Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Chantal Janzen doet bizarre onthullingChantal Janzen laat weten op haar Instagram account dat ze niet vies was van een prikje hier en daar in haar gezicht. Ze besloot ermee te stoppen en achteraf vond ze dat ze enorme hamsterwangen had door het gebruik van de fillers die ze liet inspuiten. Gelukkig accepteert Chantal nu wel het ouder worden op natuurlijke wijze alleen schrikt ze dan weer van de kraaienpoten.

Chantal Janzen zegt er het volgende over:

“Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen.
Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten.
Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft.”

Ook geeft Chantal Janzen nog even wat ongevraagd levensadvies mee:

“Fijne maandag mensen! En onthoud: we rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert wel eens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door. Niet schamen. Ben op zulke momenten meer open, kwetsbaar, en deel het. Dat werk. Ja, zo gut da gewoon.

Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit vaak daarna pas zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan ok??? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. En als het je niet lukt om op te staan, omdat iets te heftig is, en je wel stil móet zitten, spreek je dan uit en zoek een ander op, en deel het. En tot die tijd… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!

Overigens deed Chantal Janzen pas geleden ook nog een hele heftige onthulling over haar stalker die bleek iemand vermoord te hebben en op weg te zijn naar haar huis. Dit zorge voor een hele hachelijke situatie.

Geef een reactie