Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien en Erica Meiland hebben flinke ruzieMartien en Erica Meiland wonen op dit moment nog in hun onverkochte villa van 2,7 miljoen euro in Noordwijk. Deze villa hebben ze al maanden geleden te koop gezet voor een kleine 3 miljoen euro, maar tot nu toe nog geen enkele geïnteresseerde die een passend bod heeft uitgebracht tot ongenoegen van het koppel.

Martien en Erica hebben namelijk al een nieuwe villa in Noordwijk gekocht welke meer privacy heeft en een veel grotere tuin. Maar daar wil Erica pas naar toe verhuizen als hun huidige villa waar ze nu in wonen is verkocht. Martien daarin tegen wil het liefst nu al naar de nieuwe villa verhuizen en heeft alles al bijna ingepakt en is klaar voor de verhuizing.

Een buurman laat weten dat de twee flink stonden te kibbelen in de voortuin van hun huidige villa. Erica snapte niet waarom Martien al zijn spullen al in verhuisdozen aan stoppen was. Volgens Erica kan het namelijk nog wel een tijdje duren voordat ze daar weg gaan. Martien wilde er niks van weten en zei dat hij zo snel mogelijk naar de nieuwe villa wilde verhuizen.

De twee zijn het dus duidelijk niet eens met elkaar en wellicht heeft de financiële druk daar ook mee te maken. Want naast de onverkochte villa waar ze nu in wonen dragen ze ook nog altijd de lasten van het onverkochte chateau in Frankrijk.

Martien en Erica moeten nu dan ook 3 hypotheken per maand betalen. Wij hebben het even laten uitreken door een hypotheekadviseur en rekening gehouden dat Martien ook wat eigen geld heeft gestopt in de huidige villa en het lijkt erop dat Martien en Erica voor de 2 villa’s en het chateau zo een 17.000 euro per maand in totaal moeten betalen. Dit zijn dan enkel de kosten voor de 3 hypotheken.

Al verdienen de Meilandjes een aardig duit zo een hoog bedrag hakt er maandelijks toch flink in als dat lang aanhoudt.

Deel deze juice!
 1. Rosita Blokdij

  Hoge bomen, vangen veel wind

 2. meneer de Mol zal ze wel helpen.

 3. Anoniem

  Net goed moeten ze maar eens tevreden zijn

 4. Prima voor hun,ze hebben nooit genoeg en zijn nooit te vreden

  • Yilda

   Die 3 hebben toch altijd gezeik samen, altijd elkaar afbranden en lastig doen.
   Snap echt niet waarom ze bij elkaar blijven.
   Was een zakelijke constructie volgens Martien destijds.
   Ga toch uit elkaar ze stralen 0% liefde naar elkaar uit.
   Zom liefdeloos gezin!

Geef een reactie