Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes laat er geen gras over groeienHet is inmiddels al duidelijk dat er weer wat opbloeit tussen Andre Hazes en zijn ex Monique. Andre is bijna dagelijks te vinden in de villa van Monique. Volgens de buren staat zijn auto er vaak op de oprit en soms zelfs tot de volgende ochtend.

Daarnaast luistert Andre ook weer naar Monique. Zo heeft Monique hem aanbevolen om enkel nog de docu over zijn leven af te maken en de rest allemaal te cancelen en eventueel pas in 2023 weer beginnen met op te treden.

Daar moet Andre nog één grote horde voor nemen, want het schijnt dat hij in december een roadtrip gaat maken met zijn moeder Rachel in de staat Florida in Amerika. Daar is een deel van de as van Andre Senior uitgestrooid en het lijkt dat dit het einde wordt van de docu.

Maar de goede band die Andre met zijn moeder heeft is Monique een doorn in het oog. Andre schijnt dan ook aan Monique te hebben aangegeven dat hij wil dat zijn zoontje een band kan opbouwen met Rachel. Monique wil dit absoluut niet hebben, maar het schijnt een hele sterke voorwaarde van Andre te zijn. En dit is een tik in het gezicht van Monique, want Andre weet dat Monique haar ex schoonmoeder verbannen heeft uit haar leven en dat van haar zoontje. Maar wij denken zelfs dat als Monique het weer wil proberen met Andre ze deze eis toch zal moeten inwilligen.

En Yvonne Coldeweijer meldt ook nog dat ze het zeker weet dat Andre en Monique al het bed met elkaar gedeeld hebben. Het is dus een kwestie van tijd voor de twee officieel weer een relatie hebben.

24 Reacties

 1. Chamila Allessie

  Oh vrouwke toch, wat bende gij in godsnaam aant doen!? Mensen kom op elke leuke zelfbewuste mooie vraag, die heeft in zichzelf toch al een enorme levenservaring en eigen waarde ontwikkeld?! Denk ik zo ja typisch geval van ( letterlijk) liefde maakt blind.

 2. Frederique

  Onder het kopje “André trapt weer in de etc….” van 26/11 staat vrijwel dezelfde tekst. Alleen komt er nu een sappig detail bij met de mededeling dat ze samen weer het bed gedeeld hebben. Yvonne, ben toch benieuwd hoe laat dit was.
  En nogmaals, laat die Monique zich lekker met zichzelf bezig houden dan net te doen of zij van de problemen van André ook maar enig benul heeft en hem überhaupt in deze van advies kan dienen. Zij heeft lang genoeg de tijd gehad met het inmiddels bekende resultaat, laat het nu maar eens aan deskundigen over.

 3. Angelina fleur

  Nou maak er geen woorden meer aan vuil laatste wat ik wil zeggen zak in de stront en ik hoop dat Sarah erom moet lachen ze verdient wel beter dan dit zooitje en monigue die zich zo goed voordoet dracht je nou echt dat goed komt nu lach ik echt hard giller dit ach laat zij de restjes maar van saar aflikken want ze is goed in afdankertjes

 4. Wilma

  Ach ja die Yvonne heeft ook naast Andre en Monique gelegen in bed

  • Luigi

   Sorry maar Monique is zo een mooie vrouw, maar helaas wel blond! Hoe dom kun je zijn. Jezelf zo verlagen, ze kan toch veel beter.

 5. Juanita

  Ik kan heel goed begrijpen dat Monique haar zoontje niet bij Rachel wil hebben.
  Wat Rachel allemaal over Monique heeft verteld… is niet goed te maken.
  Rachel is geen goede oma voor kleine Dre… ze is geen eens een goede moeder dus laat staan.
  Ze moet haar zoon gewoon met rust laten… en laat hem gelukkig zijn.
  Rachel moet eens goed in de spiegel kijken… en wat aan zichzelf doen.
  Ze is zelf niet eens gelukkig… en zolang ze dit niet is… kan ze haar kinderen dit ook niet gunnen.
  Ik noem dit jaloezie.
  Kijk naar Monique… dat is een goede voorbeeld… als moeder.
  Rachel je zoon is oud en wijs genoeg… en als jij je nou nergens meer mee bemoeit… komt alles toch nog eens goed op zijn pootje terecht.
  Monique kan Andre een normale leven geven samen met hun zoontje.
  Dat is toch wat ieder moeder wilt?
  Doe het dan ook… en ga jezelf eens gelukkig maken… laat Andre en Monique en Dreetje met rust.

