Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ging heel slecht met Simon Keizer hij moest in therapieSimon Keizer laat weten dat toen zijn eerste kindje 3 jaar geleden geboren werd hij helemaal niks voelde. Geen fantastische vadergevoelens of liefde. Hij schrok hier zo erg van dat hij hulp ging zoeken en in therapie moest. Na een lang en intensief traject met een psycholoog leerde hij veel geestelijke rommel opt te ruimen welke deze gevoelens blokkeerde. Simon heeft er tegenwoordig soms nog steeds last van en vraagt zich af nu zijn vrouw eer zwanger is van hun tweede kind hoe het dit keer zal verlopen.

Simon zegt er het volgende over:

”26 juli 2017 19:54 uur: Kiki Keizer zag het levenslicht. Ons kleine meisje. Een zwangerschap lang was me verteld dat mijn leven voor altijd zou veranderen. Dat ik als persoon zou transformeren. En toen het zover was gebeurde er niéts. Geen explosieve vadergevoelens, geen overstroming van geluk, maar wel veel verbazing. Waarom voelde ik dat allemaal niét? Ik werd bang, en verzweeg dat. Pas na maanden durfde ik Anne Marie te vertellen dat ik ‘er geen gevoel bij had’. Ik WIST wel dat deze fase uit mijn leven heel bijzonder was, maar ik VOELDE het niet. En zo ging dat een héle tijd door.”

”Toen ik Anne Marie zo’n twee jaar (!) later gelukzalig en schaterlachend met Kiki over de vloer zag rollen besefte ik weer: wat ik hier zie, heb ik nog nooit gevoeld. Dat was voor mij de trigger om aan de bel te trekken. Ik zocht hulp. Bij een geweldige psychologe ging ik een intensief en emotioneel traject in waarin ik heel veel geestelijke rommel heb moeten opruimen. En stukje bij beetje leerde ik weer te voelen. Nog steeds ben ik bezig met die zoektocht, en het is een moeilijke en fijne zoektocht in één. Hulp zoeken is mijn beste beslissing ooit geweest! Tegenwoordig rol ik op zo’n zelfde manier met Kiki over de vloer.”

”Over een paar weekjes zal onze volgende baby op de wereld komen. Eens kijken hoe ik alles dit keer ga beleven!”

 1. de palingboer

  wat een dom volk hebben we toch rondlopen.
  Mentaal mankeren ze van alles, de ene therapie naar de andere maar het weerhoudt ze niet om kinderen op de wereld te zetten, notabene in een pandemie!

  in plaats van dat ze eerst een jaren aan zichzElf gaan werken maar Nee hoor, nog een kind erbij. ´we zulIen wel zien hoe we ons er nu bij voelen’

  Werkelijk? een baby als experiment gebruiken?

  Echt wat een triest zooitje! gatverdamme

  • J.foppele

   Ik vind het heel dapper om dit te doen Simon erg goed van jou hoor laat die palingboer maar sleetse hij durf zelfs zijn naam niet te melden dat vind ik dus achterbaks.

  • Jan

   Beste palingboer, lekker makkelijk met een nepnaam reageren he? Je bent een laffe hond, niet meer en niet minder.

Geef een reactie