeker dat Linda hem weer terugneemt. Nu geeft ze dag en nacht vriendinnen en familie om haar heen, als ze maar niet alleen is.
    Zielige vrouw is het ook, stinkrijk maar totaal niet met zichzelf kunnen zijn.

  • Marjan Bloem

   Misschien zelf n beetje Vieze Nanko om dit te denken?. Het gaat om machtsverschillen hier in werksituaties had je dat niet begrepen?, jonge meisjes en een ouwe vent die zoals de aangeefsters zeggen onverwachts met zijn tengels aan ze zit. En ja, het gebeurt al eeuwen. Teveel te vaak.Maar prima als vieze mannen n keer goed “op hun bek geslagen worden ” , hetzij letterlijk dan wel figuurlijk, door openbaarheid, shaming, ontslag , veroordeling..want hoe anders moeten we dit soort vunzige mannen ooit stoppen? PLus vertrouwenspersonen en gedragsregels in bedrijven. Plus een werksfeer waarin mannelijke collega’s ook de viezerikken aanspreken op hun gedrag IPV mond houden of grinniken als jongens onder elkaar. Ik begrijp dat jij geen jonge dochters hebt??

   • Nou dit zal nooit veranderen kan ik jou zeggen.nu deugen de mannen niet.nee de vrouwtjes wel.dat zijn ook geen schatjes.als het om roem en geld gaat.

  • Barbara Santuz

   Ik vind het persoonlijk een beetje vreemd dat de bui nu pas losbarst, wilde men even kijken hoe het zou uitpakken??

 3. Cisca

  Die vrouwen die het wisten zijn dus net zo schuldig. Als die hun mond hadden open getrokken hadden die meisjes/vrouwen in de jaren erna dit niet hoeven meemaken. Dan was het veel eerder uitgekomen.

 4. S Groenhuijzen

  Hoe heeft hij het nr van die kandidate gekregen,dat vraag ik me af bij al die kandidaten trouwens
  Hebben ze die zelf gegeven aan hem,of wat.

 5. Jaa ,Angela,waar was jij?!!

 6. Klopt..als je niks zegt weet niemand wat er gaande is ..John de Mol had gelijk met zijn statement bij BOOS. Hoop dat er gauw een einde komt zowel vr de slachtoffers als de fam .de Mol..sterkte aan alle betrokkenen ..zou niet in hun schoenen staan..wat een ellende..zucht..

 7. Jaa Angela Groothuizen waar was jij toen de slachtoffers je nodig hadden?!!(z.g.moeder van de voice!!)
  Zeker geen commentaar.?!!!!Dat is te snappen maar je blijft laf en denkt alleen aan je centjes.

 8. Helemaal eens met Cisca.

 9. marianne

  Beste Nanko, de jazeggers hoef je ook niet te horen.
  Die hebben immers geheel vrijwillig seks gehad met de vieze mannetjes.
  Je mist het probleem totaal.
  Het probleem is ONGEWENSTE intimiteit!

  • Thea

   Marianne, het gaat hier natuurlijk om de ja-zeggers die vervolgens niet hebben gekregen wat ze beloofd is (winnen of extra privileges etc.) welke nu ook hun wra6aj willen nemen. Nu achteraf spijt hebben natuurlijk omdat het beoogde doel niet bereikt is.

 10. Harold V

  Was Linda in werkelijkheid maar de profiler die ze in de serie ” diepe gronden” is, dan had ze na 1 week al een punt achter de relatie met vieze Jeroentje kunnen zetten!

 11. Longjohn

  Anouk heeft in ieder geval bedankt

Geef een reactie