Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland ondergaat totale metamorfoseMaxime Meiland plaatste onderstaande foto op haar Instagram account en veel volgers vonden de metamorfose van Maxime geslaagd. Maxime kennen we natuurlijk altijd al met een halflange coupe en met dit kapsel met veel langer haar krijgt ze toch een andere look.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar de Meilandjes hebben ook nog wel wat problemen voor de kiezen. Zo lieten wij eerder weten dat ze na het programma ‘Effe geen cent te makken’ wat ergens in september in 2022 zal worden uitgezonden een hele lange pauze nemen. Ze zullen dus daarna voorlopig niet op de tv verschijnen. En dat is opvallend want ze verdiende toch wel heel goed aan een seizoen van Chateau Meiland.

En dat geld hadden ze goed kunnen gebruiken, want Martien en Erica zitten nog steeds met het Chateau in Frankrijk in hun maag dat na verschillende flinke prijsdalingen nog steeds niet verkocht is. Het chateau staat op dit moment te koop voor een bedrag van 795.000 euro en dat was eerst rond de 1,2 miljoen euro.

Maar goed Martien en Erica hebben hun huidige villa in Noordwijk waar ze 2,7 miljoen euro voor betaalde ook nog niet verkocht. Terwijl ze al een nieuwe villa met meer privacy een paar straten verderop hebben aangeschaft waar ze binnenkort in kunnen trekken.

Martien en Erica voelen dus de druk en hoewel ze het nu nog redden zou het zomaar zo kunnen zijn dat als het nog veel langer duurt voor ze het Chateau en hun huidige villa verkocht hebben ze toch in de financiële problemen zullen komen.

  1. Miss plastic face

    Maxime begint al net zo’n opgeblazen botox/filler-kop te krijgen als iedere ander onzeker vrouwtje met iets teveel geld en bijzonder weinig smaak. Je ziet de enorme verdikking van de net gezette spuit met troep in het voorhoofd zitten. Getsie.

  2. Verschrikkelijk hoe ze er zo uit ziet. Zonder al dat gedoe was ze veel mooier. Mensen blijf jezelf toch altijd beter

Geef een reactie