Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Leontine Borsato had oogje op deze collega van MarcoDe soap rondom Marco Borsato draaft maar door en er lijkt maar geen einde aan te komen. Wij dachten dat de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer laatst iets zou onthullen over wat er gebeurd zou zijn bij The Voice of Holland en welke rol Marco daarin zou spelen. Maar helaas viel dit vies tegen en kwam Yvonne enkel met dat Marco nog steeds vreemd zou gaan met iemand van zijn fanclub en dat hij het zou doen met haar in een weiland tussen de koeien.

Maar Yvonne lijkt haar pijlen nu niet alleen gericht te hebben op Marco. Leontine de vrouw van Marco is namelijk nu aan de beurt en wordt even flink aangepakt. Yvonne Coldeweijer lijkt dan ook helemaal te zijn losgeslagen.

Enige tijd geleden beweerde Yvonne al dat Leontine ook niet stil heeft gezeten tijdens haar relatie met Marco Borsato. Yvonne beweerde namelijk dat Leontine het bed had gedeeld met een hele goede vriend van haar. Ze hadden stiekem afgesproken in een hotel en daar gebeurden het.

Maar nu beweerd Yvonne ook dat toen Leontine nog aan het date was met Marco Borsato in het prille begin ze ook het bed heeft gedeeld met een collega van Marco namelijk met René Froger. Toen bleek dat René haar helemaal niet zag zitten en voor Natasja ging zijn huidige vrouw richten Leontine zich helemaal op Marco.

Marco kwam er op een gegeven moment achter dat ze het met René had gedaan en die vond dat op zijn zachts gezegd niet leuk. René was vroeger Marco zijn grootste rivaal en ze aasden allebei op nummer 1 hits en platinum albums.

Tja als je het zo bekijkt kunnen we nu ook begrijpen waarom Marco en René eigenlijk nooit zo een warme band hebben gehad met elkaar als het uiteraard klopt wat Yvonne beweert.

15 Reacties

 1. acem van haperen

  Vraag me af hoeveel huwelijken die coldewijer kappot wilt maken wat een waardeloos wijf zeg

  • Wat ben je toch een vreselijk Yvonne vind je het lekker om leugens te vertellen en huwelijken kapot te maken. Jij zal vast geen relatie hebben !! Want niemand wil jou toch om je heen hebben !!

 2. Herman van Wijnen

  Kan dat mormel van een Coldeweijer onderhand d’r venijnige klep eens dichthouden.
  Wat interesserd het wie met wie heeft gekietelt.
  Volgens mij komt zij wat tekort
  Boycotten zo’n wappiemormel
  Je word het spuugzat.

 3. severein

  war een rat die Yvonne. Verre van brandschoon

 4. Pauline

  Die yvonne moet z’n mond houden die maakt volgens mij iedereen zwart om maar in de belangstelling te staan

 5. Het Frogerverhaal klopt!

 6. Cisca

  Als ze alle twee voor een “vrij ” huwelijk kiezen wie zijn wij dan om daar over te oordelen. Ik had al eerder gehoord dat Leontine wat had met iemand tijdens haar huwelijk met Marco. Dus …..

  • Myre

   Yvonne stop hier mee!
   Ga op een fatsoenlijke manier geld verdienen, dan door mensen kapot te maken!!!

  • Leila

   Allemaal medelijden met egoïstische narcist Marco. 😂😂😂😂
   Zielige huilende mannetje uithangen.
   Na jarenlang de boel belazeren & erop los leven.
   Jaajaaa spijt..dat het uitgekomen is inderdaad!😜

 7. Yara

  Stelletje losbollige asoos, helemaal de weg kwijt allebei.
  Weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen.🤮😜🤣
  Alle geld, roem en belang aan aandacht maakt meeste BN’ers zo gek als maar kan.

 8. Lotte

  Wat een ziek mens die Yvonne

 9. Yara

  Vieze rat die vreemdganger Marco Borsato!!

 10. Kim

  Smerig ventje die Marco 🤮

Geef een reactie