Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique: Sarah laat Andre nou met rust!Gisteren lieten wij nog weten dat het lijkt of Andre Hazes een heel vies spelletje speelt met Monique. In zijn vriendenkring loopt hij namelijk te roepen dat hij Monique zo graag terug wil, maar uit zijn daden blijkt dit niet echt.

Andre is de afgelopen week namelijk al met twee andere dames gespot. Eerst werd hij gespot met een blond tenger meisje in de bioscoop. Volgens een getuige hadden ze het heel gezellig en deden de twee buiten de bioscoopzaal of ze niet bij elkaar hoorde, maar stapte de dame wel later in de auto bij Andre. Daarna is Andre ook nog gespot met een medewerkster van de Theebar van Rachel in een broodjeszaak. Het schijnt dat Rachel haar zoon probeert te koppelen aan deze dame. Rachel wil natuurlijk alles op alles zetten om te voorkomen dat Andre weer terug in de armen bij Monique belandt.

Maar dan is er natuurlijk ook nog Sarah die probeert Andre terug te winnen. En dat schijnt haar goed te lukken, want de twee hebben weer contact. Er dook zelfs een filmpje op waarin Sarah met Andre aan het videobellen was toen hij bij een zwembad zat in Dubai.

Er wordt dus aan alle kanten aan Andre getrokken. Monique schijnt deze week ook contact met Sarah te hebben gehad en heeft haar duidelijk gemaakt dat ze Andre met rust moet laten. Andre kan natuurlijk ook zelf besluiten het contact met Sarah weer te verbreken, maar daar kiest hij dus nu niet voor. Heeft hij dan nog gevoelens voor Sarah of is hij bang dat psycho Sarah straks voor zijn deur staat en probeert hij haar gewoon op deze manier rustig te houden.

Wij denken dat het laatste het geval is met Sarah en dat Andre nog steeds voor Monique wil gaan, maar dat Monique niet gelijk wil toegeven om niet heel stom over te komen in de media. Daarom heeft Andre op dit moment ook nog wat stiekeme escapades met andere dames. Hij wacht tot Monique definitief laat weten dat ze het weer wil proberen met hem.

 1. Xander

  Volgens mij is dit een ultieme poging om wederom te proberen een positieve draai aan het geheel te geven, maar het gaat steeds meer lijken op het verhaal van Don Quichot. Ook die vocht tegen windmolens

 2. Vis

  MONIQUE 3X SCHEEPS RECHT DIT GAAT NIET WERKEN!!!!!!!! HIJ BLIJFT JOU BESODEMIETEREN DOE NIET ZO DOM A.U.B EN ZOEK EEN FATSOENLIJKE VENT MAAR, GEEN DWIJL DIE HEM OVERAL MAAR IN SOPT.

 3. Joke

  Monique moet een ding inzien André is een man die nooit trouw kan blijven .
  Laat hem vrijgezel blijven dan kan hij doen en laten wat hij wil.
  Maar ga wel op jezelf wonen André
  Dat daar vrouwen intrappen daar zijn ze zelf schuld aan .

 4. wessel

  Heb net even een paar minuten (langer is echt niet te doen) naar de video van juffrouw Coldeweijer zitten kijken/luisteren. Opvallend was o.a. dat zij het er over heeft om zaken goed uit te zoeken, van 2 kanten te bekijken en dan pas te publiceren. Er worden volgens haar al te veel geruchten verspreid die als waarheid worden aangenomen en zij ziet zichzelf dan ook als een soort detective.
  Als zij had gedaan wat zij beweert, had zij kunnen weten dat er tussen Sarah van Soelen en André de laatste weken geen direct of indirect contact is geweest en dat het zeer de vraag is of dat wel het geval is geweest tussen Monique en Sarah.

 5. Fatime

  Die Sarah die spoort echt niet hoor. André maakt het haar duidelijk dat het over en uit is maar mevrouw golddigger wil het niet accepteren want dan is ze uit de belangstelling en dan stelt ze niks meer voor. Ze laat André echt niet met rust ze wil hem terug zodat ze weer beroemd is en in de belangstelling staat en zodat ze hem nog meer naar de klote kan helpen met haar drugs en drank verslaving. Ze wil hem zo graag terug voor de bekendheid en zodat zij zijn geld kan uitgeven en steeds op vakantie gaan naar Ibiza zonder dat Sarah duckface slijmbal golddigger van Soelen wat betaald

Geef een reactie