Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek doet hele heftige onthullingenEen aantal dagen geleden liet Eva Jinek nog weten dat ze zichzelf elke ochtend oud, lelijk en dik vind. Dit komt vooral als ze haar telefoon pakt en even gaat rondsnuffelen op Instagram. Dan krijgt ze door alle gephotoshopte foto’s daar van hele slanke dames gelijk een ontbeerlijk gevoel. Volgens Eva moet je goed in je schoenen staan om tegen jezelf te kunnen zeggen dat het allemaal nep is wat je ziet en dat het je niks doet en dat je jezelf er niet mee gaat vergelijken. Daarom heeft Eva besloten zo min mogelijk op Instagram te kijken. Ze heeft de app op haar telefoon zelfs helemaal op het laatste scherm gezet.

Dus Eva kan behoorlijk onzeker worden en dat laat ze vandaag ook weer weten door in een interview met de volkskrant aan te geven dat ze enorm last heeft van faalangst. Het ging zelfs zover dat Eva haar arm wilde laten breken zodat ze niet hoefde te presenteren.

Eva zegt er het volgende over:

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar vroeger heb ik mensen gesmeekt om mijn arm tussen de draaideur te zetten, zodat ik die zou breken, want dan hoefde ik niet meer te presenteren.”

Eva leerde uiteindelijk door een gesprek met prof. Rianne Letschert dat het niet erg is om bang te zijn en dat je gewoon door kunt gaan.

Eva:

“Toen ik haar sprak, realiseerde ik me dat we het al jaren verkeerd zeggen tegen onszelf en onze kinderen. Dat het niet is ‘wees niet bang, ga ervoor!’, maar: ‘Wees bang, en ga ervoor.’

Geef een reactie