Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ouders: Marco Borsato heeft helemaal niks gedaanMarco Borsato die wordt beschuldigd van misbruik van een minderjarige krijgt steun uit onverwachte hoek. Een aantal ouders van kandidaten uit The Voice Kids 2019 zijn geïnterviewd door het AD en deze ouders begrijpen niks van de beschuldigingen en steunen Marco.

De ouders zeggen er het volgende over:

“Als dit echt waar is, is dat heel heftig, maar wij kunnen ons er totaal niets bij voorstellen.”

“Wij hebben nooit gemerkt dat er iets speelde of dat meiden heel close met hem waren. Wij hebben zelf ook totaal geen naar gevoel overgehouden aan het contact met hem. Hij was voor onze dochter altijd super aardig en begripvol.” 

Andere ouders kunnen ook niet geloven dat Marco dit gedaan zou hebben.

”We hebben het na alle berichtgeving nog eens aan onze dochter gevraagd, maar zij herkent zich totaal niet in dit verhaal.”

Sharon Doelwijt de moeder van een kandidaat laat duidelijk weten dat de deelnemers nooit alleen met Marco waren.

”Wanneer zou hij dat dan ongemerkt hebben moeten doen?” 

Marco Borsato moet nog voorkomen. Wanneer de rechtszaak plaats gaat vinden is nog niet bekend. Wel lijkt het erop dat Marco na de rechtszaak voorgoed Nederland zal verlaten en zich zal gaan vestigen in Italië.

24 Reacties

 1. Willem

  Mocht dit waar zijn, dan mogen er wel enkelen op de schopstoel.

 2. Els

  Wat een ouders amai……tuurlijk zien anderen dit niet..maar laat t recht spreken..bemoei je niet met zaken waar je niets van af weet…jullie hebben zelf dochters ..hoe zouden jullie je voelen in geval dat….juist en die meiden die nu naar buiten treden doen dat echt niet voor de lol
  Dus nogmaals laat de wet zijn werk maar doen en loop niet op de zaken vooruit

 3. Harry

  Weer een rasechte zanger de grond ingeboord door een stel azijnzeikers die razend jaloers zijn,iemand die niet gekozen is door Marco Borsato maar probeert nu van alles te beweren ik vind het zwak uitgedrukt maar hij heeft nu wel een stempel door deze zielige figuren jullie moesten je de ogen uit de kop schamen,om zo iemand kapot te maken.

 4. Pauline

  Grote blunder gemaakt
  Verschrikkelijk voor de fam Borsato
  Gaan ze nu ook allemaal excuses aan bieden!

 5. Don

  Waar rook is…. Is altijd vuur geweest

  • Hans

   O ja, hmmm, een warme mesthoop?

  • Fred

   Er is nooit echt iets bewezen … jammer dat marco zo kapot gemaakt word … ik geloof marco en sta achter hem … blij dat er ook nog eens andere verhalen komen.
   Blijf sterk marco !!!!!

 6. Els

  Het is niet te hopen, ik vind hem steengoed.

 7. Jan van Dijk

  Wat zegt dit nou? Wat ik uit de berichtgeving heb begrepen komt de aanklacht eerder uit zijn persoonlijke levenssfeer. Ik heb zelf ook nooit iets geks gemerkt tussen mijn dochter en Marco.

 8. Vrouw uit t leven

  Waarom zo laat deze reactie, hmmmm klinkt niet overtuigend . Is hiervoor betaalt….. Of zijn de ouders bij de fanclub

  • Jeannette jurriaans

   Zelfde geld voor jou en iedereen die nu al met zijn vinger wijst als het waar is prima maar iemand kapot maken zomaar of gewoon omdat het kan nee daar ga ik niet in mee besef als dit niet waar is deze man voor de rest van zijn leven getekend is en iedereen rond hem

 9. Maria Toutenhoofd

  Ik vind het zo gemeen en gluiperig om zo een zanger als Marco die de Nederlanders zo lang mooie liederen heeft gegeven en daardoor ons verheven heeft als land, te behandelen of vernederen. We zullen het bewijzen dat hij niemand kwaad heeft aangedaan. Hij heeft zijn momenten gehad van stress of invloed door hoge druk, maar dat betekent niet dat hij zulke smerige daden heeft gedaan. Wat een genen stap om hem de schuld te geven om daarna hem de grond in te duwen. Bah bah, smeerlappeeij gewoon om zo laag te zijn en hem te beschuldigen van zoiets. Gemeen hoor. Ik sta achter Marco en zijn familie.

  • Marjori

   Bekende mensen worden altijd beschermt dat vind ik kwadelijk.
   Dat is puur misbruik maken van je bekend heid en macht misbruik.
   Ik hoop dat het meisje en andere meiden hun recht gaat halen.
   Ik vind dat te lang duurt hoop niet dat in de doofpot wordt gedaan.

 10. Oma

  Waarom vluchten naar Italië als hij niks heeft gedaan dan zijn hoofd omhoog en door gaan met het geen waar hij.mee bezig was

  • Trudy

   Ja wat denk je zelf ,als hij net niet gedaan heeft, blijft dat voor altijd hangen

  • Hans

   Stel dat hij onschuldig is, want dat kan dus, dan zou ik ook hier niet meer willen verblijven.
   Ik zie dat niet als een vlucht, daarbij is hij half Italiaans.

  • Patricia

   Omdat hij hier en op heel veel andere plekken en landen niks meer kan ookal komt er dadelijk een bericht naar buiten dat hij de rechtzaak zou winnen dan nig blijven mensen hem veroordelen en twijfelen en sorry dat is ook geen fijn leven en al helemaal niet stel als hij echt niks gedaan heeft zijn carrière was al kapot aan het gaan en nu helemaal dat valt niet meer te lijmen

 11. Rosita Blokd

  De waarheid komt wel boven tafel

 12. Jo

  Natuurlijk heeft hij dat geregelt om zijn onschuld te willen bewijzen , om er op deze manier onder uit te kunnen komen. Hopenlijk kan iedereen begrijpen met een beetje verstand dat hij zich niet heeft vergrepen aan alle kandidaatjes , dan was het ongetwijfeld al veel eerder uitgekomen. EEN BEEST KIEST ZIJN PROOI ZORGVULDIG . boodschap aan alle ouders , wees blij dat het jou kind niet was , maar oordeel niet over een ander ze kind .

 13. Waanzinnig ik denk niet dat hij zo iets zal doen

  • Marcos

   Natuurlijk zal hij zich niet hebben vergrepen aan alle kandidaten en zal het hele gebeuren voor diegenen ongeloofwaardig overkomen. Maar deze beerput js niet zomaar opengegaan. Je moet idd voorzichtig zijn met oordelen maar zomaar roepen dat ie onschuldig is kan heel pijnlijk en frustrerend zijn voor de vermeende slachtoffers.

 14. Peter Pan

  Vriendjespolitiek en elkaar indekken, als je onschuldig bent waarom zou je dan het ‘hazenpad’ kiezen om naar Italië te gaan verhuizen.

 15. D.r

  Te triest ja als je bekend bent ga je soms over lijken gehaald , zo als je ziet . ik hoop dat het niet zo is . Bewijs is er nog niet !!! laat alles eerst uitzoeken voor iemand of het nu jantje pietje of klaasje is die bekend is zo de grond in te trappen .

Geef een reactie