Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato ook fout bezig live op de tvÉén van onze bezoekers wees ons op onderstaand filmpje van Marco Borsato. Daarop zien we Marco tijdens een finale uitzending van The Voice Kids op het podium staan met zijn pupil. En met de wetenschap van nu is Marco wel heel erg handtastelijk. Ook staat Marco achter zijn pupil en drukt hij haar tegen hem aan terwijl de andere coaches netjes naast hun pupil staan.

De andere coaches zijn ook veel afstandelijker met hun pupil en Marco is echt heel apart bezig zoals je kunt zien. Dit gaat veel verder dan alleen een beetje troosten tegen de zenuwen hoor.

Bekijk hieronder het filmpje van Marco.

16 Reacties

 1. Jeurissen

  Tja nu wordt er wel overal anders naar gekeken en vind je wel een stok om mee te slaan, zeker na wat er allemaal boven tafel is gekomen…….. Wel proberen om er emotioneel l neutraal in te blijven staan…..

 2. Elkje

  Dit is echt zon lief meisje. Onschuldig. Hij blijft ook over haar armen wrijven en hij kijkt haar aan alsof hij verliefd is.
  Ik denk denk dat hij wrg aanrakerig is.maar mijn hart draait om in mijn lijf.

 3. Bibi

  Smeerlap!! En nu de benen nemen hé. Nu heb je in talië daar weer vrij spel.
  Moet gelijk aan zijn eigen dochter denken.

 4. Gerry van de werken

  Marco is een gevoelsmens de een is nou meer aanhaling dan de ander niets mis mee toch?

 5. Ettie

  Oh, nu zoeken we overal wat achter?!

 6. Nikki

  Wat een onzin, de man is van Italiaanse afkomst, niet zo afstandelijk als Hollanders,
  Walgelijk om een hartelijk mens zo zwart te maken

  • Wil schouw

   Wat een gezeik zeg schei ermee uit ik wordt hier erg depressief van

  • Marianne

   Hij doet het publieklijk en niet stiekem. Die man is zich van geen kwaad bewust. Als hij wist dat hij te ver ging, had hij dit nooit voor de camera gedaan maar achter de schermen. Het is een man die zijn liefde uit op een vaderlijke manier. Het is de finale dus superspannend en hij leeft heel erg mee. Heel veel mensen hebben naar de uitzending gekeken en er niks van gevonden toendertijd. Tegenwoordig moet iedereen maar een mening geven en slecht praten over anderen. Deze man durft zich niet meer te vertonen in Nederland, zijn carrière is voorbij. Ik vind het zielig voor hem.

 7. Gerda

  Er is niets slecht te zien! Aanstellers!

 8. Hij is een knuffelaar, nou so what?? Ik vind dat nu overal een zaak van wordt gemaakt.

 9. Sam Bresser

  Mensen je gaat niet aan billen zitten 😡🤬😡🤬😡😠 en ook ongevraagd 😤
  Voor mij is Marco schuldig 😑😐😶

 10. Suuw

  Ik lees hier boven dat mensen er geen probleem in zien. Nu is het Marco Borsato. Vooral als je er fan van bent zal je het niet als een probleem zien maar stel je voor dat het de leraar op school is die zo aan je dochter zit tijdens een diploma uitreiking. Vind je het dan nog steeds kunnen?

  • Marianne

   Marco en dat meisje hebben intensief met elkaar gewerkt. Zij hebben zo toegeleefd naar dat moment en je ziet dat hij haar op een bepaalde manier wil geruststellen. Het is de finale van de Voice Kids, iets heel anders dan een diploma-uitreiking. Kan je niet met elkaar vergelijken vind ik.

Geef een reactie