Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Meilandjes diep in de financiële problemenNu de Meilandjes veel geld hebben misgelopen door alle bedrijven die per direct hun samenwerking hebben gestopt na de uitspraken van Erica Meiland over vrouwen met hoofddoekjes lijkt het financieel slecht te gaan met de Meilandjes.

De geruchten gaan dat de Meilandjes tonnen aan inkomsten zijn verloren en nu geheel afhankelijk zijn van hun eigen producten en boeken aan inkomsten. Hier verdienen ze natuurlijk nog steeds wel iets mee, maar dit zijn op dit moment niet de bedragen die de bedrijven hun betaalde voor het maken van reclame.

Het is dan ook geen verassing dat Martien en Erica Meiland de vraagprijs van hun onverkochte chateau in Frankrijk flink hebben verlaagd. Was de prijs eerst nog 1,25 miljoen euro en daarna net geen 1 miljoen euro vandaag is de prijs nog meer naar beneden bijgesteld naar 795.000 euro. En dat is weer een korting van 2 ton en als je kijkt naar de originele vraagprijs van 1,25 miljoen zitten we daar nu al 4,5 ton onder.

Het is dan ook niet vreemd dat Martien en Erica nu zo een drastische besluit nemen. Het Chateau is namelijk een enorme kostenpost en nu een deel van de inkomsten zijn weggevallen en ze al twee hele dure villa’s bezitten komen ze in de knel. Het gerucht ging ook al dat Maxime haar nieuwe villa van 1,3 miljoen euro weer stilletjes in de verkoop had gezet, omdat ze het toch niet kon betalen.

Het lijkt er dan ook op dat de Meilandjes een paar stappen terug moeten zetten in hun luxe levensstijl. Want het ziet er niet naar uit dat er bedrijven in de nabije toekomst staan te springen om weer samen te weken. Dan toch maar ome John lief aankijken en wellicht toch een nieuw seizoen van de serie Chateau Meiland opnemen en uitzenden naast het programma ‘Effe Geen Cent te Makken’ wat ze gaan doen.

Al is het de vraag of de fans zitten te wachten op een nieuw seizoen Chateau Meiland nadat de regisseur van de serie uit de school klapte en zei dat alles in scene is gezet.

28 Reacties

 1. Janny blok

  Graag weer terug Meilandjes fijne Fam altijd van genoten aub weer terug op de buis

 2. Janet

  Zo gewonnen zo geronnen of tewel Karma slaat toe was ook te verwachten

  • Hans v d h

   Hoop dat ze gaan stoppen kan er niet naar kijken de stress kip en de nichten gedoe drupt onder de tv vandaan snap niet dat er zoveel mensen voor de deur staan om een glimp van deze klote familie van de tv af met deze groep

 3. Ingrid

  Ik wil ze graag blijven zien. Wat een gezeik om de uitspraken van erica. Half Nederland denkt er zo over.

 4. Hein

  Als je hoog zit, kun je diep vallen.
  Meer dan half Nederland is klaar met de Meilandjes.
  Goed van de bedrijven om met ze te stoppen.
  Nu SBS 6 nog……..

 5. Mo

  Graag de. Meilandjes terug zien waren toch wel veel lachenwekkende en hilarische teverellen
  en nl. zijn kuddedieren wat meningen en beoordelingen van anderen aangaat hou daarmee op en laat deze mensen gewoon geld verdienen met hard werken

 6. Pas als het je lukt om je mond te houden en onnodige discussies te vermijden.
  Toon je ware intelligentie en wijsheid.

  • Waarom nu altijd zoveel van jezelf laten zien andere bn ers tonen ook niet hun bezittingen in geuren en kleuren in de media
   Was maar gewoon op het kasteel gebleven en daar de serie blijven maken ook al woon je ergens anders De serie heet ook chateau Meiland en daar waren altijd de avonturen te zien met alle ongemakken en gilletjes en veel wijn
   Echte prive moet ook prive blijven nu heeft iedereen wel iets gemeens te zeggen want jullie hebben succes en leuke verdiensten en de zeikerds zijn daar jaloers op
   Volhouden hoor want na regen komt zonneschijn
   Ik heb de Meilandjes voor altijd in mn hart gesloten

 7. Ineke

  Ik keek er iedere keer naar uit als de meilandjes op de buis kwamen was genieten .Ze moeten massa is kassa van de buis halen,daar krijg ik 🤮🤮van.Als de meilandjes niet meer op de buis komen kijk ik niet meer naar sbs6

 8. Heel graag weer terug de meilandjes.
  Geweldig

 9. Jozien

  Vrije uiting van mening dat is Nederland ?of niet meer.

 10. Paco

  Dom vrouw,.,kakkelt als kip zonder kop., eerst denken dan praten… verdiende loon…hoop dat SBS ook afstand neemt,..zijn te missen als kiespijn.

 11. Puck S

  Ze denken alles maar te kunnen nemen maken, karma

 12. Eddy martens

  Na al fie jaren is het concept uit gekauwd en irritant aan het worden altijd stoppen op je hoogtepunt

 13. Jack

  Komen een beetje mijn strot uit lekker laten stoppen en nooit meer op tv laten zien

 14. Berry

  En dan maar zeggen dat Nederland een land is van de vrije meningsuiting mooi niet zie maar wat er gebeurt als je voor je mening uitkomt.

 15. Je kunt nu een maal niet zomaar alles zeggen er zijn grenzen ik ben zelf Nederlandse heb familie bijna allemaal dragen de vrouwen een hoofddoek Dat Respect ik gewoon. NOU EN LEKKER BELANGRIJK.

 16. Hans

  Programma is fake..en een fam om te huilen. Het enige wat de familie wilt is aandacht en geld.

Geef een reactie