Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Martien Meiland continue in de gaten gehouden door John de MolDe Story heeft Dries Roelvink geïnterviewd en die komt met een verhaal dat Martien Meiland continue geschaduwd zal worden door een mannetje van John de Mol.

Dries doelt hiermee op het programma ”Effe Geen Cent te Makken” waar de Meilandjes binnenkort aan mee gaan doen. Dries deed zelf ook met zijn eigen gezin mee en laat weten dat het echt niet een makkelijk programma is. Het is namelijk niet zo dat als de camera’s weg zijn je gewoon lekker uit eten kan gaan en of maar eten kan bestellen.

Volgens Dries werden ze namelijk continue 24 uur per dag in de gaten gehouden door een mannetje van John de Mol. Deze vent zat voor het huis in de auto en moest volgens Dries meteen aan John doorgeven als ze iets deden wat niet mocht. Volgens Dries moet je dus echt een maand op bijstands niveau leven en kun je er niet onder uit komen.

Wij denken dat Dries een beetje overdrijft en dat het mannetje in de auto van John de Mol gewoon een beveiliger was die er voor hun veiligheid stond. En als de camera’s weg waren en ze zouden eten laten bezorgen er verder geen sancties op zouden volgen van John de Mol. Het is natuurlijk wel tv maken en voor John is het enkel belangrijk wat er gebeurd als de camera’s draaien.

Maar het zou Dries en zijn familie zeker sieren als ze niet gesmokkeld hebben en de kijkers niet in de maling hebben genomen. Of Martien Meiland en zijn gezin het ook een maand kunnen volhouden zonder stiekem te smokkelen vragen wij ons echt af.

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat

Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij Lees meer

Andre Hazes en Monique officieel weer samen

Yvonne Coldeweijer liet kort geleden geleden weten dat ze per post een hele persoonlijke brief heeft ontvangen. Deze brief was Lees meer

Vrouw van Frans Bauer doet heftige onthulling

Frans Bauer en zijn vrouw Mariska hebben een heel zwaar jaar achter de rug. In januari kreeg Mariska namelijk een Lees meer

Roxeanne Hazes klapt uit de school over haar gestoorde moeder Rachel

Kort geleden brak de pleuris in de familie Hazes uit toen Roxeanne Hazes haar moeder Rachel in het programma Beste Lees meer

  1. Sylvia

    Dus met andere woorden je wordt voorgelogen door de mol, zodra de camera’s weg zijn mag je doen wat je wilt, dat is niet echt een mand zo leven, en de meilandjes kunnen dat zeker niet

Geef een reactie