Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Montana en Maxime Meiland hebben flinke ruzieHet is weer aan het borrelen in de familie Meiland. Dit keer is het niet Erica die verkeerde uitspraken doet of haar ex Sander belachelijk maakt. Nee het zijn de zusjes Maxime en Montana die met elkaar in de clinch liggen en de ruzie lijkt allemaal om geld te gaan.

Het gaat om de contract onderhandelingen met Talpa voor eventueel een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Wanneer dit dan uitgezonden zou moeten worden is niet helemaal duidelijk, omdat de Meilandjes eerst het programma ”Effe Geen Cent Te Makken” gaan doen. En de Meilandjes hebben gezegd wel even klaar te zijn met Chateau Meiland. Maar dat betekent natuurlijk niet dat er wel vast het één en ander kan worden vastgelegd voor de toekomst.

We lieten al eerder weten dat Montana graag een wat grotere rol wil in Chateau Meiland zodat ze ook een aardig zakcentje kan verdienen aan het programma. Maar het lijkt erop dat Maxime dit blokkeert. Talpa wil namelijk niet meer geld betalen aan de Meilandjes voor eventueel een nieuw seizoen Chateau Meiland. Dus als Montana een grotere rol wil is dat prima, maar dan krijgen Maxime, Martien en Erica wat minder geld voor hun bijdrage. Dat gaat dan naar Montana toe.

Maar nu Maxime bijna al haar reclame inkomsten voor haar Instagram account is kwijtgeraakt doordat ze haar moeder bleef steunen na de uitspraken over vrouwen met hoofddoekjes wil Maxime niet nog meer geld kwijtraken. Maxime wil niks inleveren en vindt dat Talpa gewoon extra moet dokken voor Montana. Talpa gaat dit niet doen en Montana vindt dat Maxime best wel iets van haar salaris kan inleveren. Martien en Erica vinden het geen probleem om een deel van hun salaris aan Montana te geven. Alleen Maxime gaat dit echt niet doen. Hier is het laatste woord vast nog niet over gesproken.

15 Reacties

 1. ikkem

  Maxime heeft gelijk, Montana gaat niet voor Maxime werken maar voor Talpa, dus werkgever betaalt het salaris en niet de medewerknemer.

  • Jan Kleinnagelbrink

   Maxime is een over het paard getilde nietsnut. Nooit zelf iets gepresteerd Arrogant, een oplichtster, onaardig ,
   heeft verbeelding Montana is 10 x sympathieker Voor mij kunnen die lui van de buis Ben die koppen zo spuugzat!

  • Weilandjes

   Over het paard getild dametje. Vrouwtje nooitgenoeg is een betere naam voor haar. Voegt niets toe aan het programma… Alleen maar ergenis. Zonde van het programma.

 2. Maxime doe niet zo lullig en gun je zus ook wat. Jij bent zo.n ontzettende geldwolf, laat nou eens zie dat je ook kan delen in plaats van ikke, ikke,ikke

  • Shir

   Vind dat ze ieder iets moeten inleveren. Die meid is het zwarte schaap van de fam. Is niet eerlijk. Maxime is egoïstisch zie je nu maar weer

 3. Claudia

  Wat een gezeik vind dat Montana gelijk heeft en Maxime niet zo moet aanstellen ze krijgt genoeg en gunt haar zus gewoon niet mag zij ook een keer !!!

 4. Friend

  Als Maxime door haar eigen toedoen haar inkomsten ziet verminderen . Hoeft ze haar zus er niet voor op te laten draaien. Dat doet ze nu wel

 5. MP

  Goed dat ze dan aan het programma meedoen van ‘geen cent te makken’.

  Deze familie heeft geld genoeg maar die Maxime doet geen flikker dus moet niet zeiken. Als ‘dit’ het budget is moet ook zij iets doen.

  • EB

   Ze roept…… Paaaaaaapa, Maaaaama, Heeeeeeeellup

  • Fina

   Een maand arm zijn is geen probleem Je hebt geen onverwachte uitgaven Je hoeft geen sokken of ondergoed te kopen Of een winterjas , de schoenmaker betalen Walgelijk volk die familie Zum kotsen

 6. Marleen

  Geldwolf Maxime
  Vindt Montana veel spontaner, liever, leuker hoor!

 7. Nel

  Eerlijk delen …….geen ruzie over maken waarom zijn mensen altijd bang om ook maar wat tekort te komen . Iets minder kan makkelijk. Mensen leven al teveel op grote voet , kom op zeg ! Je zus Verdorrie

 8. Maxime kan best haar zus Montana wat geld gunnen
  Ik denk dat maxime best genoeg geld dan over hout

 9. Will

  Ben eigenlijk wel benieuwd naar het programma “Effe geen cent te makken” Denk dat Erica het brein heel goed kan omgaan met weinig geld! Ze hebben niet altijd geld gehad!

Geef een reactie