Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is Linda de Mol super naïef of moest alles in de doofpot?We kunnen ons allemaal nog wel het poeslieve interview van Linda de Mol met Marco Borsato herinneren. Toen wist niemand nog dat Marco verdacht werd van misbruik van een minderjarige.

Marco deed dat interview om landelijk op de tv zijn excuses te maken over het vreemdgaan wat toen was uitgelekt. Zodat hij daarna weer zijn nieuwe muziek kon promoten. Marco wilde dit interview blijkbaar alleen met Linda doen en we weten wel waarom. Marco is namelijk goed bevriend met Jeroen Rietbergen de vriend van Linda. Jeroen speelt ook vaak in de band van Marco.

Wat achteraf natuurlijk wel apart blijkt te zijn is dat Linda op dat moment zelf blijkbaar wist dat haar vriend Jeroen al jarenlang continue vreemd ging. Het moet voor haar dan ook heel vreemd zijn geweest om de beste vriend van haar man te interviewen over dezelfde kwestie.

Het is dan ook ergens onbegrijpelijk dat Linda ja heeft gezegd tegen dit interview. Zou ze ergens ook niet gedacht hebben wacht even mijn eigen vriend is jarenlang vreemdgegaan met deelneemsters bij The Voice of Holland, maar Marco werkt daar ook en het blijkt dat hij ook vreemd is gegaan met verschillende dames. Zou Marco ook niet zijn slag hebben geslagen bij The Voice of Holland samen met zijn beste vriend?

De link is toch vrij snel gelegd. Zeker omdat toen ook al de geruchten gingen dat Marco het met zangeres Maan had gedaan die een paar jaar geleden The Voice of Holland won en Marco als coach had.

Het riekt allemaal naar één hele grote doofpot of Linda de Mol is super naïef en helemaal ondersteboven van Jeroen Rietbergen en kon blijkbaar de linkjes niet aan elkaar knopen.

 1. ikkem

  Wanhopige vrouw (Linda) is helemaal niet naif maar heeft vuil bewust onder de tapijt verstopt. Zo lang het hele Nederland niet weet hoef je je geen zorgen te maken, toch.

 2. Mirelda

  Linda de Mol is niet naïef die is veel ste bang dat die Jeroen haar privéleven in de media verteld ja dat is nou het probleem van beroemd zijn ,maar ach ze heeft Gooise vrouwen gemaakt , is blijkbaar gebaseerd op het leven van haar denk maar is na.maar vind het wel zielig voor de kinderen die daar last mee krijgen

 3. Eppo

  Ja dat de Mol/Talpa clubje moet toch nu wel echt de Zwijnenstal gaan uitmesten.
  Want denken dat het wel overwaait is natuurlijk het allerdomste.
  Je produkties behoren Misbruik/ers Vrij te zijn.

Geef een reactie