Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ali B is op de vlucht en zit in grote problemenTegen Ali B is twee keer aangifte gedaan waarvan één wegens verkrachting. Ali B zelf ontkent deze beschuldigen en zegt dat hij wel affaires heeft gehad met kandidaten van The Voice maar dat dit geheel vrijwillig was.

Ook over Ali B lijken de verhalen na de uitzending van BOOS van gisteren nu helemaal los te komen. Volgens John van den Heuvel zijn er nog tal van meiden die hetzelfde hebben meegemaakt en die nog twijfelen of ze aangifte willen doen.

Verder horen we veel verhalen van wat we eigenlijk al wisten namelijk dat Ali B een ontzettend nare gozer is. Voor de camera is Ali B heel iemand anders dan als de camera’s uit zijn. Maar dat geldt voor het merendeel van de bn’ers.

Ali B is gisteren gespot in Dubai zonder vrouw en kinderen. Op een filmpje is te zien hoe hij zenuwachtig heen een weer loopt en met zijn telefoon bezig was. Het is overigens niet opvallen dat zijn vrouw er niet was, want volgens Rob Goosens zijn de twee al jaren uit elkaar. Alleen hielden ze dit geheim voor de buitenwereld en werkten ze alleen zakelijk nog met elkaar.

Maar Ali B heeft inmiddels als zijn bankrekeningen geblokkeerd voor zijn vrouw dus of er van deze zakelijke relatie nog wat over is vragen wij ons af.

Als het klopt wat Rob Goosens gisteren zei in de talkshow VI Vandaag over dat Ali B en zijn vrouw al jaren uit elkaar zijn. Dan moet zijn vrouw wel hebben geweten van het gedrag van Ali B. De verhalen dat Ali B een notoire vreemdganger was en het huwelijk tussen hun een schijnhuwelijk was gaan al veel langer. Al lang voordat bekend werd wat er bij The Voice is gebeurd. De vraag is dan ook wat wist de vrouw van Ali B precies?

Heel opvallend is in ieder geval dat zijn vrouw in de documentaire over Ali B zijn leven zei dat hij een walgelijke nare vent is. Deze documentaire is door Videoland verwijderd na de uitzending van BOOS, maar wij vonden het altijd al opvallend dat deze uitspraken van zijn vrouw er niet zijn uitgeknipt.

Inmiddels hebben verschillende bn’ers Ali B ontvolgd op Instagram en horen wij ook dat de eerste artiesten die bij het platenlabel en managementbureau van Ali B zaten zijn opgestapt en hun samenwerking hebben opgezegd.

Ook horen wij dat Ali B in Dubai zal blijven totdat de storm een beetje is gaan liggen en hij zich voor de rechter moet verantwoorden. Sterker nog Ali B zal al plannen hebben om definitief naar Dubai te gaan verhuizen nu zijn carrière hier in Nederland toch echt voorbij lijkt te zijn.

Dit heeft overigens veel weg van de move van Marco Borsato die zich definitief in Italië wil vestigen na de rechtszaak. Het is afwachten waar smeerlap Jeroen Rietbergen naar toe zal vluchten. En dat is inmiddels bekend, want Jeroen Rietbergen is gezien op Schiphol en was aan het inchecken naar Atlanta in Amerika. Die is dus ook op de vlucht.

51 Reacties

 1. Eppo

  Hopelijk snel een interpol aanhoudings verzoek voor Ali B .
  Heeft John de Mol zich al gemeld bij de politie?

  • Peter

   Wat ik niet begrijp dat justitie hier niet ingrijpt
   De een vliegt DOODLEUK naar Amerika
   De andere gaat en zit in Dubai en de andere wacht en gaat denkelijk naar ITALIE toe?
   Slapen de verantwoordelijke op SCHIPHOL OOK
   Ik hoop van harte dat zo snel mogelijk uitgeleverd worden

   • Fa58

    Jaaa hetzelfde zei ik ook tegen mijn vriend. Slappe rechtssysteem hebben we hier in Nederland. In Amerika zou jij dit gemogen hoor.

   • Fa58

    Ik bedoel. . niet hebben gemogen☺️

   • Guiseppe

    Nooit geoord dat je pas schuldig bent als de rechter heeft geoordeeld of leven jullie in Nederland in een andere rechtstaat…

  • Petra

   Wat een walgelijke BNers! En vooral heel erg LAF
   Dit zijn zielige mannetjes in hun soort, die met hun sterk narcistisch gedrag en zgn. aanzien, hun macht misbruiken ten koste van hun slachtoffers.
   Waar dit soort lui ook naar toe vluchten: dit gedrag zal nooit verdwijnen of genezen. Maar ik hoop dat justitie genoeg bewijzen kan verzamelen en om uitlevering kan vragen van dit soort gajes!

