Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique plaatst liefdesverklaring Andre onlineGisteren lieten we al weten dat het erop lijkt dat Andre Hazes die vandaag overigens jarig is en Monique weer een setje zijn.

Andre is op dit moment in Texas in Amerika en wat hij daar precies doet en met wie hij daar is is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk viert hij daar in het geheim zijn verjaardag met een klein groepje vrienden.

Monique plaatste vandaag het onderstaande bericht en daarmee lijkt Monique in ieder geval de relatie te bevestigen of te bevestigen dat Andre en zij het binnenkort weer gaan proberen. Maar er zit ook iets schokkends in deze liefdesverklaring

Monique zegt het volgende:

”Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels. Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag. Zoals afgelopen jaar. Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten. Je mag ontzettend trots op jezelf zijn en de stappen die je maakt. Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen. Ik ben dankbaar voor en trots op de groei die je doormaakt. Deze reis, met en naar jezelf, is het grootste kado aan jezelf. De mensen die belangrijk voor je zijn, reizen met je mee in jouw trein. Halte voor halte. Happy Birthday”

Monique heeft het over wagonnetjes die Andre heeft losgekoppeld. Hiermee doelt Monique natuurlijk op zijn exen Sarah van Soelen en Anne Rose. Maar schokkender is dat Monique ook zegt dat Andre bijna zelf voor de trein lag. Daarmee doelt ze natuurlijk op Andre zijn drank en drugs gebruik en dat het bijna helemaal misging met hem.

Ook Rachel Hazes feliciteerde Andre op haar Instagram account. Rachel zei het volgende:

”Lieve schat, vandaag ben je alweer 28 jaar geworden. Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Zeker na wat we allemaal meegemaakt hebben samen. Vorig jaar was een heel heftig jaar maar ondanks veel verdriet en de moeilijke momenten hebben we toch ook heel veel gelachen samen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg trots op jou ben en heel erg blij ben met een zoon zoals jij. Samen komen we er altijd sterker uit! Daarom lieve Dré, leef alsjeblieft jouw leven zoals jij dat wil. Gefeliciteerd lieverd”

14 Reacties

 1. ikkem

  Inderdaad wanhopige vrouw op leeftijd, ze blijft maar dromen, medelijden (?), geen!

 2. B. Raak

  wat een braakstukje.
  moniek is al langer het padje kwijt. een lachertje is deze mevrouw.
  de jongen —-want hij is geen man—- die jou en jullie zoon meerdere keren publiekelijk door de stront getrokken heeft en met zijn nieuwe bedmaatjes –plus aanhang– publiekelijk heeft uitgelachen en zwartgemaakt, daar kruip je voor als een gewond dier, smekend naar een beetje aandacht van degene die jou heeft verwond.
  moniek is karikatuur van zichzelf geworden.
  een clown die haar zoontje leert dat het goed is om de vrouwen in zijn leven te minachten en ermee weg te komen.
  ze is geen haar beter dan rochel.

 3. Eppo

  Wat een groot Hart vol liefde heeft deze prachtige kracht Vrouw toch.
  Alleen echte Liefde kan alles weerstaan.
  Het is jullie gegund en blijf genieten van alle goeds.

  • Iris

   Trots 😝
   Hoe kan zij trots zijn op die loser..
   Die haar telkens weer gebruikt en belazerd & zijn kind dumpt voor elke scharrel.
   Ongelofelijk dat je je zo laat bespelen door een gozer. Mo, ik had je veel wijzer ingeschat!😉🙄

 4. Lina

  Bah bah pfff wat een mens is het toch.
  Niemand gelooft haar nog,
  André hartelijk gefeliciteerd met je 28ste.
  Jij EN Monique gaan er voor.
  Heel veel geluk samen.

  • Marquerite

   Wagonnetjes losgekoppeld? André mag blij zijn dat afgelopen zomer zijn ogen eindelijk geopend zijn en het hem duidelijk is gemaakt dat het zo niet verder kon.

  • Rita

   Dump die eikel, Monique!😤👊
   Zo’n lofzang, zie je dan echt de realiteit niet?
   Je trapt steeds weer in zijn narcistische charmante praatjes.
   Ga verder met je leven en laat die lullo eens echt los!!!!
   Ja gaat kapot aan dat gestoorde junkie- en borderline gedrag van André.

   • True !!
    Monique mag zichzelf gaan verdiepen in haar eigenste binnenste ipv in die van een ander! Ze mag zichzelf de vraag stellen : “ wat in mij zorgt ervoor dat ik op narcistisch gedrag val , waarom houdt ik zo weinig van mezelf ? Dat is een belangrijker onderzoek “ blijf bij jezelf “.
    Wbt moeder : Aandacht gek . Er is een reden voor het gedrag van de zoon!

 5. Tja

  Jullie weten allemaal niet hoe moeilijk het is om los te komen van een narcist!!!! Google maar

  • ikkem

   Probleem zit niet in Andre de narcist maar in haar zelf, ze heeft weinig tot niets van eigen warde en accepteert de stront. Andre doet haar helemaal niks, zij doet het zelf. Om een ander te kunnen houden moet je als eerst je zelf kunnen houden, anders het is geen liefde maar ziekte.

   • Geld maakt blind, zij heeft over liefde, welke LIEFDE komen en gaan. Als André een gewoon arbeiders was dan was zij allang gestapt naar een ander kerel. Je moet zo onzeker en geen respect voor jezelf hebt . Nog erger je berichtje” lieverd je ben 28 geworden bla bla bla en met je wagonnetjes” t om te kotsen met je NEO LIEFDE. ROEM GELD LUXE LEVEN maar werken voor je eigen te MOEILIJK daarom toch maar André je NEP LIEFDE verklaren met je NEP BERICHTJES. Voor je eigen GEWIN. Bahhhhh zulke vrouwen als die MONIQUE. Gelukkig zijn er veel vrouwen die anders zijn die zeer bekwaam eigen waarde hebben ……..In

  • Inderdaad, aan de reacties te zien weten heel veel mensen niet hoe moeilijk het is om los te komen van een narcist. En dat heeft niets met je eigenwaarde te maken. Narcisten zijn heel goed in het subtiel manipuleren, geloof me.

 6. Ze kan niet zonder André, wie moet haar anders gaan onderhouden, t een luie varken en André is haar prooien. Welke vrouw in deze moderne tijden zich zo verlagen na drie keer uitgebonjourt, je moet zo hopeloos zijn en er is maar een reden hebrigheid luxe leven, dat is haar om te doen. Echte liefde brrrrrrr, André hou van jongen vrouwen wat moet hij over een paar jaren met haar bijna even zo oud als met zijn moeder …..Moeilijk hè om te gaan werken en je zelf eigen centjes verdienen net zo als duizenden alleenstaande moeder…..

 7. Nou zij heeft weer niks gedaan 😡😡 de camera beelden liegen . Dus BOONTJE KOMT OM ZIJN LOONTJE ! !

Geef een reactie