Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan heeft het ook met Jan Smit gedaanEerder lieten wij nog weten dat zangeres Maan die The Voice of Holland in 2016 won menig bn’er heeft versleten. De geruchten gaan dat ze niet alleen haar toenmalige coach Marco Borsato het bed in heeft gekregen, maar ook een andere coach van het programma namelijk Ali B.

En toen we dat publiceerde ging de beerput verder open, want toen kregen we namelijk nog veel meer info over Maan. En wat blijkt Maan is de reden van Jan Smit zijn burn-out en zijn relatiecrisis met zijn vrouw Lisa. Jan kende Maan natuurlijk van het programma De Beste Zangers.

Jan Smit zou namelijk door zijn vrouw Lisa betrapt zijn met Maan. Toen heeft Lisa Jan het huis uitgegooid. Jan beweerde altijd dat hij het huis tijdelijk uitging om zijn burn-out, maar dit klopt dus niet.

Nu blijkt ook waarom Monique de zus van Jan zo een bekoelde relatie met elkaar hadden. Het was namelijk niet Lisa die vreemdging maar Jan en Lisa vertelde dit tegen Monique en Monique koos de kant van Lisa en dit kon Jan niet waarderen.

21 Reacties

 1. ikkem

  Wat een grote hart heeft ze, zo zeer liefdadig jonge vrouw. 😉

 2. Maantje

  Die Maan he, dat is een schoolvoorbeeld van hoe iemand zich omhoog kan werken.

 3. J.c. freriks

  Allemaal geknoei zijn voorbeelden hoe je in een relatie staat anno 2020

 4. Storm

  Gaan en laten gaan. Maak je druk om zaken die er toe doen en niet wis t met wie doet.

  • Peter

   Maak je nu eens niet druk om een bner,kijk gewoon eens naar je zelf.
   Maan wil gewoon net als iedereen van het leven genieten.
   En daar hoor de liefde bij.

 5. Old Wable

  Jahoor. Hahaha.
  Bovendien: boeien. Is 2022 bijna . Meisjes
  mogen ook hoor en niet alleen Directeur worden.

 6. Bert

  Na afloop was er zeker sprake van “een volle maan” 🤔 🤣🤣

 7. Ik vind Maan een lekker ding.

 8. Samira

  Lekker belangrijk, boeit me totaal niet, voor mij part doet ze het met sinterklaas,

 9. Nou die maan lust ik ook wel . Maar helaas ik ben geen bnner🤪🤪

 10. Job

  Ik zou maan ook doen!

 11. Ineke

  Heeft die Maan niks anders te doen als huwelijken kapot maken? Ik weet wel dat de BN’ers er zelf bij zijn maar ik zou me schamen als ik me zelf zo in het spotlicht wil zetten. Ga je schamen Maan. 😞😞

 12. Die maan die loop zeker hoog in de Hemel

 13. Jan

  Ik wil ook welmet maan

Geef een reactie