Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes is er helemaal klaar meeGisteren lieten wij nog weten dat Andre Hazes en Rachel binnenkort een grote reis door Amerika gaan maken. In de staat Florida is namelijk de as van Andre senior uitgestrooid en het lijkt erop dat ze daar naartoe gaan. Het schijnt dat het wellicht voor de docu is die Andre nog aan het opnemen is. Deze docu gaat over Andre zijn leven en wat hij het afgelopen jaar allemaal heeft meegemaakt.

We hebben ook te horen gekregen dat als de docu straks klaar is en wordt uitgezonden Andre daar nog een hele lange pauze aan vastplakt. Het kan zo maar zo zijn dat Andre pas weer in 2023 gaat optreden. Volgens verschillende bronnen is Andre er even helemaal klaar mee en wil hij zich focussen op zichzelf en deze periode goed gebruiken om aan zichzelf te werken. Het zou goed kunnen dat Andre in deze periode weer voor een tijdje in een kliniek gaat zitten om voor eens en voor altijd van zijn verslavingen af te komen.

Het lijkt erop dat Monique degene is die Andre dit heeft aanbevolen. Monique heeft Andre namelijk geadviseerd om enkel de docu nog af te maken en de overige verplichtingen te schrappen totdat hij er weer helemaal bovenop is.

We blijven erbij dat Monique en Andre het binnenkort weer met elkaar gaan proberen. Als ze niet al weer een relatie hebben, want Andre is bijna dagelijks bij Monique te vinden en blijft daar ook regelmatig slapen. Maar zelfs als ze weer bij elkaar zijn zal dit nog lang gaan duren voordat ze dit weer officieel bekend zullen maken.

36 Reacties

 1. Frederique

  Mede door toedoen van Sarah van Soelen en haar ouders heeft André een paar maanden geleden een begin gemaakt met het professioneel laten behandelen van zijn problemen. Je kunt gerust aannemen dat dit door deskundigen gebeurt die vrij nauwkeurig weten wat de beste behandeling is. Daarbij speelt wat die Monique denkt of zegt geen enkele rol. De arrogantie.

  • Joze

   Monique Is een eerlijke leuke vrouw. Die doet niet zo gek en overdreven dan Sara.

   • Dafne

    Angelina Fleur, ik vind jouw reactie wel leuk. Je schrijft over hoe dom anderen wel niet zijn maar ik snap helemaal niks van jouw bericht door hoe het is geschreven. Dus hoe dom kan je zelf zijn als je nogineens iets kan opschrijven wat mensen begrijpen.. Get a life ✌️
    En dat geld wel voor iedereen hier. En maar oordelen over dingen waar je helemaal niks van weet. Mega triest dit zeg.
    Lees nooit dit soort verhalen en al helemaal niet de comments. Nu dus wel en ik denk alleen maar wow, is dit nou ons volk!??
    (p.s sterkte voor mensen zoals een Andre, Monique en andere mensen in hun omgeving ❤️🍀)

  • Yara

   Wat een onzin Frederique, jij bent zeker de buikspreekpop van Rachel
   😂😂😂😂😂😂

  • Salina

   Mede door toedoen van Sarah is hij verslaafd geraakt.
   Zij heeft een hele slechte invloed op hem.
   Dat losbandige leven heeft hem gesloopt.
   Als hij zo ‘geholpen’ was door die ordinaire familie van Soelen had hij haar niet gedumpt, Frederique.
   Heel domme reactie alweer van jou!

 2. Kaatje

  Ik denk echt dat Monique het beste met hem voor heeft en voorlopig ‘de reünie ‘ uitstelt totdat André er bovenop is en weet wat hij nu eigenlijk wilt. Hij heeft 2 keer haar hart gebroken. Denk niet dat ze zo dom is om hem nu alweer een nieuwe kans te geven.
  Eerst zien; dan geloven.

 3. Vis

  MONIQUE je bent niet goed bij je hoofd je neemt die vieze dwijl toch niet terug waar al n, paar dames overeen zijn gegaan BHA !BHA !ik zou zeggen douw hem nu maar ergens anders in de groeten er mee. En waar blijven die wijze woorden van je moeder MONIQUE?????

