Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Britt Dekker doet schokkende onthullingGisteren was Britt Dekker te gast in de talkshow VI Vandaag om te praten over de onthullingen die BOOS deed over het misbruik bij The Voice.

Britt begon haar tirade met te zeggen dat Ali B echt ziek in zijn hoofd is. Ze heeft weleens met Ali B gewerkt en vond hem altijd al een kwal. Hij deed echt of hij de koning was, aldus Britt.

Maar nog schokkender was toen presentator Wilfred Genee aan Britt vroeg of ze zelf weleens iets heeft meegemaakt zoals bij de slachtoffers van the Voice is gebeurd. En daar werd Britt een beetje ongemakkelijk van. Ze begon een beetje te haperen en te zeggen dat ze het daar niet over wilde hebben. Maar Wilfred drong aan en uiteindelijk zei Britt dat ze inderdaad ook zoiets bij RTL heeft meegemaakt. Volgens haar ging RTL daar wel goed met om, want de medewerker die Britt dit flikte werd ontslagen.

Ze wilde er verder niet dieper op ingaan wat er nou precies was gebeurd, maar dat het niet fijn was werd al snel duidelijk. Zo zie je maar weer dat de beerput nog veel groter is dan enkel het programma The Voice en RTL waar deze monsters werkte.

Inmiddels hebben we dan ook al verschillende meldingen binnen gekregen van bn’ers die zich echt walgelijk hebben gedragen en waar niemand nog weet van heeft. We zijn dit nu verder aan het onderzoeken, maar geloof ons The Voice was echt alleen het puntje van de ijsberg.

12 Reacties

 1. mr. ed

  britt is het lievelingetje van de mol sr.
  natuurlijk gaat zij verder niks zeggen want dan kan ze haar paard en porsche inleveren.

 2. Britt Hypocritt

  Britt Dekker, de vrouw die zelf misbruik maakt van de goedgelovigheid van kinderen en jongeren en daarmee haar geld verdient.

 3. S Groenhuijzen

  Britje hoe heb jij George van je grote baas John de Mol gekregen🤔
  Ken geen ene baas die dit soort grote cadeaus geeft.
  Vond je een leuke meid,maar het=je schijnbaar erg hoog in je bolletje geschoten.
  Ach je kan niet achter blijven hè,bij je bnertjes.

  • Wat een waardeloze reactie! Als je ook maar een beetje historisch onderlegd was, zou je weten hoe de transactie met George tot stand is gekomen, daar is niets geheimzinnigs aan. Wat heb ik een hekel aan mensen die zo maar iets roepen zonder enige kennis van zaken te hebben! Is er nog niet genoeg narigheid in de wereld?

   • Yvon

    Britt zal wel met John het bed gedeeld hebben en daar haar carrière aan te danken hebben.
    Da’s wel duidelijk!
    Ineens in bijna elke programma komen opdagen, een paar krijgen etc.
    Zij doet zelf waar ze anderen van bericht.

 4. Frida

  Wat een walgelijke insinuaties richting Britt Dekker! De klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt! Hou gewoon je klep dicht als je iets niet zeker weet, niet iedereen is slecht!

 5. M

  Over hoe ze aan het paard komt in ze altijd open over geweest. Ze heeft daar twee series voor gemaakt in ruil voor het paard.
  Dus niks geheims aan.
  Ze hadden ook kritiek op John de Mol tijdens de uitzending. Iets wat Johan Derksen niet deedt die vond dat John de Mol goed en begrip vol gehandeld had.
  En Rene van der Gijp wist alleen maar te vertellen hoe de bijnaam was van de pianist.

 6. Ladyscotty

  Je voelt aan je eigen fiets hoe een ander trapt of wel de pot verwint de ketel..
  Wat een zieke geest heb je.

Geef een reactie