  • Marijke en Simon

   Waarom laat niet iedereen André met rust! Dat is het best voor hem. Hij leeft zijn leven zo als hij dat wil! Brommertje ❤️

 6. Jasper de Wit

  Juanita, André zit inmiddels al 6/7 weken bij zijn moeder in huis en ik heb een sterk vermoeden dat dit o.a. een advies van zijn behandelaars is. Een moeder kan toch altijd net iets meer geven dan een buitenstaander en een rustige omgeving is op dit moment het beste voor hem en dat vind je niet op een plek waar je gemanipuleerd en gekleineerd wordt.

  • Tim

   Ha ha gemanipuleerd en gekleineerd worden, Jasper.
   Bij Rachel inderdaad jaaaa, levensgevaarlijk voor het herstel van Andre.
   Kan ze hem weer hersenspoelen. Liefdevol zijn kent zij niet.
   Alles doet zij om er zelf beter van te worden.
   Gestoorde Rachel zal binnenkort wel weer opgenomen worden.

 7. wendy bruijn

  Het leuke is iedereen heeft een mening maar niemand weet hoe het echt zit wat er op tv te zien is is maar een deel van hun leven het is zo makkelijk om over een ander te oordelen.
  Hou daar mee op en kijk naar je eigen leven en relatie.

 8. Patricia Sanches

  Roggel wil niet eens oma zijn, ze denkt dat ze nog een tiener is! Ze heeft toch ook geen contact met Fender, het zoontje van Roxanne?

  • Irma

   Patricia, jij en nog een paar van die fijne maatjes van je zitten regelmatig te hakken op Rachel. Laat ik voorop stellen dat ik Rachel alleen van naam ken, maar laat iemand mij nu eens vertellen wat de juiste reden is waarom André al 5 jaar lang niet met zijn eigen zoon naar zijn moeder DURFT te gaan. En dan niet aankomen met dooddoeners als heks, gold-digger, verlepte kop, zwakte van André, wederzijdse roddels etc., maar met feiten.

  • Ida

   @Patricia, idd Rachel houdt alleen van zichzelf.

   Zij is zo koud en kil en wil alleen maar macht over iedereen.
   Als zoon en dochter doen wat zei wil en eist, tolereert zij ze.
   Anders is het oorlog.
   Kids zitten nog steeds vast in haar angels.
   Andre laat zich slopen door die vreselijke vrouw.

 9. Herbert

  Ik zie toch wel een verschil tussen bovenstaande foto, waarop André staat afgebeeld met slobber T-shirtje en petje en de foto – een paar berichten verder op – uit de tijd dat hij noch nauw contact had met Sarah van Soelen.

 10. Ik wil ook wel een reactie geven over het eeuwigdurende gezeik over de verhoudingen van André Hazes jr met de diverse vrouwen in zijn korte leven
  Zo leuk mannetje als hij was toen hij in Ahoy zijn ‘ ouwe’ ( zijn omschrijving van zijn Pa) zag zingen en al afkeek hoe hij het moest doen… zo’n irritant manneke is hij anno 2021.
  Zijn moeder R denkt nu ook nog altijd alles naar haar hand te kunnen zetten.
  Hoe zij de vrouw, die Dreetje lief heeft en hem André Hazes de derde het leven schonk, altijd heeft afgezeken ja wat denk je dan zeg?
  Bemoei je met je eigen leven R en laat Dreetje nu eens zich een man tonen en kiezen voor de vrouw van HUN kind!
  Mevrouw R heeft in MIJN leven in ieder geval 3! jaar een hele bedenkelijke rol gespeeld.
  Uiteindelijk ben ik toch de lachende derde en kan ik weer genieten van het leven.
  Dit wens ik Dreetje en Monique en Andreetje de derde ook van harte toe!
  Dreetje ik reken op je!!
  Hartelijke groet een hou je rug recht!
  Dick van der Geld

  • arnold

   Ach Dicky, wat ben jij zielig bezig. Eerst vertel je wat een ongelooflijk irritant mannetje André Hazes is en vervolgens gun jij jouw idool datzelfde irritante mannetje. Zulke adviezen heb je echt wat aan! En als je had opgelet, had je kunnen weten dat de deskundigen, waarmee André in gesprek is, hem hebben geadviseerd niet terug te keren naar het oude omdat er op dit moment geen ruimte is voor een relatie. Dit zou namelijk zijn herstel in de weg staan.

 11. Tim

  Ha ha gemanipuleerd en gekleineerd worden, Jasper.
  Bij Rachel inderdaad jaaaa, levensgevaarlijk voor het herstel van Andre.
  Kan ze hem weer hersenspoelen. Liefdevol zijn kent zij niet.
  Alles doet zij om er zelf beter van te worden.
  Gestoorde Rachel zal binnenkort wel weer opgenomen worden.

Geef een reactie