  • Eindelijk is het kwartje gaan rollen…… nu de gehele waarheid over al hun misdaden zodat het alle hoeken van de gevangenis van binnen leren kennen

  • Bali a

   Dat wordt blok Bali A van de gevangenis.

  • DE ÉÉN GAAT IN EEN GROT ?
   DE ANDER STEEKT ZIJN KOP IN HET ZAND🤔 OF VLUCHT MAAR JE NEEMT ALTIJD JE ZELF MEE,WAAR JE OOK NAAR TOE GAAT JOH,HET ZAL JE ALTIJD BLIJVEN ACHTER VOLGEN !!
   HET IS OM TE KOTSEN ,TE WALGELIJK , VOOR WORDEN 🤥

  • Bien

   Het ergste vind ik het voor de slachtoffers. Maar feitelijk heeft hij ons allemaal vestigen door zich in de spotlights zo anders voor te doen dan hij is .
   Blijkbaar een super manipulatieve psychopaat en narcist.
   Maar vergis je niet in de “gewone wereld” lopen massa’s van die types rond .

  • QX

   Bijzonder dat Stg. Broodje Hagelslag nog 100% achter hem staat….maar ja, ook die bestuurder heeft 2 gezichten en een nare agenda dus die twee hebben elkaar wellicht gevonden?!

 2. Mohammed

  Zodra ze in Dubai erachter komen wat Ali op zijn kerfstok heeft kan hij maken dat hij wegkomt. Dubai kent geen genade en Dubai zit zeker niet te wachten op verkrachters en/of andere vluchtelingen van crimineel gedrag.

  • Jolanda

   Dan hoop ik dat ze hem gauw oppakken

   • M.v.d.V

    Dubai is het paradijs voor criminelen

    • Bianca

     Ze moeten een opsporingsbericht uitgooien voor alle 3 en dan zsm uitleveren aan Nederland en straffen opleggen die de zwaarste criminelen ook krijgen ze hebben meisjes ,vrouwen trauma bezorgd dat is levenslang voor de slachtoffers

  • Ann

   Dat lijkt me niet ,in Dubai kan wel vaker iets dat hier ‘niet’ getolereerd wordt.

   • Jos

    Hoe vaak komt het voor dat mensen carrière willen maken en daar dingen voor doen? En als doel niet daarmee bereiken aangifte doen?

 3. Nell V

  Wat een laffe schijters zijn dit zeg, vluchten inplaats van je verantwoording voor je daden nemen. Gewoon de waarheid opbiechten. Zoals deze dames het ook eindelijk hebben gedurft. RESPECT DAARVOOR.
  Zij hebben/hadden helaas geen middelen, om aan jullie misplaatste omgang te ontsnappen.

  • Segers

   Waarom vlucht Ali B,terwijl hij altijd gezegd heeft dat hij onschuldig is. Dus dan heeft Ali B gelogen, anders zou hij niet moeten vluchten toch!!!

   • Linn

    Er is geen arrestatiebevel dus ze mogen gaan waar ze willen! Al vinden wij dat niet leuk. Wat wil je dat Schiphol doet (?) Eerst even de wet erop naslaan voordat je van alles roept.

  • Waar ali b en Marco borsato etc etc ook heen vluchten…. overal zullen loerende ogen hun materieel als immaterieel hun ten gronde richten zoals hun dat ook bij hun slachtoffers gedaan hebben….. overal zullen hun hun problemen mee nemen en het tegenovergestelde in hun verkochte leven begroeten…… eerst roem en macht…. nu eindeloos in verbittering, verslaving en ziekte om hun slachtoffers!!!!!!

 4. Brigitte

  Viezeriken zijn het opsluiten allemaal

  • Eddy Beem

   Hoeveel viezerikken zouden er zijn in Nederland, vraag ik mij dan af.

  • Echte Kerels ! Die BN ‘ers !!! Vunzige gluipers en misselijkmakende laffe verkrachters! Hopelijk zijn hun levens nu ook verwoest, precies als bij de slachtoffers. Face the Law Cowards !!!

 5. Medusa

  1 van de slachtoffers die aangifte heeft gedaan is een meisje de andere een jongen!
  Ik denk zelf dat het om het laatste slachtoffer gaat. Die ook met een andere zanger is gaan douchen.
  Nu krijgt ‘matties of bro’s ‘ ook wel een heel andere lading.

 6. A de Jager

  Waarom horen we niks vanwaylon?

  • Robbert

   Misschien omdat hij zich wel gewoon heeft kunnen gedragen??

  • Omdat dat toch al een natte scheet is…

  • Hepje

   Dit nieuws schandaal gaat wereldwijd !!!
   Ze kunnen vluchten wat ze willen, maar zullen de rest van hun leven achtervolgd worden en door mensen uit dat land als rotte appels aangezien en uitgekotst worden…..
   Hopen dat ze berecht worden en levenslang opgesloten worden tussen de ratten en de stront zonder bed en w.c
   Blijf met je GORE POTEN van kinderen af !!!!!

