Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sarah van Soelen heeft overal schijt aanSarah van Soelen deelde de onderstaande video op haar Instagram account. Ze zat naar een optreden van zangeres Adele te kijken wat op de tv werd uitgezonden. Ze was zo onder de indruk van het optreden dat ze even wilde delen op haar Instagram account dat ze er na zat te kijken. Alleen maakt Sarah dan een enorme blunder. Ze filmde net iets te lang door waardoor je hoort dat ze nog een enorme scheet laat.

Hieronder het filmpje en bij 0.08 seconden laat Sarah even alles lopen. Hopelijk lucht het op, want Sarah schijnt de breuk met Andre maar niet te kunnen loslaten.

14 Reacties

 1. F. Latus

  ‘Hoor de wind waait door de bomen’ krijgt zo wel een andere dimensie..

 2. Ibrahim

  Enige tijd geleden was dit best een leuke foto, maar ondanks haar verleden heeft Sarah toch meerdere malen aangegeven duidelijk afstand te hebben genomen van bepaalde gewoontes?
  Ach, en het geluid dat ik hoorde, kan voor mij van alles zijn. Eerst maar eens uitzoeken hoe het hierop komt en dan wat het is.

 3. Blaartje kan Sjoelen

  Nee joh dat was Adele bij ’t vinden van de juiste (hoge) toonsoort , of perste ze toch ’n soort morse uit ’t reetje voor Dreetje ? Je weet ’t niet .

 4. Fatime

  Die meid spoort echt niet. Ze heeft echt hulp nodig. Ze denkt dat André Hazes jr terugkomt bij haar maar dat gebeurt niet. Hij heeft het heel duidelijk gemaakt dat hij niks meer met zo’n levensgevaarlijk iemand wil. Hij heeft het uitgemaakt met haar vanwege haar psycho gedrag. Ze is echt levensgevaarlijk. Ze denkt echt dat het nog goedkomt tussen haar en André. Maar alleen de probleem is André wil haar niet meer. Hij wil zijn ex Monique terug en zijn zoontje. Hij wil zijn echte gezin terug en dat is Sarah niet. Ze wil hem graag terug voor de bekendheid wat ze graag wou en voor het geld zodat zij weer continu op vakantie kan naar Ibiza zonder dat ze wat betaald. Ze betaald nooit wat niet eens een vakantie. Ze leeft uit de zak van haar stiefvader. Zij is een niks nut die geen reed wil doen voor haar eigen geld maar ze leeft liever uit andermans zak.

  • Patrick

   Goed gesproken Fatime, is precies zoals jij aangeeft! 🙂
   Die meid kan niks zelf, alles wordt voor haar betaald & geregeld.
   Zij is tot op het bot verwend, vandaar haar gedrag.

 5. Helène

  Gut meid, Fatime, wat ben jij toch goed op de hoogte van alles! Subliem gewoon! Maar weet je wat ik nu zo vreemd vind? Vrijwel dagelijks zie je op één of andere manier een smeekbede van Monique om a.u.b. terug te komen en geef jij aan dat André ook niets liever wil. Dus volgens jou staan ze allebei met open armen en er gebeurt niets! En dit duurt al een week of 6/7. Vind jij dat niet een beetje raar?
  Voor zover bekend werkt Sarah als model, en jij? Gewoon elke maand je uitkering opstrijken?

  • Tv kijker

   Goed gezegd

  • Ruby

   Shut up Rachel.. eh Helene! Alles ontkennen en goedpraten wat slecht is & de boel omdraaien. Straks ga je je eigen leugens nog geloven. Fantaseren kan jij in ieder geval als de beste hihi!
   Je lieveling Sarah is gestoord, pittig he die waarheid!!! Hahahha! 😀

 6. Tv kijker

  Fatime dat verhaal van jouw past beter bij moniqeu

 7. ESM

  Met een rijke papa kan ze zeker doen. Maar zij wordt ook niet jonger van en kijk nu al naar haar verbouwde gezicht. Monique kan ouder zij maar haar vrouwelijke uitstraling komt Sarah niet eens dichtbij.

 8. Helene 😂😂😂😂 als model klerezooi showen en ff met de Duck fase lippen voor de spiegel staan en zeggen nu heb ik paars en ooo deze is ook helemaal geweldig en nu heb ik een … aan ooo ja en niet te vergeten I Love IT nou daar heb je geen hoge school voor nodig het is gewoon een kink klare imbeciel!!! Overal schijt aan is puber gedrag…

 9. Isabel

  Oh ja, ESM, heb jij die foto aan het begin gezien? Wát een uitstraling hè. Maar ja, over smaak valt nu eenmaal niet te twisten en ik denk dat Sarah blij is met háár uiterlijk.

 10. kel

  TV kikker
  Past totaal niet bij monique
  Sarah maakt geen schijn van kans meer bij dre
  Heb je bikini fotoos van sarah al goed bekeken al die vetrollen en een vooruitstaand buikje
  Al’s die 35 is kan ze plus zie model worden
  Daar passen haar lengte en lichaamsverhoudingen bij
  Model hahaha doutzen kroes dat is een model
  Nee Al’s echt model kan deze dame niet aan de slag maar voor goedkope kledingwinkel chica ja met een hoop filters gaat het
  En denk je nou echt dat ze daar goed mee verdient droom lekker verder

 11. Ida

  Zielige stalker die Sarah, dat doet ze bij elke ex, vorige ex ken ik goed en idd ze heeft hem proberen kapot te rijden & daarbij maandenlange stalking.
  Zij moet opgesloten worden, haar wraak is heel gevaarlijk, zij ziet niet meer wat realiteit is of niet.
  Andre, gewoon negeren die shit van Sarah, ook al doet ze zielig of dreigt ze met zelfmoord. Dat is haar tactiek om je de pushen haar terug te nemen.
  Deed ze ook bij haar ex.
  Zij is helemaal psychisch gestoord.

Geef een reactie