  • Frederique door toedoen van Sarah van snollen en arrogante stiefvaar zit andre nu helemaal aan de grond en ze eigen roggeltje niet te vergeten!!! dus snap niet waar je die wijsheid vandaan haal maar je ben net zo zielig als de rest !!!

   • Frederique

    Ach GLENDA, dat jij mogelijk van huis uit niet hebt meegekregen om verder te kijken dan je neus lang is en niet in staat bent om iemand fatsoenlijk van repliek te dienen maar door gebrek aan woorden direct maar begint te schelden, neem ik je niet kwalijk. Alhoewel je best wat aan zelfontwikkeling had kunnen doen. Ik neem dan ook aan, dat je het goed met Monique kunt vinden

    • Trea

     Zo’n intens onzinnige reactie weer van Frederique, of ben jij Rachel met je tig reacties overal op alle artikelen over Andre.
     Liegen kan jij duidelijk ook als de beste, jij pas perfect bij die asociale familie.
     En stel je niet zo aan, er wordt helemaal niet gescholden.
     Jij kan duidelijk de waarheid niet aan, gossieeee sneu voor je hoor vrouwtje!

 4. D Wijtsema

  Mooi, wij met hem!

  • Joke

   Ben al lang klaar met al die berichten over hem, en de hele aanhang van hem .Van moeder tot Monique enz enz.Laat hem een ding leren leer eens jezelf te ontdekken.

   • Joze

    Ik ben helemaal.klaar met de moeder van Andre. Die zal wel zeggen hoe hij leven moet. Dom, dom
    Laat Andre zijn eigen gemaakt lied jhr nog maar eens zingen. Je hoeft mij niet te zeggen hoe ik leven moet.

 5. Eppo

  Groot gelijk Monique is gewoon een lekker ding en lief voor de kleine.
  Ze moet wel van Dretje houden, wat heeft die pracht meis allemaal moeten doorstaan.

 6. Joepie

  Wie is niet klaar met Dreetje? Nooit meer terugkomen dus. En werk vooral aan je vermogen om respect te leren krijgen voor mensen die wel respect voor jou hebben.

 7. Weet je waar je klaar mee moet zijn met die gekke moer van je!!! wat is dat een triest geval zeg gewoon zielig,en idd Mo heb gelijk zou me kind ook niet bij zo’n gestoorde ( oma)in de buurt laten die zulke trieste dingen zeg over ze moeder…ze moet lekker met van snollen in therapie voor jaartje of 5😂😂

  • Katleen

   Angelina, ik vind het toch zo leuk dat jij iemand die je niet of nauwelijks kent van snollen noemt. Ik denk, dat jij inmiddels de 40e bent die een keer iets gelezen heeft en dan gedachteloos zo’n woord overneemt.
   Heerlijk toch om te laten merken zelf geen mening te hebben, maar zo maar achter iemand aan te huppelen. Oh, wat geniet ik hiervan.

   • Thea

    Oh oh Sarah..offe Katleen😂
    Lastig hè die waarheid hahahah!
    Zielig mokkel Sarah.

    • Katleen

     Ach simpele Thea, vergeet jij nou maar dat ik Sarah ben. Ik denk dat je ook het woord “waarheid” eens ergens gehoord hebt, maar je weet absoluut niet wat het betekent en wanneer je het moet gebruiken. Och en die laatste opmerking? Past prima bij jou en je soortgenoten.

     • Ruud

      Ken jij ze wel persoonlijk dan, dat jij wel precies weet hoe alles zit??? @Katleen

 8. ikkem

  Het beste voor Andre is van alle parasieten weg te blijven, dus van Monique ook.
  Zij hebben samen een kind now en? Hij zorgt uitstekend voor z’n zoon, toch!?
  Monique is te oud, de thrill is over en uit, dus er is geen verplichting met haar te trouwen!
  Hard te geloven dat Andre ooit met haar gaat trouwen, ook heel doom om dit te verwachten.