 7. Normaal als de zaak loopt tegen die 3 viespeuken dan mogen ze de land niet uit maak niet uit wat voor strafbare feiten je mee te maken krijg diep triest en schadelijk dit

 8. Lidy

  Dit gebeurd in de hele wereld , zodra mensen ( macht ) hebben . Triest maar waar . Vrouwen hebben het veel te lang geaccepteerd, er is niet veel verschil met onderdrukking van de vrouw in andere wereld delen

 9. Sander

  De molletjes pleuren nu iedereen voor de bus om zichzelf schoon te te pleiten, nu ken ik toevallig Linda… En natuurlijk is zij verantwoordelijk voor … Ja ze wist het

 10. Annie

  Waarom wachten wij niet met onze oordeel totdat de rechter recht heeft uitgesproken?

  • Peter

   Zo is dat. Helemaal waar!

  • E

   Hij heeft nooit gezegd dat hij onschuldig is, wat me al opviel aan zijn statement was dat hij zei dat hij “100% gelooft in zijn eigen onschuld”. Gelooft dus, hij zal vast vinden dat hij onschuldig is.

 11. Het is niet alleen bij de TV mis, of bij de Rooms-katholieke kerk, op school of op je werk.

  Voordat u een oordeel hebt.

  Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

 12. Romy

  Omdat Waylon niets verkeerds gedaan heeft zoals MB , Ali B en JR de loosers met hun slome muziek

 13. Angelique Lensen

  Wat een lafaard die Ali B , hij laat zo wel zien wie hij is een vuile vieze verkrachter, had eerst nog mijn twijfels maar nu weet ik dat die meiden de waarheid spreken. Hij moet gestraft worden met een vette gevangenisstraf en daarna moet hij opdonderen waarheen kan mij niet schelen. Hier is geen plaats voor hem.

 14. G P

  Dat ze op de vlucht slaan,
  Dat zegt toch wat
  Dus in één woord SCHULDIG

 15. J poppinghaus

  Wat een heisa allemaal.als het zo is allemaal .eerts bewijsen.dan oordelen.en als het allemaal waar is dan zien we ze wel voor de rechter.

 16. Robbert

  Misschien omdat hij zich wel gewoon heeft kunnen gedragen??

 17. Waylon was de eerste die reageerde op de uitzending van BOOS. Hij is zelf ook heel boos en intens verdrietig over het hele gebeuren waar hij niets vanaf wist. Hij heeft nergens mee te maken. Een ding begrijp ik niet. Ik was namelijk in de veronderstelling dat als je bij een strafrechtelijk onderzoek betrokken bent, het land niet mag verlaten. Zeker niet met deze aantijgingen. Maar ik ben dan ook geen advocaat. Vind het heel raar.

 18. Randy

  Ali was altijd al een viespeuk geweest zins die bekend is

 19. klasina

  Ik kijk nergens meer van op in Nederland moet je je niet meer verbazen want daar wordt je echt moe van.

 20. Erik

  Kunnen dan vanaf nu die BNers weer terug de schaduw in? Gewoon een avondje tv met Jan Modaal op de buis die blij is met zijn combimagnetron..

 21. Tommie renard

  Viezerikken zijn het ben dan zo stoer en verstop je niet voor je daden je had toen ook genoeg lef om zoiets verschrikkelijks tedoen dus wees een vent en zie je straf onder ogen als het mijn kind geweest zou zijn ik kom je achterna Viezerikken

 22. Bebless

  Gelijk heb je Ypsilon, vertel ze maar. Een ieder zit maar te beoordelen alsof zij ook perfect zijn in het leven. Oordelen jullie niet, laat dat over aan de Rechter.

  En wie zonder zonde zit, werp dan de steen op de zondaars.
  Een stel huichelaars zijn zij die oordelen.

  Foei toch

 23. M.v.d.V

  We moeten eerst alles afwachten tot je echt pas kan oordelen en veroordelen. Het gebeurd namelijk ook vaak dat vrouwen/meiden iemand extra gaan beschuldigen en een complot opzetten om zo iemand kapot te maken. Dit kan uit haat zijn, jaloussie, uit kwaadheid e.d. Zo zijn er in het verleden ook leraren zwart gemaakt door leerlingen. En nog wel meer gevallen van dit. Dus deze zaak word een lang diep onderzoek. Overigens zolang er alleen nog maar aangifte is en er is nog geen onderzoek kunnen die verdachten gewoon het land uit gaan.

 24. Grol

  Natuurlijk zitten we hiermee in één grote smeerpieperij, maar ik vraag me af waarom er een advocaat of rechter bij moet komen. Er lopen er immers genoeg op straat als ik de reacties lees van al die straatadvocaten.

 25. Mattie

  Bn-ers die twee gezichten hebben, dat hebben ze toch allemaal. Inclusief John van den heuvel.

Geef een reactie