Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anne Rose ontslagen door Rachel Hazes?Het schijnt flink mis te zijn in het Hazes kamp. Dumpte Andre Hazes zijn nieuwe liefje Anne Rose al vrij snel nadat hij erachter kwam dat ze toch geen match zijn nu lijkt het erop of hij Anne Rose helemaal uit zijn leven willen laten verwijderen.

Anne Rose is namelijk nog steeds in dienst bij Rachel Hazes. Anne Rose doet voor Rachel haar management taken nadat ze Nino de ex manager van Rachel er op slinkse wijze uitwerkte en zijn positie innam.

Het schijnt dat Anne Rose ook de management taken van Andre op zich wilde nemen, maar Andre zag dit niet zitten en wilde dit niet. Dit zorgde voor hun eerste grote ruzie en uiteindelijk lijkt het erop dat dit heeft meegedragen aan de breuk tussen de twee.

Nu Andre weer bij zijn ex Monique over de vloer komt en zelfs blijft slapen lijkt het erop dat Monique weer een kans ziet tot verzoening. Trouwens volgens een aantal buren woont Andre gewoon weer bij Monique. Hij verblijft daar dagen en gaat alleen weg als die een afspraak heeft of naar de sportschool gaat.

Maar nu blijkt dat Andre wil dat Rachel zijn ex Anne Rose ontslaat. Hij wil namelijk niet meer geconfronteerd worden met haar. Rachel wil dit niet doen en is blij met Anne Rose. Ze is zo blij met haar dat ze zelfs weer aanstuurt op een verzoening tussen Andre en Anne Rose. Rachel is natuurlijk weer bang dat Andre en Monique het weer gaan proberen en daar walgt ze natuurlijk van. Rachel kon het nooit goed vinden met Monique. Ze mag nu van Monique nog steeds haar kleinzoon niet zien.

Het zou ook zomaar kunnen dat Monique achter het dreigende ontslag van Anne Rose zit. Wellicht is Monique bang dat Andre anders weer in contact met haar komt als hij zijn moeder bezoekt en dat zou Monique dat niet fijn vinden. Zeker niet als Monique en Andre het weer samen gaan proberen dan zal Monique toch een flink eisenpakket hebben waar Andre zich aan zou moeten houden om te voorkomen dat hij weer in de armen van een ex of ander vrouwelijk schoon valt.

 1. Rolleman

  Rachel is gewoon vies geloof maar als dit Senior wist dan had ze dit niet gedaan en Dre bepaalt dat voor zijn moeder toch ook niet en als Dre echt voor Monique wil gaan dan moet hij dat doen.

 2. Wil

  Hopelijk komen monique en andre bij elkaar .en die vieze moer van hem maakt alles kapot .ik hoop dat hij dat door heeft .vind je het gek dat ze kleine dre niet ziet de andere kleinkind ziet ze ook .aan wie lig dat nou roggel .je bent bij iedereen uit gekotst

 3. Sonja

  Wat een familie, die Hazes junior is hele
  maal nog een kind , gewoon een viezerik, snap die Moniek niet, wat laat ie zich bedonderen, zoek eens een leuke bent meid, een die je berdiend

Geef een reactie