Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek krijgt flinke trap na van collegaHet is veel mensen in het verkeerde keelgat geschoten dat Eva Jinek heeft gezegd hoe zwaar ze het wel niet heeft. Ze werkt maar 6 maanden per jaar en elke avond is ze een uurtje te zien en ze verdient daarmee 1,2 miljoen euro. Volgens Eva moet ze hiervoor haar hele sociale leven opgeven en heeft ze amper rust.

Jan Uriot vindt het walgelijk dat mevrouw Jinek dit durft te zeggen. Jan zegt er het volgende over:

“Ze heeft recht, vindt ze zelf, op wel zes maanden vakantie per jaar. Dat zegt ze omdat ze om drie uur ’s nachts naar bed gaat en om acht uur of half acht staat dat kind er alweer dat een flesje moet hebben.”

“Dan denk ik: er zijn mensen die het veel zwaarder hebben natuurlijk en die krijgen geen 1,2 miljoen daarvoor. Dan denk ik: zit niet te zeuren, het is allemaal aanstellerij.”

 “Alles wordt voorgekauwd voor die mevrouw! Zij heeft een heel team daarzo.”

 “Ik kijk er helemaal niet meer naar hoor, want ik vind haar een beetje een zure schooljuffrouw geworden de laatste tijd. Dat komt ook door de onderwerpen: het is heel veel corona. Dat hoef ik allemaal niet meer te zien, begrijp je wel?”

“Ik heb met haar gewerkt en ik ken haar goed hoor, want ik heb twee jaar met haar Goedemorgen Nederland gedaan.”

“Ik zou haar adviseren om er een goede sidekick bij te nemen die er even lucht in pompt. Wat dacht je van Martijn Koning? Haha.”

 1. Mieke de Jong

  Jan Uriot een valse jaloerse man.
  Geeft hem géén podium svp.

  • Anneke

   Toch zit er een kern van waarheid in wat hij zegt. Eva Jinek is niet de enige waar het kind vroeg wakker is. Misschien kan ze eens een werkje stage lopen in een ziekenhuis in de nachtdienst of in de bouw. Hopelijk houdt ze dat een week vol.

  • Frank Reijnders

   Laat Eva eens en maand 4 hoog in een flat wonen met € 100,= leefgeld per week, dan hoor je haar nooit meer, het is een verwend nest, ze weet helemaal. Iet hoe het er in het gewone leven aan toe gaar.
   Frank Reijnders

 2. Thea

  Idd ze mag van geluk spreken Eva, na elke 3 maanden werken heerlijk halfjaar/6 maanden vakantie!!!🤪💖🍀😁
  Fantastisch en ook nog eens 1,2 miljoen cashen. Voor 2x per jaar maar 3 maanden werken. Veel vrije tijd, luxe kunnen leven en geen geldzorgen, beter kan toch niet!
  😁 Meeste mensen werk en hele jaar45 jaar lang. Snap best dat het pittig is elke x na halfjaar vrij ineens weer werken.
  Ga dan rentenieren & genieten van je geld Eva. Je hoeft allang niet meer te werken.
  🍀 Top-leventje heb je Eva, ze zou super dankbaar moeten zijn!😁

Geef een reactie