Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique heeft een hele heftige dagMonique Westenberg de ex van Andre Hazes is samen met hun zoontje naar het graf van haar oma gegaan.

Haar oma Corrie waar Andre Hazes ook een hele goede band mee had overleed twee jaar geleden ze was toen 88 jaar oud. De oma van Monique overleed aan longkanker.

Monique legde samen met kleine Dre een bloemetje op het graf en plaatste onderstaande foto op haar Instagram account.

Overigens hebben wij net te horen gekregen dat de auto van Andre Hazes weer is gesignaleerd voor de deur bij Monique. Dit betekent dat Andre na de breuk met Anne Rose weer welkom is bij Monique.

Wij gaan er wel vanuit dat hij alleen kwam om zijn zoontje te bezoeken. Het is namelijk nog maar de vraag of Monique weer in de praatjes van Andre zal trappen nadat zij het eerder weer wilde proberen met Andre, maar hij er met Anne Rose vandoor ging en haar weer in de steek liet.

Hieronder de foto van Monique en kleine Dre bij het graf van haar oma.

 1. Eppo

  Sterkte Monique en laat je gedachten verwaaien is soms het beste.
  Hou je sterk en ook voor kleine Dre en Jou gaat de zon weer schijnen .
  Je bent een topper.

  • Zeker erg heb respect voor de mensen wat overleden zijn maar je kan dit bezoek ook in stilte doen met kleine dre niet om de media laten te smullen want je ben gewoon media gek stop daarmee en zoek een baan en doe wat voor je geld en leun niet op de naam hazes

  • Volgens mij heb jij ook geen baan zielig

 2. Fleur O.P.

  hoezo heeft ze dan een heel heftige dag? maak het niet groter dan het is: ze brengt een bloemetje naar het graf en zoekt daarbij aandacht van haar volgers die natuurlijk weer over elkaar heen buitelen door haar ontzettend veel sterkte te wensen met het leggen van een bloemetje…….pfffffffffffff.

 3. Elkje

  Wat triest Monique.
  Blijft denk ik de enigste.
  Ze is toch echt verstandig sterke vrouw.
  Wat jammer. dat die sloeries in zijn leven komen.
  Die totaal niets van het leven weten.
  Walgelijk.

Geef een reactie