Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

RTL stopt per direct met The Voice wegens misbruik!Bizar nieuws bereikt onze redactie vandaag. RTL stopt namelijk per direct met het uitzenden van het huidige seizoen van The Voice of Holland welke nog maar net gestart was. Dit doet RTL omdat er signalen binnen gekomen zijn van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

RTL laat weten dat ze een mail hebben ontvangen van Tim Hofman van het programma BOOS dat op Youtube wordt uitgezonden. In deze mail laat Tim Hofman weten dat hij bewijzen heeft van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik rondom The Voice of Holland.

RTL zegt dat de aantijgingen die Tim in de mail doet zeer ernstig en schokkend zijn en dat ze hier niet van op de hoogte waren. Omdat het zo schokkend is wat er in de mail staat stopt RTL per direct met het uitzenden van The Voice of Holland. Ze willen namelijk eerst een onderzoek instellen en de uitkomst hiervan afwachten voordat ze een besluit nemen of ze weer verder gaan met The Voice of Holland.

Het blijkt onder meer te gaan om Jeroen Rietberg de bandleider bij The Voice of Holland en de man van Linda de Mol. Er is inmiddels aangifte gedaan. Ook Ali B, Marco Borsato en een regisseur van het programma worden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik.

 1. Timmie

  Het gaat om Ali B, Timmie boy heeft een nep kandidaat mee laten doen.

 2. Eppo

  Wat een zooitje zeg daar in dat Hilversumse tijd voor de grootste schoonmaak.
  En dito opzouten van zulke misbruikers of andere viespeuken.

  • Jennifer

   Jammer dat zo een mooie show moet stoppen omdat mensen met macht zich niet kunnen gedragen. 😡

 3. Smolders Tilburg

  Geweldig pleidooi van Derksen, maar haal alsjeblief die Genee als gespreksleider van dit programma. Als hij kan zal ieder voor joker willen zetten, hij ziet niets seriiuus walgelijk deze gast.

 4. LISA

  niet allemaal hoor, maar veel artiesten zijn dus echte smeerlappen, die zichzelf de afgrond in weken, denken dat ze zich alles kunnen veroorloven!!!
  Opzouten ermee.!!

 5. Sandra

  Die vriend van Linda de Mol heeft haar toch al eerder bedonderd? Of hebben zij inmiddels ook een “open relatie”? Dan sta je als vrouw van STAND(NOT!)toch vreselijk voor l*l?! En de drugs circuleren in het BN-er circuit nog meer dan ooit tevoren en dan denken de heren(en dametjes net zo goed)niet met hun hoofd maar met hun stengel. Triest volk.

Geef een reactie