Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien en Erica Meiland zitten met handen in het haarGisteren werd duidelijk dat er dan toch eindelijk wellicht een koper is gevonden voor het Chateau van de Meilandjes in Frankrijk. De makelaar deed het voorkomen alsof hij opeens meerdere geïnteresseerde had die een bod gingen uitbrengen, maar dat hebben we vaker gehoord. Er waren namelijk al vaker potentiële kopers die het uiteindelijk lieten afweten.

Ook nu Martien en Erica het kasteel al een aantal maanden aanbieden met een mega korting lijkt het erop dat ze dit bedrag er toch niet voor gaan krijgen. Het chateau stond eerst nog te koop voor een bedrag van maar liefst 1,25 miljoen euro, maar dat is nu al helemaal terug geschroefd naar 795.000 euro.

Het lijkt dus of een potentiële koper een flinke korting krijgt, maar volgens een lokale makelaar is het chateau nog steeds veel te duur geprijsd als je het vergelijkt met andere kastelen in de omgeving. Volgens de lokale makelaar is het chateau niet meer waard dan 500.000 euro. En het lijkt er dan ook op dat Martien en Erica eieren voor hun geld moeten kiezen als ze een geïnteresseerde koper hebben die hun een bod doet.

Vandaag zou de makelaar van Martien en Erica met ze gaan zitten om te bespreken welke geïnteresseerde er zijn en of ze een bod hebben gekregen. Het heeft er alle schijn van dat er wel een bod is, maar dat dit niet in de buurt komt van de prijs die Martien en Erica er voor willen hebben. Maar wellicht moeten ze het toch accepteren, want het chateau staat nu al best lang te koop en de maandelijks kosten moeten Martien en Erica nog steeds voldoen.

Met 3 lopende hypotheken die maandelijks in totaal 17.000 euro kosten hebben Martien en Erica ook weinig keus om nu een potentiële koper te laten lopen al verkopen ze het chateau dan wellicht met wat verlies.

Wij zullen vast snel horen of het chateau verkocht is alleen gaan we ervan uit dat de prijs die daarvoor betaald is geheim blijft. En dan maar hopen dat hun huidige villa in Noordwijk waar ze nu nog in wonen ook snel verkocht wordt.

Deel deze juice!
 1. Sonja Bosman

  Als je geen mening mag geven.
  Over anderen.
  Zijn we ver weg.
  Hoe erica en Martine. Worden behandeld.
  Door het verbreken van de sponcers contracten.
  Is schandalig.
  Ieder mens heeft en mag een mening hebben.

 2. Fina

  Dat heet karma Dat komt die vreselijke mensen toe

 3. Kastelen zoals die van de Fam. Meiland zijn circa
  € 400.000,00 waard in de regio Nouvelles Aquitaine dathebben ze er zelf ook ongeveer voor betaald, alles wat ze er aan hebben gedaan is alleen maar decoratief niets stuktueels aan dak of gebouw gedaan dus ze verliezen er niet veel op als ze er ongeveer €500.000,00 voor krijgen
  En als je rekend wat ze verdiend hebben aan de TV programma’s maken ze alleen maar winst, ze worden een beetje hebberig volgens mij.
  Ps ik woon niet zo ver bij hen vandaan daarom ben ik wel bekend met prijzen van onroerend goed in de regio
  Groet Eduard

Geef een reactie