Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes verkopen kat in de zakEen aantal dagen geleden lieten wij nog weten dat de Meilandjes de vraagprijs van hun kasteel in Frankrijk flink hebben verlaagd. Kosten het Chateau eerst nog 1,25 miljoen euro vandaag kun je het op de kop tikken voor een bedrag van 795.000 euro. De Meilandjes geven dus bijna 4 ton korting op de originele vraagprijs.

Dat de Meilandjes van het kasteel af willen moge duidelijk zijn. De inkomsten van de Meilandjes zijn namelijk aan het slinken door de boycot die ze hebben opgelopen nadat Erica uitspraken deed over vrouwen met hoofddoekjes.

Inmiddels hebben Martien en Erica drie hypotheken lopen. Één op het chateau en één in de onverkochte villa waar ze nu nog in wonen en de derde is in de villa die ze laatst hebben gekocht en waar ze over een paar maanden naar toe verhuizen.

Nu is het de vraag waarom het chateau maar niet verkocht wordt en daar lijkt steeds meer duidelijkheid over te komen. Ten eerste lijkt het erop dat er een aantal beoogde kopers zijn afgehaakt, omdat toen ze het kasteel bezochten er veel te veel mis was en de prijs veel te hoog. In de omgeving van het chateau vind je namelijk andere veel grotere kastelen voor een veel lagere prijs van rond de 5 ton.

Daarnaast schijnt dat er behoorlijk wat achterstallig onderhoud is in het chateau. Het is zelfs zo erg dat een bn’er beweert dat er in het hele kasteel maar vier kamertjes gerenoveerd zijn voor de televisie en dat het verder gewoon één oude teringzooi is daar. Dus je koopt echt een kat in de zak en krijgt geen waar voor je geld.

Een makelaar beweert dan ook dat als de Meilandjes het chateau echt kwijt willen ze een vraagprijs van 495.000 euro moeten aanhouden. Daarmee concurreren ze qua prijs met de kastelen om hun heen. Nu zitten ze nog steeds buitensporig hoog qua prijs al zijn ze gezakt met de vraagprijs. De makelaar adviseert de Meilandjes zelfs een bod te accepteren van 450.000 euro, omdat de kastelen daar vaak slecht verkopen en vaak jaren te koop staan.

 1. Cisca

  Ik had gelezen of gehoord dat ze dat eerste huis in Noordwijk contant hadden betaald ? Dat zal dan wel niet denk ik.

 2. Joke

  Dus geen Château in Frankrijk kopen je raakt het aan de straatstenen niet kwijt.
  Meiland familie zal een flinke stap terug moeten doen.

 3. Janet

  Zijn altijd al leugenaars geweest maar komt nu omdat de mensen wakker worden en ze door krijgen en het werd weleens tijd want ze gingen wel vaker de mist in met hun praatjes kijk allang niet meer naar dat stelletje Nagemaakte

 4. Hans

  Dit alles wordt uiteindelijk de ondergang van de namaakfamilie,die veel te hoog van de toren blaast.Alles mislukt,wordt te duur gekocht en wordt met verlies verkocht.
  Net als hun leven.

Geef een reactie