Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Tim Hofman was zelf ook vrouwonvriendelijkTim Hofman die met zijn programma BOOS het misbruik schandaal van The Voice onthulde blijkt zelf ook niet helemaal de leukste te zijn.

Er zijn verschillende oude filmpjes opgedoken waar hij heel erg vrouwonvriendelijk is en ongepaste opmerkingen maakt. Verder laat hij in een interview in een ander oud filmpje weten dat het er soms heftig aan toe gaat achter de schermen bij BNN.

Het gesprek gaat als volgt:

Hofman: ,,Bij BNN wordt wel veel. eh..”

Interviewster: ,,Dat iedereen die nieuw is en dat iedereen met elkaar gaat?

Hofman: ,,Wel geregeld.”

Interviewster: ,,En heb je zelf wel eens met iemand van BNN iets gedaan…?’

Hofman: ,,Ja, een paar. En verder heb ik wel met mensen van BNN getongd of naar bed geweest…’

Interviewster: ‘Van voor de schermen of achter de schermen.’

Hofman: ‘Ja, maar het is altijd gelazer’.

Inmiddels heeft Tim Hofman op Twitter zijn excuses aangeboden en laat hij weten dat hij sindsdien veel geleerd heeft.

Tim Hofman geeft het volgende statement.

,,Ik schaam me daarvoor. Het was 2012 backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb sindsdien veel geleerd, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobe, racisme, validisme. Het was tot, excuses zijn gepast. Bij dezen.”

Het lijkt erop dat iemand heel diep moest graven om te proberen Tim Hofman in een kwaad daglicht te zetten. Wellicht een actie om zijn onthullingen minder sterk te laten lijken.

 1. S Groenhuijzen

  & dan moeten wij zijn programma met al die onherkenbaar & vervormde stemmen,met een acteur die inspreekt serieus nemen. 🤔
  Hoe serieus moet je dit nou nemen,met een vent die zelf onzuiver=.
  Waarom wel met dit programma mee werken & niet naar de politie durven te stappen….heeft niks meer met schaamte & niet durven te maken.
  Mannen zijn net zo goed slachtoffer van vrouwen,
  Sterkte voor hun die het daadwerkelijk mee hebben gemaakt

  • Olga

   Tja roddelen over een ander en dan door je eigen strond kar overreden worden. Nu of in het verleden Timmetje je bent een grotere achterbaks stuk tuig en je gebruikt deze meisjes voor eigen gerief in je hoofd.Zoek ook hulp.

 2. Vander veen-tunderman

  Goeie reactie Dit is trial by media. Slachtoffers durven niet naar de politie maar wel naar Tim Hofman en naar beau. Trouwens Tim Hofman had als die eerlijk was dit bij de politie gemeld en niet op straat gegooid.

Geef een reactie