Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen is woedend op Mark RutteJohan Derksen liet gisteren in de nieuwe dagelijkse talkshow VI Vandaag weten dat hij woedend is op het kabinet. Hij vindt namelijk dat de ouderen in de steek zijn gelaten.

Hij doelde hiermee op de AOW die ouderen krijgen als ze met pensioen gaan. Volgens Johan is er bewust gekort op de AOW en zorgt dit voor schrijnende situaties voor ouderen die daarnaast geen of weinig pensioen hebben opgebouwd.

De minimumlonen zijn gestegen samen met de uitkeringen en normaal stijgt de AOW dan ook mee. Maar het kabinet heeft de AOW daarvan losgekoppeld en daardoor stijgt de AOW niet meer mee en betalen de ouderen de prijs.

Hieronder het filmpje waar Johan even flink te keer gaat en het werkelijk waar een schande vindt wat er gebeurd met de AOW.

 1. Cor alsemgeest

  Je gaat er geen flikker op vooruit 13 euro pp erbij en 30 euro eraf.dat schiet lekker op

 2. Eppo

  Heeft die zekers ook nog niet gelezen over de komende bezuinigingen op ouderen en thuiszorg.
  Maar goed de meesten hebben Zelf daar voor gekozen en op gestemd
  Succes er dan maar ook mee.

 3. Truus

  Tja da krijg je ervan vroeger konden ze allemaal op de rug worden afgekeurd waren ze te lui om te werken en daarom werden er buitenlanders gehaald en nu gaan ze huilie huilie doen

 4. Het volk heeft aan massa voor Rutte gestemd en nu mogen ze op de blaren zitten
  Als je denkt dat alle zaken ( toeslagen affaire -Gronings gas – leugens- Aow korting ouderen) nu worden opgelost met de nieuwe gezichten dan zul je van koude kermis thuis komen

Geef een reactie