Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Is Leontine Borsato klaar met Marco?Volgens Yvonne Coldeweijer wist Leontine al langer van de misbruik aanklacht tegen Marco Borsato. De moeder van het meisje dat aangifte heeft gedaan heeft namelijk niet alleen Marco geconfronteerd met de beschuldigingen van haar dochter ze blijkt ook Leontine te hebben geconfronteerd met de daden van haar man.

Leontine kent de moeder en het slachtoffer natuurlijk ook goed. De moeder werkte lange tijd voor Marco Borsato en het slachtoffer kent Leontine al vanaf haar geboorte. Leontine zou volgens Yvonne Coldeweijer een korte reactie aan de moeder hebben gegeven en daarna niks meer van zich hebben laten horen aan de moeder en het slachtoffer. Het werd dus kennelijk door Leontine in de doofpot gestopt. Leontine moet hier toch wel aan hebben terug gedacht toen naar buiten kwam dan Marco een notoire vreemdganger bleek te zijn. Daaruit kon je toch wel opmaken dat je hem niet op zijn woord kon geloven.

Nu is het de vraag of Leontine de moeder geloofde en daar niks mee deed of dacht Leontine dat de moeder Marco probeerde zwart te maken en geloofde ze Marco op zijn woord en ondernam Leontine daarom verder geen stappen.

Wij hebben van verschillende bronnen vernomen dat Leontine echt helemaal klaar is met Marco. Hoewel ze hier nog geen officieel statement over het gegeven lijkt het erop dat Leontine haar man definitief niet meer gelooft en behoorlijk wantrouwt.

Volgens één van de bronnen wil Leontine ook de achternaam Borsato niet meer dragen en als iemand haar Leontine Borsato noemt wordt ze boos en zegt ze nee het is Leontine Ruiters.

Het lijkt er dan ook steeds meer op dat de inner circle van Marco ook zijn scheuren begint te vertonnen. Het is wachten op een eventuele rechtszaak, maar als Marco schuldig wordt bevonden zou het zomaar kunnen dat niet alleen zijn vrouw Leontine maar ook zijn eigen kinderen zich tegen hem keren.

32 Reacties

 1. Eppo

  Ja wie wilt nog de achternaam dragen van een totaal losgeslagen maniak.
  Volgens mij staat zijn gulp de hele dag open.

  • Mark

   Goed zo! Jij kijkt vast de hele dag tv en volgt alles op de voet. Maar zelf nadenken is helaas erbij ingeschoten zo te lezen….succes met je leven. Ga je nog hard nodig hebben

   • Bob Schuurman

    Groot gelijk dat die gore viespeuk zo hard wordt aangepakt
    Borsato is zo’n walgelijk mannetje

    • Elly

     Wat een commentaar nu weer! We weten nog niet eens of het allemaal waar is. Mensen oordeel toch niet zo snel!

    • Hoop voor hem dat het niet waar is. Maar ben bang gezien john van de heuvel zich ermee bemoeit en hij echt zijn vingers er niet aan wilt branden dat er echt iets loos is. Als marco borsato toch gaat schikken dan bekend hij.

   • Els

    Er is nog steeds niks bewezen, en zolang dat is.
    Wat kunnen mensen iemand zwart maken zonder dat er bewijs is.

  • Yvonne

   Preciessss Eppo👍😂😂😂😂

 2. Onbekend

  Coldewijer hoe zou jij het vinden om door de stront gehaald te worden laat de mensen met rust. Dan is die vreemdgegaan en dan die. Let op je gezin want je weet nooit wat er jou boven je hoofd hangt en dit is allemaal oude troep wat je plaats. Jíj kikt erop om gezinnen uit elkaar te rukken. Hou je met iets beters bezig dan met dit slap geluk.

  • Aafke

   Helemaal mee eens. Laat die mensen eens met rust. Stelletje sensatie zoekers. Hoop dat ze jou eens goed te grazen nemen.

   • Helaas blijkt dat mens van Coldeweijer er enorm veel plezier aan te beleven aan het leed van anderen,schuldig of niet. Laat dat mens zich eens nuttig maken voor de maatschappij of anders die grote bek eens een keer dichthouden. Wat een vreselijk mens !!

    • Douwe

     Dus jij kiest partij voor zo’n vieze vreemdganger die zijn gezin belazert?😜
     Of ben je er zelf ook zo eentje dat je hem zo verdedigt.😂😂😂😂

    • Yilda

     @Kalme..hahah ze is niet eens getrouwd & heeft geen vriend.
     Beter inlezen dus hihi😉
     Als iemand niks achterbaks op zijn kerfstok heeft hoeft deze ook niks te vrezen van Yvonne.

  • Kalme

   Zo is dat Dat mens deugt niet
   Met recht een gezin spion Geniet ze hier echt van. Ja zou je denken Het is een ordinaire hobby van haar
   Kijken we straks ook Hoe haar huwelijk kapot wordt gemaakt Zit er echt op te wachten Dan kan ik ook genieten
   Maar zo’n gemene vrouw pakt niet alleen de huwelijken aan maar ook hun brood nog van de plank af Naar vreselijk mens ben je.

