Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes en Monique zijn weer samenGisteren vierde Andre Hazes samen met Monique en hun zoontje Sinterklaas. Monique was hier blijkbaar zo blij mee dat ze onderstaande video ervan deelde op haar Instagram account.

Het lijkt er nu steeds meer op dat Andre en Monique er alles aan doen om het weer samen als gezin te proberen. Andre en Monique hebben beide aan hun kringen laten weten dat ze elkaar terug willen.

Het vreemde was alleen dat Andre de afgelopen weken nog gespot was met een onbekende dame in de bioscoop en zijn moeder Rachel probeerde Andre nog te koppelen aan een medewerkster van de Theebar. Maar dat waren klaarblijkelijk kortdurende escapades, want het vizier van Andre is weer volledig gericht op Monique.

De auto van Andre wordt ook weer bijna dagelijks gespot op de oprit van de villa van Monique en die blijft er vaak ook staan tot de volgende dag. Andre blijft dus ook vaak slapen bij Monique.

Opvallend is dat weekblad Story vandaag meld dat Sarah zich niet wil neerleggen bij de breuk tussen haar en Andre dit lieten wij overigens al eerder weten. Sarah blijkt nog continu contact te zoeken met hem en Andre heeft ervoor gekozen om daar soms op te reageren, omdat hij anders bang is dat psycho Sarah wellicht opeens voor zijn deur staat of dingen in de media gaat zeggen wat Andre zijn imago nog verder kan schade.

Wij gaan ervan uit dat als de docu over Andre Hazes zijn leven is uitgezonden Andre en Monique met een officieel statement komen dat ze het weer aan het proberen zijn.

Hieronder de video van het Sinterklaasfeest bij Monique.

 1. Cisca

  Nu zal niemand meer medeleven met haar hebben als ze echt bij elkaar zijn. Dom !!!

 2. Jeanne

  Zag een paar dagen geleden een filmpje waarop te zien was hoe Rachel haar huis in kerstsfeer had gebracht. En warempel, een paar dagen daarna zag ik een filmpje waarin het huis van Monique ook in kerststemming werd gebracht. Alleen met dit verschil, zij laat het door anderen doen.

 3. Monique Feys

  Ik ben blij zo een mooi koppel

 4. Soraya

  Sarah is echt psycho😳… dat meisje wil blijkbaar erg graag beroemd zijn en doet daar alles voor. Raar dat haar ouders niet ingrijpen. Ze ziet er goedkoop uit en gedraagt zich ook zo.
  Natuurlijk gaat Andre terug naar Monique. Die staat heel nuchter en zelfbewust in het leven en dat is veel aantrekkelijker voor een man.
  Daarnaast blijf je samen een gezin en daar kan geen enkele lipfiller mee concurreren🙈😂.

  • Elisabeth

   Soraya, ik vind het altijd zo geinig dat sommigen het woord psycho in de mond nemen terwijl ze nauwelijks weten wat de eventuele inhoud hiervan is. Over de rest van jouw tekst heb ik het dan ook maar niet
   En de vraag is natuurlijk of die lipfiller wil concurreren met een platgespoten bekkie.

 5. kel

  Elisabeth
  Het word psygo word gebruikt omdat sarah zich zo gedraagt en ontzettend jaloerz gedrag vertoont
  Ze blijft maar fantaseren over andre die toch echt helemaal klaar met haar is
  Hij is waar hij hoort bij zijn nummer 1 vrouw monique en hun prachtig zoontje

Geef een reactie