Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen geeft het eindelijk toeEr gingen al langer geruchten dat Sarah van Soelen de ex van Andre Hazes een natraject volgt in de verslavingskliniek van Najib Amhali in Abcoude.

Op Instagram deelde Sarah de onderstaande foto daar zien we haar met Najib Amhali en de andere oprichter van de verslavingskliniek op staan. Het lijkt erop dat ze een podcast gaan opnemen en dat Sarah zal gaan vertellen over haar verslavingen en haar ervaring met de kliniek van Najib Amhali.

Wij zijn benieuwd of Sarah ook wat los gaat laten over haar vriendin Anne Rose die er met Andre Hazes vandoor was gegaan. Helaas voor Anne Rose duurde dat sprookje ook niet lang, want Andre heeft haar ook alweer gedumpt.

Volgens een Insider is Anne Rose echt een heel sluw en naar persoon. Iets waar Andre Hazes totaal niet op zit te wachten. Gelukkig kwam Andre snel to bezinnen en volgens veel mensen zou het ze niet verbazen als Andre zijn toevlucht weer tot zijn ex Monique gaat zoeken. Al is er ook een groepje die heilig gelooft dat Andre weert terug bij Sarah komt.

Meestal duurt het niet lang voordat Andre weer een dame aan zijn zijde heeft dus we zullen het vast snel horen.

Hieronder de foto van Sarah en Najib Amhali.

19 Reacties

 1. Cisca

  Als ze veel make-up op heeft is ze wel knap. Zonder valt het een beetje tegen, niet dat ze lelijk is maar toch…..

 2. Jezus kind wat ben jij lelijk echt alles is plastic,en hoop dat die dre niet meer bij die leugenaar terug keert!!! en die stiefvaar met ze wrang nee wat die viezerik deed is normaal zeker…o nee hij was al weg hè bij Mo volgens die junk😂😂😂 ga je nog meer leugens vertellen in die kliniek…

  • Ibrahim

   Leendert, razend knap om zo veel onzin en vunzigheid in een paar zinnen te vertellen. Ik kan jou hierin werkelijk niet verbeteren, maar voor de rest stel jij natuurlijk geen reet voor.

  • Bram

   Jaloers ben jij soms Monique die ouwe ex, die Sarah nadoet met make-up Botox liopen huid zonnebank zelfs haar haardracht. Die woonwagenvrouw, doet er alles aan om in de belangstelling te blijven. Daarom kent zij geen trots eer of schaamte, ze moet en zal het boterbriefje hebben. Als Freek Vonk op haar zou ingaan, was het gauw gestopt. Nee die houdt niet van ordinaire golddiggers

 3. Anoniem

  Wat een verschrikkelijke gladde lelijke barbiekop

 4. K. Appennu

  serieus, houd eens op met dat mokkel.
  ze is een nobody dat echt alleen maar kan praten over haar soooo boring cokeverslaving, maar bovenal terend op het feit dat ze met hazes het bed heeft gedeeld {{{wie niet in omgeving vinkeveen en berkel en rodenrijs??! }}}

  echt, stop ermee. please!

  • Elisa

   KAPPEN NU, als jij nou eens begint met het stoppen van het verkondigen van zoveel smerige taal over aan ander!!!

   • K.Appenu

    Elisa , laat je nakijken met hysterische gezwets. Mafklappert.

    • Elisa

     K.A. met je eerste bericht heb je al laten blijken weinig fatsoen te hebben en bij het uitdelen van IQ achteraan te hebben gestaan gestaan, maar het is echt niet nodig dit nog een keer te laten merken. Na 1 keer weet ik het wel! Fijne avond hoor.

   • E.J

    Plastic Barbie!

   • Gurtie

    Één ding
    Als verslaafde die gaat afkicken, doe je dat in stilte, en zonder aandacht te vragen, want je moet aandacht aan jezelf geven. En dan bij die cabaretier, die net van zijn cocaïne verslaving af is , en denkt mensen te kunnen begeleiden, nou dan laat je een ex verslaafde, die al niet goed wordt gepruimd , niet zo reclame maken. Punt!

    • Gabriëlle

     GURTIE, je hebt een afslag gemist. Sarah is al ruim 2 jaar clean en heeft in de podcast met Najib Amhali o.a. gesproken over de gevaren en gevolgen van drugsgebruik en de valkuilen die er bestaan. Dus niks afkicken!!!!! En weet jij iets meer over bijv. de opleiding etc. van Najib en Sarah? Nee? Dan beter in voorkomende gevallen je mond houden . En het kan best kloppen dat Sarah in vooral jouw kringetje niet goed gepruimd wordt. Kwestie van niveau hè!

 5. Angelinafleur

  Ben stapel op haar vind zo leuk meid zet hem op je bent een blijft de mooiste en leukste lekker los in bekkie ik mag haar gewoon z i et er altijd verzorgt uit xxx sta1000 achter haar

 6. Fientje

  Hahaha, team Anne-Roos aant afgeven op Saartje, terwijl Anne-Roos gewoon op een jongen lijkt met dikke lippen.., gatver die Dré heeft echt geen smaak!

  • Fientje haha team plastic pop ,nee idd heb die geen smaak om op van snollen te vallen zit nou niks smeuigs aan alles is nep en vals!!! Dom jong 🤮🤮🤮

   • Darceleen

    Andrea, deze vrouw heet van Soelen en niet van Snollen. Hiermee geef je dus duidelijk aan dat je nog niet eens weet hoe zij heet, laat staan dat je iets meer over haar weet.

Geef een reactie