Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit was de laatste wens van de moeder van Gerard JolingDe moeder van Gerard Joling overleed kort geleden aan een dubbele longontsteking. Volgens de Story had de moeder van Gerard Joling nog één laatste wens voor haar zoon namelijk dat hij het goed zou maken met zijn collega Gordon.

Gerard Joling en Gordon hebben al lange tijd ruzie en hebben elkaar voor alles en nog wat uitgemaakt. De moeder van Gerard had overigens een bloedhekel aan Gordon nadat hij in zijn boek zij dat Joling een geldwolf was.

De moeder van Joling eiste zelfs van Gerard dat hij niet meer zou samenwerken met Gordon anders was Gerard niet meer welkom bij zijn moeder thuis. Toen John de Mol Gerard belde en vroeg of hij coach wilde worden in het programma The Voice Senior terwijl Gordon dat ook al was en Joling dus weer met hem moest samenwerken stond hij voor een moeilijk dilemma. Uiteindelijk wist Gerard zijn moeder te overtuigen door te zeggen dat de samenwerking met Gordon echt alleen puur zakelijk was.

Maar de moeder van Gerard bleef niet lang boos op Gordon en moedigde haar zoon zelfs aan om het weer bij te leggen met hem. Het was volgens Gerard zelfs haar laatste wens. Wellicht kunnen we dan toch echt straks een nieuw seizoen verwachten van het succesvolle programma Geer en Goor over de vloer als de twee het hebben bijgelegd.

 1. Leuk weer geer en goor nu al zin in

 2. Maria

  Ik vind het leuk om jullie weer samen te zien. Beiden zijn grappig.
  Leven is kort.

  • Anneke

   Ja het leven is te kort om ruzie te hebben. Hoeveel mensen zitten nu in de ellende door de pandemie. Ik vond Geer en Goor ook altijd een leuk stel.

 3. Fokje

  Nou vindt het wel leuk maar dan moet goor zich een beetje inhouden je kunt niet alles zeggen vind hem erg kwetsend over komen met bepaalde uit druk kunnen

 4. Medusa

  hij in zijn boek zij dat Joling een geldwolf was?
  Hij in zijn boek zei dat Joling een geldwolf was.

  Voor de rest waren die 2 wel een gouden duo.

Geef een reactie