Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Kijkers schrikken zich kapot om Martien MeilandGisteren was de 2 uur durende kerstspecial van de Meilandjes te zien op SBS6. In deze special waren de Meilandjes afgereisd naar de oudste kerstmarkt van Europa, in Straatsburg. Daarna gingen de Meilandjes naar  het skigebied Val Thorens. Om even lekker te kunnen genieten van de sneeuw en het samen zijn.

Maar de kijkers schrokken zich kapot toen ze Martien zagen in de kerstspecial. Martien bleek namelijk iets gedaan te hebben aan zijn wenkbrauwen en dat zorgde bij veel kijkers nadat ze waren bekomen van de shock voor de slappe lach.

Hieronder een aantal reactie’s van kijkers op Twitter:

 1. Nanno

  De zielige mensen die zich ‘kapot’ schrikken kunnen beter naar de herhaling van Fabeltjeskrant gaan kijken. Dan hoeven de overige kijkers zich niet ‘kapot’ te ergeren aan de domme reacties van figuren die zichzelf waarschijnlijk helemaal perfect voelen. In dat geval kunnen ze hun foto ook beter achterwege houden.

 2. Nel

  Jeetje , moet niet gekker worden wat mankeren de mensen tegenwoordig , niks is meer goed genoeg!
  Net als die Teun in de serie van URK ziet er niet uit ! Kan me niet voorstellen dat je je daar een beter mens van gaat voelen? Allemaal zo onzeker over zichzelf!!

 3. Fina

  Wenkies net zo maf als Martien zelf

 4. Div

  Martien moet heel diep in een sneeuwkuil vallen

 5. Kees

  Kijk nooit, maar dankzij deze tip. Ben ik gelukkig weer bij.

Geef een reactie