Het laatste showbizz nieuws

Big Brother, Shownieuws

Big Brother keer terug met nieuw seizoenVoor alle Big Brother fans is er goed nieuws. RTL heeft namelijk laten weten dat het nieuwe seizoen van start gaat op 3 januari 2022.

Ook deze keer is er weer een samenwerking met de Belgen. De helft van de kandidaten zullen dan ook Vlamingen zijn. Het presentatieduo veranderd niet en dat blijven dus Geraldine Kemper en Peter van de Veire.

De kijkcijfers vielen de vorige keer vies tegen. RTL baas Peter van der Vorst was hier niet blij mee. De kijkcijfers bleven namelijk steken rond de 500.000 terwijl bij de start van Big Brother de cijfers rond een miljoen zaten. Dit nieuwe seizoen komt met een twist en RTL zal dan ook wat dingen gaan aanpassen om het spannender te maken voor de kijker.

De vorige winnaar was de Nederlandse Jill. Niemand zag dit eigenlijk aankomen, omdat zij een bewoner was die veel later in het huis kwam wonen.

Overigens lijkt het er wel op dat RTL dit nieuwe seizoen niet hele controversiële kandidaten zal toelaten. Er was namelijk te veel ophef in het vorige seizoen met Theo die de bijnaam Terror Theo kreeg. Hij zou het Big Brother huis vrijwillig hebben verlaten, maar het gerucht gaat dat dit toch niet zo vrijwillig was en dat de productie hem weg wilde hebben om zijn uitspraken en gedrag.

Vanaf 3 januari kun je weer elke werkdag naar Big Brother kijken. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd en hopen op een spannend seizoen.

Deel deze juice!
  1. Als de kijkcijfers deze keer hoger moeten zet dan op de livestream niet zo vaak het oog. Dat spoort niet aan om het later extra te willen zien op tv.

Geef een reactie