Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marco Borsato opgedoken in AmsterdamMarco Borsato die beschuldigd wordt van misbruik van een minderjarige was een aantal dagen spoorloos. Zijn auto werd niet meer gezien voor zijn appartement en veel mensen dachten dan ook dat Marco bij één van zijn scharrels verbleef.

Maar Marco is gisteren gespot in Amsterdam in de buurt van Slotermeer. Hij was daar om zijn zoon Luca te helpen met verhuizen. Luca en zijn vriendin Daisy gaan namelijk samenwonen. Marco was behoorlijk druk met het sjouwen van dozen en meubels.

Dus Marco is weer terecht, maar hij slaapt nog steeds niet thuis. Buren weten namelijk te melden dat Marco ook gisteren niet thuis is gekomen. Het is dus nog steeds de vraag waar Marco verblijft. Wellicht heeft hij ergens een huisje gehuurd om zo alle paparazzi fotografen te ontwijken die hem in de gaten houden.

 1. S

  Zullen we het gezin even wat rust
  Gunnen
  En pas echt ‘relken’ met hem als het bewezen is

 2. Ben

  Even over Marco Bosato gesproken
  En waar hij van beschuldigd word er is nog niets bewezen over wat waar is of niet,nou Marco je heb hele fijn collega’s die jou al bij voorbaat af branden,ze zijn zelf geen haar beter
  En die dame met haar praatjes is geen haar beter,zij leeft op leed vermaak echt walgelijl

 3. Udo

  Zo hypocriet die Narco-fans.🤮

Geef een reactie