Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes gespot met topcrimineelDe Story heeft vandaag foto’s gepubliceerd waarop te zien is dat Rachel Hazes het wel heel gezellig heeft met Klaas Otto de oprichter van motorclub No Surrender. Justitie noemt Klaas Otto één van de grootste criminele kopstukken van Nederland.

Op de foto’s is te zien hoe Rachel Hazes heel verleidelijk doet richting Klaas en Klaas heeft zelfs zijn hand op haar rug. Overigens heeft Rachel wel ervaring met relaties met criminelen. Zo had ze eerder een relatie met Marco Eijk de legendarische drugsbaron die in 2004 dood werd gevonden op een landweg in België.

Volgens de Story lijkt het erop dat er meer speelt tussen Rachel en Klaas en zou het zomaar kunnen dat Klaas binnenkort officieel de nieuwe vriend van Rachel Hazes wordt. En dat betekent dan ook dat Klaas de stiefvader van Andre Hazes wordt.

15 Reacties

 1. Corina

  Rachel spoort niet, Waar gaat dit heen. Straks word ze zelf nog een crimineel

  • Alpine

   Is toch al een criminele familie 🤣
   Zoon huist al even in die drugsscene nu kan hij ook nog eens gratis scoren.

 2. GW

  Goed bezig die familie hazes

 3. saaraah

  die heeft het al jaren gezellig met otto en wie weet hoeveel andere mannen nog.

  is er ook maar iemand die denkt dat ze werkelijk nu 20 jaar aan het rouwen is om die ouwe zuipert? haha echt niet!
  alleen voor de buhne om er knaken aan te verdienen, samen met die prutser van een zoon van haar.

 4. Els

  Soort zoekt soort

 5. As

  Die gaat ook als een hete aardappel door BN-er land

 6. Jo

  Soort,zoekt soort!
  Ze is zelf een asociaal mens,houdt van ordinaire mannen,het liefst met geld en bekendheid.
  Nu wordt ze bezig gehouden en kan ze Monique niet lastig vallen,zolang deze honderdste verhouding nog duurt.

 7. Verschrikkelijk wat een vies ordinaire wijf zeg!!! en ach ja soort zoekt soort…klasse beneden nul🤮🤮🤮

 8. Het is een vrij land, ze mag omgaan met wie ze wil. Maar de familie Hazes is op een enkele uitzondering na, behoorlijk aan het afglijden het welbekende milieu in. Junior spant de kroon ….dronken junk, maar moeder Rachel krijgt onderhand ook de uitstraling van een mislukte vrouw.

 9. Thea

  Stoer & spannend vindt Rachel dit zo’n uberfoute man.

  Ze is net zo roekeloos, gewetenloos en narcistisch als haar zoon. Goeie eerlijke mensen kotsen ze uit en hoe slechter hoe meer ze zichzelf erin herkennen & zichvervih thuisvoelen.
  Dit is net zulk uitschot als zijzelf.

  André heeft dit niet van een vreemde.

 10. Karel

  Wat is er mis met klaasie?

 11. Sandy

  Rachel heeft veel, heel veel geheimen, waaronder Marco Eijk. Zijn dochter lijkt heel veel op Andreetje Jr. Maar Klaas, die kan heel wat beters krijgen dan die uitgewoonde Roggel, maar goed, Roggel is makkelijk in haar intieme contactjes. Daardoor krijgt ze weer aandacht em daar is het haar om te doen. Ik had gedacht dat Klaas iets meer verstand had, maar Roggel is makkelijk te krijgen. Niet dat Klaas zo’n geweldige vangst is, maar met haar zware longemfyseem kan je een enorme erfenis krijgen.

 12. Piet

  Ze stond ook op de foto met Big Willem,de oprichter van de Hells Angels in NL, ze drinken champagne op die foto en is gewoon op Willem zijn Facebook te zien,saillant detail is dat Big Willem de laatste jaren ook bij de No Surrender actief was net als Klaas dus.

 13. Nel

  Zielige familie, sporen allemaal niet volgens mij. Hebben echt een tik over gehouden van die Hazes, met zn gezuip.

Geef een reactie