Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Nikkie Plessen is hele nare vrouwOver Nikkie Plessen gaan echt heel veel verhalen rond in de tv-wereld. Waar het uiteindelijk allemaal op neer komt is dat Nikkie een vreselijke nare vrouw is. Dat was ze overigens niet altijd. Toen ze nog een actrice was en nog niet ging met haar huidige rijke vriend en ook nog geen succes had met haar kledinglijn was het een aardig meisje. Maar het schijnt Nikkie aardig naar haar bol te zijn gestegen sinds ze miljoenen aan haar eigen kledinglijn heeft verdient.

Nikkie die natuurlijk ook nog even met Andre Hazes heeft gerotzooid en het daardoor ook aan de stok kreeg met Bridget Maasland en Sarah van Soelen schijnt nu een doodziek meisje in de steek te hebben gelaten.

Dit meisje had niet lang meer te leven en Nikkie zou haar grootte voorbeeld zijn en het was haar laatste wens om Nikkie te ontmoeten. Hoewel Nikkie deze wens persoonlijk heeft ontvangen is ze hier uiteindelijk niet op ingegaan. Maar ze heeft het meisje wel een kadobon van 100 euro gestuurd als goedmakertje om te kunnen shoppen in haar winkels. Wat heeft het meisje in godsnaam aan die kadobon. Was nou even langsgegaan Nikkie of had op zijn minst even een videocall gedaan.

Ook gaat nog steeds het verhaal rond over hoe Nikkie haar buurman heeft uitgekafferd. De buurman zou bij Nikkie hebben geklaagd over geluidsoverlast. Deze meneer was al aardig op leeftijd en het feestje wat Nikkie gaf zorgde blijkbaar voor veel overlast. Volgens deze buurman schreeuwde Nikkie alleen maar hele nare dingen tegen hem en zei ze onder meer dat ze de hele buurt wel zou opkopen zodat deze man moest oprotten.

En denk maar ook niet dat haar collega’s bij RTL Boulevard fan van haar zijn of zo graag met haar werken. Nee Nikkie schijnt voor haar plek bij RTL Boulevard vanaf het begin al te betalen. Dit doet ze zodat ze haar eigen kledinglijn daar kan promoten. En dat zou om flinke bedragen gaan.

En zo doen er nog tal van deze verhalen de ronde ook van medewerkers van Nikkie waaruit elke keer hetzelfde naar voren komt. Namelijk dat Nikkie een hele nare arrogante dame is geworden die zich verheven voelt boven de rest.

16 Reacties

 1. Gea

  Het lijkt ons Nicolletje wel

 2. Eppo

  Gewoon een slimme vrouw .

 3. Deze vrouw is een hele nare arrogante , narcistische verschijning een geldwolf

  • Ton

   Daar heb je gelijk in Kolibrie, heb nog nooit zo een narcistische arogante kwal gezien. Ba ba ik begrijp niet dat boulevart hier nog mee in zee gaat. Zij heeft bij toeval geld gekregen nogmaals gekregen, door haar lijf, en nu meent ze dat ze alles is, vreselijk wijf.

  • J.C.Schram

   Zo, dan weten we ook meteen wat voor vlees we met jou in de kuip hebben!

 4. W.Rijnsbergen

  Je ziet haar alleen met een pen in haar hand een arrogant persoon denkt alleen aan haar zelf weg van de buis heeft daar niks te zoeken

 5. Had ook niet anders verwacht….

 6. Anonymuse

  Dat is overduidelijk, het stráált ervan af! En die vreselijke stem, een áfknapper 🥴

 7. Puck S

  Naar mens,gevaarlijk karakter

 8. Len

  Pfff wat een eng mens van de tv af ze vindt zijzelf zo geweldig
  !!nooit meer op tv met haar arrogante rotkop.

 9. Het is een naar mens met haar rotkop!

 10. Stella

  Slim, creatief en mooi. Veel succes verder voor Nikki en schaamte voor jaloerse mensen 😀

Geef een reactie