Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Meer schokkende onthullingen over Jeroen RietbergenGisteren lieten wij al weten wat de werkwijze was van smeerlap Jeroen Rietbergen. Die zijn machtspositie misbruikte om jonge deelneemsters van The Voice of Holland het bed in te krijgen.

Nu heeft de Volkskrant nog een aantal van zijn potentiële slachtoffers gevonden en geïnterviewd. Hun konden nog ontkomen aan Jeroen, maar het geeft wel inzicht in wat een viezerik die Jeroen was.

Kirsten Berkx (31) die in 2017 achtste werd bij The Voice laat het volgende weten over Jeroen.

“Ik weet nog dat ik door de gang liep en dat Jeroen achter me stond, er was verder niemand. Wat heb jij een geil broekje aan zei hij.”

“Niemand durfde iets over zijn opmerkingen te zeggen, want Rietbergen is een machtige man. Hij is de zwager van John de Mol, de baas van alles. (…) Maar waar haal je het lef vandaan om dit als veertiger te zeggen tegen een 26-jarige die je niet kent?”

Een andere deelneemster die graag anoniem wil blijven laat weten dat ze met Jeroen en zijn band aan het repeteren was en dat hij haar dan opeens vroeg om op een andere plek te gaan staan. Zijn reden was dat hij dan beter naar haar kont kan kon blijven kijken. De bandleden lachte het weg of het normaal was.

”Ik ben niet snel onder de indruk van ordinaire praat of een grote bek, maar ik weet nog wel dat ik hem toen echt een viezerd vond. Hij was 40, ik 18.”

Nienke Wijnhoven die in 2018 derde werd in het programma kon gelukkig uit handen blijven van Jeroen die wilde plannen met haar had. Ze was 19 jaar toen ze met Jeroen te maken kreeg. Hij bood haar aan om naar haar hotel te rijden, maar door een productiemedewerker werd ze subtiel beschermd die zei namelijk heel opvallend: “Nee, ik rijd je wel.”

Er waren dus veel mensen achter de schermen die wisten wat Jeroen en waarschijnlijk ook Ali B en Marco Borsato deden en er werd niet ingegrepen. Ook Linda de Mol wist wat voor een monster haar man was, want hij heeft het zelf aan haar opgebiecht lang voordat alles uitkwam en het kan niet anders dan dat Linda medewerkers kent die haar ook ingelicht hebben over Jeroen Rietbergen.

Overigens heeft Linda de Mol net laten weten dat zij en Jeroen Rietbergen nu definitief uit elkaar zijn. Linda de Mol heeft het nu officieel uitgemaakt.

EN DAN NOG EVEN DIT: 

Wij hebben nog meer te horen gekregen over wat zich er allemaal heeft afgespeeld achter de schermen bij The Voice of Holland alleen zijn dit zulke heftige dingen dat we ze niet kunnen delen op de site.

Vul hieronder je e-mailadres in en klik op inschrijven en ontvang al deze heftige roddels over het grootse showbizz schandaal uit de Nederlandse geschiedenis in je mail.

Loading

11 Reacties

 1. Pauline

  Bah bah zo krijgt John de mol wel een goede naam meteen ontslaan die hem dwars zitten

 2. ikkem

  Het ergste is dat iedereen die dicht bij de vuur zat/zit alles vist maar hield zijn mond dicht, zo lang het openbaar is geworden.
  Schande hoe sbs shownieuws bewust in verdediging van Jeroen stond inclusief die “advocaat”.

  Sinds die LIDL begon TV te sponsoren zijn alle artikelen duurder geworden, ik bal al lang van, wij allemaal betalen verrotten TV zielen met onze dagelijkse maaltijd.

 3. Ik kan me heel goed voorstellen dat Linda het heeft uitgemaakt. Net goed voor hem . Meisjes jagen een man van middelbare leeftijd . Ik word er misselijk van

 4. Sorry maar ik begrijp niet waarom dit jaren heeft kunnen gebeuren voordat er iemand berho mee naar buiten komt echt Schandalig.Ik hoop ook dat deze zaak goed wordt onderzocht.Net als ook de Voice voor Kids.

 5. Eppo

  Wat een Zwijnenstal zeg.
  Totaal losgeslagen van enig norm besef.

 6. Ik vind dat fan de Mol niet zielig hoeven te doen.
  Zijn net zo schuldig waren op de hoogte.
  Jaren lang

 7. Yvonne panbakker

  De vrouwen blijven net zolang hun mond houden totdat iedereen het weet Dan maken ze het pas uit. KIJK naar leotien borsato ze wist het allang van Marco en nu weer Linda de mol .omdat ze dan niet ermee geconfronteerd willen worden dat hun man zo is enz ijzelf dan gezichtsverlies lijden maken ze het uit. Dat vind ik laf. Maak t eerder uit.

  • Peggy

   @Yvonne: daar ben ik het niet mee eens!🤔

   Leontien & Linda wisten idd dat hun man (meermaals) vreemdging, maar dat hun man vrouwen/kandidaten zouden aanranden, is natuurlijk heel wat anders.😉
   Dat vertellen hun mannen ze echt niet hoor.
   Dus die zijn net zo in shock als wij.

 8. H.Boonaerts

  Geld maakt macht.
  Dat zie je nu wel weer.
  Niets kan meer normaal.

  • Julia

   Jeroen Rietbergen is duidelijk een golddigger.
   Hij wist met Linda heb ik een goeie vis gevangen.
   Alles qua muziekbaantjes gingen meteen naar hem. Vriendjespolitiek ten top bij fam. De Mol. En hij had eindelijk aanzien en macht & kon leuke jonge vrouwen krijgen.
   De oudere Linda vond hij natuurlijk een betere vangst ipv Lieke.
   Qua werk, vrouwen & macht slim gedaan.
   Linda trapte meteen in zijn gladde praatjes destijds. Vooral omdat ze niet alleen kan zijn & haar ego opgepoetst werd met complimenten nadat ze door ex Sander gedumpt was. Binnen 1 week had ze een nieuwe relatie met Jeroen.
   Kijk als rijke vrouw eerst of iemand echt gek op je is. Als je meteen alle baantjes geeft, weer je nooit of hij alleen maar bij je blijft om zijn baan te behouden.
   Hij is haar allang zat, maar dumpen is niet slim. Dan maar vreemdgaan & lol buiten de deur maken

Geef een reactie