Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland moet auto verkopen heeft geen geld meerDat Maxime Meiland in de financiële problemen zit daar schreven we al eerder over. Maar dat het zo erg is dat ze zelfs haar auto noodgedwongen moet verkopen dat zagen we niet aankomen.

We gingen er namelijk vanuit dat Maxime wel wat gespaard zou hebben en nog wel even kan overleven zonder inkomsten, maar dat blijkt dus toch niet het geval. Maxime raakte voor een groot gedeelte al haar inkomsten kwijt door de uitspraken die haar moeder Erica deed over vrouwen met hoofddoekjes. De bedrijven met wie Maxime samenwerkte op Instagram wilde namelijk dat Maxime zei dat ze niet achter de uitspraken van haar moeder stond, maar dat deed Maxime niet. En dit koste Maxime uiteindelijk tienduizenden euro’s aan inkomsten per maand.

Het televisiewerk was ook gestopt, omdat de Meilandjes zelf geen nieuw seizoen van Chateau Meiland meer wilde opnemen. Ze wilde een lange pauze nemen. John de Mol kon ze gelukkig wel overhalen om nog aan het programma ”Even geen Cent te Makken” mee te doen wat later dit jaar zal worden uitgezonden. Maar voor deelname aan dit programma zullen ze maar een schijntje hebben gehad in vergelijk met het salaris van hun eigen serie.

Dus Maxime die maanden geleden nog een villa kocht van meer dan 1 miljoen euro in Noordwijk met een mega hypotheek zit dus in de problemen. Haar enige ander e inkomstenbron is haar kinderkleding webshop Villa Vito, maar die loopt ook voor geen meter. Sterker nog alles in de webshop is met 25% afgeprijsd inclusief de nieuwe collectie. Zo probeert ze om toch nog de voorraad kwijt te raken.

Nu moet Maxime dus noodgedwongen haar dure Range Rover auto te koop zetten. De auto van Maxime staat voor 22.999 euro te koop op marktplaats. Het ziet er niet goed uit voor Maxime. Zien we Maxime dan straks toch echt gewoon achter de kassa van een supermarkt zitten om haar geld te verdienen?

Deel deze juice!

15 Reacties

 1. LISA

  ach zielepoot toch, maar wie zijn kont brand moet op de blaren zitten is het spreekwoord toch?
  Maar klagers hebben geen nood hoor.
  Is gewoon een verwend kind.

 2. Ach ja hardlopers zijn doodlopers zegt het spreekwoord en je ziet. Bij de meilandjes dat dit ook het geval is, en zo worden haar ouders ook gestraft en dan ook nog het feit dat een zuigeling al een biografie wil maken echt dit gezin moet worden onderzocht in Pieter baan door professionele artsen en geholpen bij het terugkeren in de normale wereld want daar leven ze nu niet in.

 3. Peter Pan

  Geen medelijden mee, moet je maar gewoon goed je geld beheren. Maar anders ga je toch bij je ‘pappie’ wat lenen en daarna ‘lekker wijnen’!!

 4. Trudie

  Dar is ze te dom voor 😂😂😂😂😂

 5. Geen medelijden mee, moet je gewoon goed je geld beheren. Maar anders gaat ze toch wat geld lenen bij haar ‘pappie’ en daarna met de familie ‘lekker wijnen’!!

 6. Susanne

  Het zou weleens goed kunnen zijn om met een doodgewone baan en een navenante beloning haar centjes te moeten verdienen. Eens kijken hoe geweldig ze zichzelf dán nog vindt.

  • Cass

   Haar “2de hands” auto staat te koop voor een kleine € 23.000??? Zielig???
   Enkele tienduizenden euro’s salaris per maand.
   Ga je ontiegelijk schamen.
   Heel Nederland met een doorsnee inkomen doet het met een eigenlijk te duur huurhuis, een echte 3de, 4de hands auto. Bij aankoop niet duurder dan €5000,-
   Echt die meid moet het echte leven eens gaan kennen en wakker worden.
   Sterkte.

 7. peter

  Hopelijk staat er een bushalte vlakbij haar huis 🙂

  • Evelien

   Wat een gemene opmerkingen allemaal waarom zeiken mensen elkaar zo af bah gewoon afgunst en als het dan slecht gaat geef je nog een trap na nou echt geweldig hoor bravo

 8. Jaap Aap

  Hoogmoed komt voor de val.
  Ze dachten snel te cashen en vervolgens te kunnen leven als een koning. Maar hebzucht wordt altijd afgestraft. Evenals slecht gedrag.

 9. Nou ga je toch lekker bij je pappie en mammie wonen.
  Als je beter nagedacht had, had je geweten dat sparen een hoop probleem en oplossen.
  Maar nee hoor lekker met geld gooien.
  Ga maar lekker wij een wijnen wijnen
  Je bent niet voor niks blond.

Geef een reactie