 9. Angelina fleur

  Tuurlijk ren maar weer weg monigue geef je goede raad ver van je vriendin en je moeder zo goed s mo nou of is ze zo slang die denkt zo zo ver mogelijk vcan zee fam vandaan pak ik hem weer in een heb ik hun ook terug gepakt oh oh oh hoe dom ben je nou man gaat s ff dat stukje hersens gebruiken en wordt s wakker kleine jongen je bent zo gek op Sarah je zag er goed verzorgd netjes uit leuk jong stel die elkaar presies aanvoelen waar is dat gebleven dre?…..!!! Je heb maar 1 moeder die dood voor je gaat alles doet ze voor je je vriendin die vecht voor je en in je geloofd gooi dat nou niet weg je bent jong je kind komt niks te kort maar wel vals om dat steeds voor je voeten te gooien terwijl iedereen ziet dat zit wel goed je ex maak dat kind gek zo door al die negatieve tijd uit te spuien wie help ze zij je nou …. Ja der zelf schuif aan de kant en ga leven jongen dat maak jou beter ze verzuip je laat niet zover komen joh

  • Angelina Fleur goed verzorgd uit zet je bril ff op meid!!! hij heb er nog nooit zo slecht uit gezien sinds van snollen in zijn leven kwam en die heks,en die kledingstijl man man man ouwe mannen stijl glimmende schoentjes strak wit broekkie 🤮🤮 nee hij had echt een kop van een verslaafde dus praat ze nou niet schoon die losers… Oja en als ik jou was ff je schoolgeld terug halen voor je foutjes 😂😂 of leg dat ook al je woordenboek,,

   • Sander Vollemans

    Inderdaad GLENDA, toen hij Sarah van Soelen ontmoette, had hij – om in jouw woorden te spreken – een kop van een verslaafde. Ik denk, dat iedereen die André een goed hart toedraagt blij mag zijn dat hij op dat moment Sarah en haar familie heeft ontmoet.

    • Hugo

     Jazeker Sander, toen is hij helemaal in de goot beland bij Sarah. 😉
     Hulde aan die tokkie-famile van Soelen.
     Van Mo mocht hij niet eens drinken of drug gebruiken, dus totale onzin wat jij uitkraamt.
     Fantasie heb je duidelijk genoeg!

    • Ilda

     Geloof je het zelf Sander Bij iemand
     🤣🤣

    • Kim

     Ja Sarah/Katleen vind je dat zo leuk? 🤪

   • Francien

    GLENDAAAAAA hihi
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Hanna

    😆🙈👍

  • Yvette

   Leer jij eerst maar eens NL haha! Taalcursusje zou je goed doen Angelina Fleur!
   Succes ermee hi hi.

 10. Janet

  Die moeder gaat niet voor hem maar v oor schijnwerper ZICH HEEL GOED VOOR TE DOEN EN TE PROFITEREN VAN IEDEREEN DIE GELD HEEFT EN NAAR HAAR DOCHTER EN KLEINKIND KIJKT ZE HELEMAAL NIET OM OHOHOHWAT EEN GOEDE MOEDER GELDWOLF IS ZE MAAR KARMA
  KOMT ERAAN

 11. Peggy

  Precies Janet.

 12. Dirk

  Glenda top reactie 👏👏👏👏

 13. Asley

  André krijg nou eerst eens zelf een persoonlijkheid.
  Jij gaat met alle winden mee, eerst het gesetteld leventje met Monique. Wat jij eigenlijk vreselijk vond en toch doorging met je toneelspel.
  Daarna die wilde losbollige periode met Sarah vol drank en drug.
  Nu weer terug in de narcistische klauwen van je moeder.
  Pak je leventje eens zelf op, je bent een volwassen kerel van bijna 30!
  Tijd dat je eens gaar kijken, wie ben ik nou precies & wat wil ik in de toekomst.
  Met jou gedrag kwets je elke keer iedereen om je heen. En beland je uiteindelijk zelf in de goot. Ga jezelf redden nu & ga die mensen die van je profiteren uit de weg.
  Je weer diep van binnen precies wie dat zijn (o.a. Rachel: die leeft voor jouw en DUS haar roem).

Geef een reactie