Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol barst in tranen uitGisteren barste Johnny de Mol voor de tweede keer deze week in tranen uit in zijn eigen talkshow HLF8. Veel mensen denken dat Johnny dit expres doet om empathie te kweken voor de familie de Mol.

Gisteren nog haalde Shima de ex van Johnny de Mol nog keihard uit naar hem. Volgens Shima die Johnny beschuldigd van poging tot doodslag op haar moeten we de tranen van hem niet serieus nemen. Ze noemt de familie de Mol de monsteres van de jungle.

Johnny werd overigens weer hard aangepakt door de gasten die hij had uitgenodigd. Johnny zei namelijk dat hij met verschillende vrouwen die bij hem op de redactie werkte had gepraat en zijn gasten wilde weten wat hij daarvan geleerd had. Daar kwam Johnny helaas niet goed uit de verf.

Een aantal kijkers denkt dat Johnny ook zo vaak huilt omdat hij in zijn maag zit met zijn ex Shima. Er loopt namelijk nog een rechtszaak tegen Johnny. Johnny is als de dood dat dit ook weer opspeelt in de pers.

11 Reacties

 1. Lisette

  Zij zonder zonde werpe de eerste steen…
  Als we iedereen die fout is van de buis halen wordt het een haardvuur vrees ik…
  Misschien heeft Johnny foute dingen gedaan. Misschien probeert hij nu al heel lang om het goed te doen. En ook ik was slachtoffer van misbruik heel lang geleden dus vind dat ik het volgende mag zeggen, naast slachtoffers zijn er ook vrouwen die mannen verleiden, manipuleren, bloed onder de nagels halen, niet eerlijk zijn, tegenstrijdig zijn etc

 2. Wat een ongelooflijke topper is dit ,het is zo’n lieve leuke jongen!!! 👍

 3. Eppo

  Krokodillen tranen ,aangezien Talpa met een financiële fusie bezig is met RTL.
  Waar ging het mis ? , verkrachting, Aanrandingen ,bepotelen, misbruik.
  Hoe naief stond John de Mol in deze tent ,een ongelooflijk misbruik in de TV history.
  Ongekend in de Wereld.
  Komt dit ooit nog goed ,zelfs onze Regering heeft het er over.

 4. Onbekend

  Vindt het een kanjer om dit toch maar even te doen.

 5. Nu ik denk dat het geen krokodillentranen zijn! Hij is ook een mens. Kan mij voorstellen dat ook Linda haar verdriet heeft. Het is verschrikkelijk zoals de fam.Mol dit moet mee maken. Een grote pot met bederf rondom.TVOH..Vele slachtoffers die nu hun aangifte hebben gedaan. Ook nav het programma BOOS. Weg met die flapdrol ruiit de boel alleen maar op. En is het Talpa die hier achter zit zodat van der Vorst het over gaat nemen?

 6. Anita

  Johnny medelijden hoef jij ook niet te hebben met je zelf. Ben je vergeten hoe jij die jongen af lebberde schandalig dat niemand in greep. En John en Linda verschoon jullie je zelf je kerel deugde al jaren niet zelf John wist het gaf hem een waarschuwing. Maar nu het allemaal uit is gekomen wordt het te heet onder jullie voeten. Een vies smerige familie tuig zijn jullie flink aanpakken.

 7. ikkem

  Ik zie geen een traan, het is maar aanstellerij.

Geef een reactie