Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De echte reden van de ruzie tussen Jan en Monique SmitEerder lieten wij al weten dat Jan Smit en zijn zusje Monique elkaar niet meer spreken en of zien. Ze hebben al een tijd lang ruzie. Dit werd maar weer eens duidelijk toen Jan een aantal dagen geleden een interview gaf voor een kinderfilm waaraan hij werkte.

Het blijkt dat hij dit project jaren geleden met zijn zusje Monique had opgezet en uitgebouwd. Alleen zat Monique er nu niet meer in en dat vond de interviewster vreemd. Toen Jan er een vraag over kreeg reageerde hij heel koud over zijn zusje.

Jan zei namelijk dat hij niet weet of zijn zusje het jammer vind dat ze geen onderdeel meer is van dit project en dat hij het zeker niet erg vindt dat ze niet meer meedoet.

Dat is toch wel een opvallende uitspraak van Jan, want hieruit kunnen we concluderen dat het goed mis is tussen die twee. Jan heeft zijn zusje dus niet eens gesproken over dit project wat ze samen zijn gestart.

Wij wisten al dat de ruzie tussen Monique en Jan te maken zou hebben met Jan zijn vrouw Liza. Dit gerucht doet namelijk sterk de ronde in Volendam. De twee zouden ruzie hebben gehad en sindsdien wil Jan zijn zusje niet meer zien of spreken.

Maar nu blijkt het verhaal toch wat heftiger in elkaar te zitten dan eerst gedacht. Want het schijnt dat Monique zo boos is op Liza, omdat ze vreemd zou zijn gegaan ten tijde van Jan zijn burn-out en Monique begrijpt niet waarom Jan dit accepteert en bij haar blijft.

 1. Tino

  Jan maakt met iedereen ruzie o.a. door zijn jaloezie en een ander zelfs zijn zus niks gunnen.
  Ruzie met zus, vader, vrienden Nick en Simon & nog velen.
  Vervelend omhoog gevallen mannetje!!

 2. Femke

  Nou ik vind dat echt een arrogante eikel.
  Maar verder weer ik niets van deze situatie

Geef een reactie