Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gerard Joling is woedend op RTLGerard Joling die in het panel van het populaire programma The Masked Singer zit is woest op de makers van het programma.

Gerard laat namelijk weten dat het niet te doen is om goed te raden wie er in de pakken zit, omdat er zoveel hints zijn die helemaal niet kloppen.

Gerard bungelt helemaal onderaan in het panel als het gaat om hoeveel keer hij de juiste bn’er in de pakken heeft geraden. Maar dat mag de pret niet drukken volgens Geer. Het blijft een leuk programma alleen komt hij nu over als een totale idioot.

Geer laat ook weten dat hij zelfs niet wist dat zijn beste vriendin Karin Bloemen meedeed aan het programma. Hij wist het wel meteen na de optredens, want hij herkent haar stem uit duizenden, maar het was toch een aangename verassing.

Overigens zijn bijna alle namen van de bn’ers die nu nog in de pakken zitten en ook de bn’er die de finale wint uitgelekt. Wil je dat weten dan kun je dit bericht lezen.

  1. Loes

    Geer is altijd boos, maar wat heeft die te klagen hij heeft tig huizen kunnen kopen terwijl de gewone burger nog niet eens kan rondkomen zielig geval is ie kan ie ook niet naar Dubai verhuizen samen met Goor

  2. GD

    Hij zal niet wat te zeiken hebben er is een spreekwoord verbeter de wereld maar begin bij je zelf

Geef een reactie