   • Sonja

    Eindelijk iemand die coldewijer eens toespreekt.Dat zij besodemieterd is hoef ze nog niet te gaan kicken op andere mensen en ze zwart te maken kijk naar je eigen leven yvonne coldewijer

   • Ireen

    Wat dacht je van zo’n Edwin Smulders…met zijn stiekeme foto’ s van Bnners.Ook over de rug van anderen.

  • Asley

   De waarheid is hard hè onbekend!🤣
   Als die lui niet vreemdgaan & hun gezin met respect behandelen zullen ze ook geen gezeul daarmee krijgen.
   Of vind kon het normaal dat ze maar stiekem de boel blijven belasteren?
   Blijkbaar heb jij ook geen normen en waarden, net als die vreemdgangers.🤪

  • Diane vd Mortel

   Waarom vallen mensen Yvonne aan maar durven ze dat niet bij John van den Heuvel? Die is aan de sla

  • Pino

   Helemáál zoals jij zegt Eppo! 👍

   Allereerst dat jarenlange vreemdgaan met alles en iedereen & nu dit.

 3. Rita

  Nou onbekend ik vind het wel goed dat coldewijer dit soort mensen aan de kaak stelt er zit een groot verschil namelijk tussen vreemdgaan of kinderen fout bejegenen! Maar goed het moet eerst allemaal bewezen worden leontine staat dr mannetje wel en heeft er feitelijk niets mee te maken!

 4. Puck S

  Sterkte vd kids en Leontien, maar als zij al eerder hierover iets wist, pffffffff

  Dat is dan struisvogelpolitiek en ook niet netjes t.o. slachtoffer

 5. Ytje

  Misschien is het handig dat Yvonne haar gezouten mening geeft nádat is gebleken dat Marco Borsato schuldig is bevonden.
  Tot die tijd is dit een goedkope manier van zelfverrijking.

 6. Elly

  Nou idd,heb je niets anders te doen, dan het leven van andere mensen, helemaal kapot te maken. Maak leuke filmpje’s, maar je stort je op een slachoffer en je stopt hier eerder, dan een vriendschap, huwelijk of wat dan ook, helemaal kapot is!!! Dat zijn hele nare filmpje’s. Stop daar eens mee??

 7. Waarom gaat die roddeltante geen baan zoeken, laat Marco en zijn gezin met rust.
  Heeft dat mens hier nou plezier in.Die lange Frans moet ook z’n mond houden een absolute loser die alleen maar jaloers is en een Wappie.

  Marco is de beste zanger van Nederland, daarbij misschien wat lijfelijk komt meer voor zeker bij Italiaanse mannen.

  • Raymon veugen

   Marco is niet alleen de beste zanger…….zijn concerten waren van wereld niveau! De grootste artiesten ter wereld kwamen kijken wat Marco daar neerzette!

 8. Jolanda Bruse

  Precies..wordt gek van die roddels bah ! Iedereen is het pis paaltje en jij bent geweldig ! Leven en laten leven ! Maar dat gaat ten koste van je portemonnee! Hoe zou jij het vinden als je de hele dag die gal over je heen krijgt ..dat ben je gauw zat ! En al die vooroordelen terwijl er bv. Bij Marco nog een rechtzaak moet komen trap je m de grond al in

 9. Rene

  Als van de heuvel
  Zeg dat hij bewijzen heeft
  Klopt dat altijd
  Hij zal nooit zomaar iets brengen
  Wat niet waar is

  En de mensen die geloven in Borsato onschuld
  Die zijn er ook
  Maar als beroemd ben kom je in het nieuws
  Dat is het nadeel als je die status heb
  Maar goed heb nog niks gezien van Borsato
  Dat zijn onschuld echt klopt
  Het vreemd gaan was ook totale onzin
  Heeft hij altijd bezworen
  Of willen de fans ook dit ontkennen
  Kortom ben bang dat van de heuvel
  Echt wel bewijzen heeft
  Dus einde tijdperk Borsato
  Ben ik bang

 10. Anoniem

  Die John vd Heuvel is net zo’n walgelijk luisje!!
  Hij gooit overal olie op het vuur en loopt stoer rond met zn beveiliging terwijl hij gezinnen en relaties naar de klote helpt.Smerige sensatiezoeker met zn kermis outfit.

 11. Tom

  Sterkte Marco!!
  Er is nog geen moer bewezen en die sensatiezoekers zijn in staat een heel gezin kapot te maken! En hou maar op over John vd Heuvel,
  met zn uitgestreken bek! Walgelijk.

  • Leo

   Laat die man lekker met rust
   Zolang er niets bewezen is.
   Ik krijg het gevoel dat hij al op voorhand schuld bevonden is.houd daar eens mee op .soms schaam ik me dat ik Nederlander ben .echt he.

 12. Jullie hebben geen idee wat die jonge meiden echt doen en hoe ze kunnen zijn. Geloof me ze kunnen ook goed liegen, bedriegen en manipuleren. Doen veel voor geld, lijken zogenaamd onschuldig. Vele vrouwen komen na jaren opbiechten zogenaamde schaamte en niet durven, ze vergeten te vertellen dat ze hoopten om of hogerop te komen of met diegene een relatie te willen

 13. Janet

  Waar rook is is vuur en karma komt ook altijd de boel wakker maken dusssss wacht met veel plezier op het verloop van deze gebeurtenis van deze vreemdganger met Italiaans bloed

Geef een reactie