Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

De Meilandjes zitten in zware problemenSinds Erica Meiland zich heeft uitgelaten over vrouwen die hoofddoekjes dragen stopt het ene na het andere bedrijf de samenwerking met de Meilandjes.

Eerst was er het bedrijf Hallmark bekend van de wenskaarten die per direct de samenwerking met de Meilandjes stopte. En dat koste de Meilandjes toch een paar ton.

En nu is er ook het bedrijf Emma matras dat de samenwerking met Maxime Meiland stopt, omdat ze zich niet uitspreekt tegen haar moeder haar uitlatingen. Daarnaast zijn er ook heftige oude berichten van Maxime Meiland opgedoken. Emma matras komt met het volgende statement.


Daarnaast duiken er nu ook berichten op welke Maxime Meiland in het verleden op haar Facebook account heeft gedeeld over allochtonen en die zijn op zijn zachts gezegd ook niet heel chic. Hieronder een voorbeeld van een bericht welke Maxime in 2016 plaatste. Het lijkt er dan ook sterk op dat binnenkort niemand meer wil samenwerken met de Meilandjes en dat zal ze veel geld gaan kosten. Het zou zomaar kunnen dat ook SBS de samenwerking stop zet en dat de Meilandjes dan helemaal van het toneel verdwijnen.

12 Reacties

 1. Annemarie

  In Frankrijk staat nog een mooi kasteel. Lekker daar gaan wonen en ons met rust laten over al die miljoenen.

 2. Ik vind het belachelijk dat als je je mening geeft daar in je werk op afgerekend wordt.
  In Nederland moet je blijkbaar oppassen wat je zegt.
  Nederland is Nederland niet meer.

 3. Anneke van de Ven

  Vind het niet terecht dat ze deze familie zo afbranden terwijl ze het helemaal niet zo als in de media zeggen bedoelen. Laten we allemaal wat liever zijn voor elkaar en de jaloersheid achter wegen laten.

 4. wendy bruijn

  TERECHT! ik ben zeker voor vrijheid van meningsuiting maar de manier waarop deze familie zich uitlaat vind ik echt niet kunnen.
  Heel jammer wat ik keek graag naar de meilandjes

  • Elly

   Dat heeft RTL prima voor elkaar om deze regeltjes er net uit te halen uit een stuk over emancipatie van vele pagina’s.
   Al een paar jaar zijn de Meilandjes de gouden paardjes waar de andere zenders jaloers naar kijken.
   En ja hoor…. Het is ze gelukt om de Meilandjes onderuit te halen.
   Dat men voorbij gaat dat men gewoon een eigen mening mag hebben zal ze een zorg zijn als ze hun concurrent maar kunnen pakken
   Dat vroeger de katholieke nonnen in de Nederlandse straten al pinguïns werden genoemd zonder dat daar ook maar iemand kwaad erom werd houden ze geheim want de jongere generatie weet dat niet en dat stook je het vuurtje lekker op.
   Maar het mag wel met stip het grootste scheldwoord worden van 2021…Pinguin
   Zijn we toch nog mild geworden na alle grofheid die we normaal op elkaar loslaten

 5. Cisca

  WIE SLUIT NU WIE BUITEN ???

 6. Ik vind het zwaar onterecht , nog nooit zo iets gehoord!! Jer is dus geen vrijheid van me ingsuiting dan toch …Dat maxime gestraft word vi d ik helemaal van de zotte zij heeft het toch niet uitgesproken? En ik vind als je iedere biografie staat overal wel wat in waarvan mensen denken nou ja.
  Diep triest dit !! Geen woorden voor.

 7. kel

  Belachelijk dit, ik hoef nooit geen emmamatras
  Je mag niet eens je mening geven
  Nederland lijkt echt gek geworden niks mag meer zelfs nederlandse feesten enz komen demonstraties om belachelijk
  Emma Matrassen wat zijn jullie een stelletje kleuters zeg

 8. Drs. Kweetnie

  hoogmoed komt voor de val

  ze hadden op hun hoogtepunt moeten stoppen, vorig jaar
  helaas, ze kregen maar geen genoeg van zichzelf en de pegels.

  nu, de keerzijde van de medaille hebben ze aan zichzelf te danken door hun ziekelijke graaizucht
  en de manier hoe ze in de media met andere mensen omgaan [carolien, nadege, jaap, de scharrel van erica] keert zich nu tegen deze familie.

  tip van de dag; altijd stoppen op je hoogtepunt

 9. Gregor

  Nu is het al zo, dat als een familielid iets zegt, een ander familielid daarop afgerekend wordt. Het is van Emma niet fair om met zo’n bericht van een dochter te vragen openlijk haar moeder af te vallen.

 10. Peter

  hoogmoed komt voor de val,

  je allemaal groot voordoen, pas de familie Meiland komt eraan!! achteruit en plaats maken want wij zijn beroemd en mogen kapsones hebben.

  nu is het tranen met tuiten, meerdere huizen en auto’s, en de inkomsten worden steeds minder.

  wellicht weggaan uit Nederland, heb je geen last meer van pottekijkers en je lekker met elkaar bezig houden, opgelost toch.

  misschien kan Leroy weer als camera man aan de gang, niet genoeg om de hypotheek te betalen maar wel een oplossing voor hem, niet de gehele dag opgezadeld zitten met die heks.

  succes allen

Geef een reactie