Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Iedereen walgt van Nicol van Massa is KassaHet programma Massa is Kassa met de bekende miljonair Peter Gillis haalt de laatste tijd hele goede kijkcijfers. Helaas was er kort geleden nog slecht nieuws toen Mark de zoon van Peter bruut werd overvallen.

Hij werd flink mishandeld tijdens de roofoverval en de foto’s die van de gewonde Mark rond circuleerde logen er niet om. Hij had dit op het nippertje overleefd.

Maar dit keer staat Nicol de 28 jaar jongere vriendin van Peter in de belangstelling. In de vorige aflevering vinden veel kijkers namelijk dat Nicol zich werkelijk waar walgelijk heeft gedragen.

Peter en Nicol hebben namelijk weer een pandje gekocht wat moet worden opgeknapt. Voor de grote verfbeurt vraagt Nicole nou vraagt het is meer eist Nicol dat Mieke en Johnny dit gaan doen. En Nicole wil dat het nu zo snel mogelijk gebeurd, maar Johnny is erg ziek liet Mieke weten. Nicol gelooft er niets van en vraagt Mieke hem nog een keer te bellen of hij kan komen. En arme Mieke moest ook nog in haar eentje een emmer van 25 liter verf de trap op tillen, want Nicol wachtte boven en hielp natuurlijk niet. Dit schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat.

Hieronder een aantal reactie’s van kijkers:

10 Reacties

 1. Bert

  Wat een vreselijke vrouw.Ze had bij de Commando,s moeten gaan. Toch vreselijk hoe zij een zieke man als Johny aan het werk krijgt via zijn vrouw. Ik snap ook Johny zijn vrouw niet,dat zij dit zo teolaat.Ik dacht dat al meer als 100 jaar de slavernij was afgeschaft. Nicoleke zelf haar handen laten wapperen. Nicoleke is een vrouw die alleen maar uit is op Peter zijn Geld .Peter trouw nooit met haar,en anders op huwelijksevoorwaarde.Geef haar niks.Ik word niet goed van Nicoleke. Zij is een Catastrofe

  • Rik Sanstra

   Die (vriendin) had natuurlijk ook kunnen zeggen” pleuris lekker op Nicolas ik ga voor mijn vent zorgen” maar dat is ook een geld vrouwtje en het staat natuurlijk zo in het script.
   Leuk programma, maar die net niet diva gaat wel een beetje irriteren, net als die bolle.
   Maar het winter seizoen gaat straks weer beginnen dus dan kunnen we weer kiezen

 2. Ik had het niet gedaan arm mens om zo te moeten slepen met een emmer verf en dan ook nog moet verven omdat man ziek is,ik had gezegd doe het zelf maar luie trien met moet voor vrijdag af!

 3. B

  Hoe zij met mensen omgaat is belagelijk.
  Ze moet zich kapot schamen.

  Petertje ziet je al speelgoed meid, binnen no time sta je ook weer voor een habbekrats te werken.

 4. Saar

  Ze moet zelf aan het werk vreselijk asso
  Ze denkt dat ze heel wat is zonder petertje was ze nergens,ja maakte ze caravans schoon op prinssenmeer

 5. Maike

  Het is gewoon schandalig zoals zij haar „vrienden“ behandeld.Zijn lieve primitieve mensen die tegen haar niets durven te zeggen,misschien betaald ze hen een grijpstuiver en kijken misschien ook nog tegen deze aso op
  Het is een vrouw die denkt dat ze meent heel wat te zijn nu ze een rijke man aan de haak heeft geslagen.
  Het is duidelijk dat zoon Mark haar ook niet moet .
  Peter een goede raad trouw die vrouw nooit is alleen op je geld uit .Ze wil je wel dwingen maar als het haar lukt maak dan een goed verdrag
  Kan SBS dit programma niet van de buis halen deze mensen hebben al genoeg geld

  • Carolien

   Heeft ze nu echt niet door dat ze een soort mantelzorger is voor die arrogante kwal..Vraag me af als hij geen geld had gehad of ze dan ook bij hem zou zijn met haar 4 kids ach eigenlijk weten we allemaal het antwoord al toch ,laten zien in deze tijd wat je allemaal kunt besteden ,zou zeggen besteed het liever aan goed personeel zodat het schoon blijft en heel je parken ipv auto’s etc te kopen van tonnen terwijl menigeen in de horeca op een houtje moeten bijten etc nee geef mij maar de Meilandjes veeeeel leuker en inderdaad daar mankeert ook wat aan maar aan wie niet hè

 6. Janet

  Smerige Rotte Snol zal een goede onderlegger wezen want voor de rest DEUGT ZE NIET VOOR EEN CENT DIE STRONTKAR

 7. Peter

  deze vrouw spoort totaal niet, en als je dan je zogenaamde ( ??? ) vrienden je wilt laten helpen denk dan ook eens mee met hun.
  deze dame is nooit iets geweest en nu de vriendin ( niet de vrouw ) van een miljonair, staat naar haar idee boven iedereen, maar Nicolekke, hoogmoed komt voor de val,
  nou heb jij daar waarschijnlijk geen last van, alleen de omgeving, wat zullen deze mensen jou uitkotsen, maar durven dat niet te zeggen want je hebt geld
  SBS maak een programma met inhoud, kan met niet voorstellen dat dit iets is waar jullie in geloven, of zijn het ook alleen maar de kijkcijfers?

 8. Inge

  Verschrikkelijke vrouw is het.. walgelijk hoe zij met mensen omgaat is niet normaal. Hoe kan je iemand eisen om te laten komen werken terwijl die man zo ziek is je zou je moeten schamen en je handen moeten laten wapperen!! Ze kan helemaal niks zelf ze is alleen goed in commanderen. Walgelijk mens!! Denken dat je alles ben omdat je vriend geld heeft nou je bent helemaal niks.

Geef een reactie