Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Heftige onthullingen over Marco BorsatoVandaag zou de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer om 14.00 uur een heftige video gepubliceerd waarin de beerput over Marco Borsato compleet zou opengaan.

Eerder kregen we al verschillende hints zo zou Yvonne een hele expliciete foto van Marco in bezit hebben waar hij met een hele grote bobbel op te zien zou zijn. Ook beweerde Yvonne dat Marco vandaag de dag nog steeds vreemd zou gaan en dus Leontine nog steeds in de maling zou nemen.

Daarnaast hebben Dennis Schouten en Jan Roos al verschillende dingen onthuld wat er gebeurd zou zijn bij The Voice Of Holland waar Marco coach was. Volgens Jan en Dennis zou Marco hiervoor zelfs in de gevangenis kunnen belanden. En een ex-vriendje van zangeres Maan beweerde dat Maan zelf aan hem had verteld dat ze een affaire met Marco gehad zou hebben. Wat Marco en Maan altijd ontkende.

Maar Yvonne heeft de video uitgesteld wegens het zonnige weer. Ze zou te veel last hebben van de zon tijdens het filmen. Hele aparte reden maar ja ze zegt dat de video op zijn vroegst pas na 5 uur gepubliceerd zal worden als er niets meer tegenzit.

Het schijnt trouwens dat Yvonne al een aardige claim aan haar broek heeft hangen van een Vlaamse tv-omroep. In haar vorige video maakte ze namelijk het interview dat Marco Borsato in het Vlaamse programma ‘Het Huis’ had belachelijk en ze heeft daar zonder toestemming beelden van het programma van gebruikt. Nu hangt er een claim van 30.000 euro boven haar hoofd of ze moet de video meteen verwijderen. De video staat nog online dus wellicht wordt het dan toch een rechtszaak.

De video van Yvonne Coldeweijer over de beerput van Marco Borsato is gepubliceerd en kun je hieronder bekijken.

27 Reacties

 1. Hr

  Sluit die griet een op……ben benieuwd naar haar eigen beer put

 2. Laat die man toch met rust Yvonne Kotsmeijer. Heb je niks anders te doen. Ga iets nuttigs doen met je leven, ga zelf eens werken

 3. info

  Teveel ego en te weinig inhoud mevrouw Kolderjijalweer. Oppervlakkige cafépraat al met al. Get a life en doe wat moois met uw leven.
  Het verbaast mij niet dat u uw woord niet nakomt qua publicatiedatum. Nu we het er toch over hebben, wie is hier de nu de stalker?!? Hartelijke groet en veel wijsheid toegewenst

 4. Bob

  Wat een irritant wijf zeg ..

  • Michael

   Kotsmeijer jat video content van de Belgische TV. Jat sieraden ontwerpen van andere ontwerpers. Verkoopt Ali-xpres rommel alsof het haar designer sieraden zijn en blijft maar liegen…
   Sluit dat aandachts wijf op en gooi de sleutel weg.

 5. Jansen

  Top, Yvonne smul van je verhalen over die schijnheilige Borsato, ga z o door!

 6. Nijhuis

  Hoe walgelijk om je leven te gebruiken om anderen
  het leven kapot te maken. Ziek mens.

 7. Ria

  Yvonny waarom iedereen door het slijk halen wat heb je hier voor baat bij. ..ga iets nuttigs doen en stop ermee. Soms waren je nieuwtjes leuk maar je draaft door nu

 8. bram

  De totale afgang van Yvonne Coldeweijer heeft zich ingezet.

 9. Cc

  Wat een eng wijf zeg. Sensatiebeluste droeftoeter. Laat de mensen toch met rust. Ze heeft niet voor niks een boete van 30.000 aan haar broek hangen voor een filmpje wat niet klopt. Ze zal alles wel gaan knippen en plakken om het echt te laten lijken.

 10. M

  Eng mens die erop kickt om anderen in de grond te trappen. Zit vaak een volstrekt gebrek aan eigenwaarde onder.

 11. Bor Marsato

  Triest als je zo je leven moet vullen…..

 12. Als ze zegt iets te hebben en het te willen tonen. Laat haar dat ook doen en anders kan mevrouw beter haar mondje dicht houden.
  Ik denk dat zevbeter het lsstste kan doen.
  Ze is gewoon verschrikkelijk publiciteits gek.
  Deze jonge dame is gewoon een ordinaire vlogger die enorm schreeut om aandacht.
  Geef haar die aandacht niet en lsst haar lekker in hasr sop gaar koken.

 13. Teuntje

  Wat ben jij een vreselijk wijf. Je bent er willens en wetens opuit om mensen kapot te maken. Bah…… Veeg eerst je eigen stoepje eens schoon en get a life.
  Je kickt op iemands problemen en ellende. Hoop dat je het allemaal zelf mee gaat maken, walg figuur ben. 🤮🤮🤮🤮🤮😡😡😡😡

 14. Irene

  Waarom moet je iemand kapot maken mvr Kotsweijer. Laat die man en zijn gezin met rust. Heb je zelf geen leven. 😡

 15. Skijet

  Opsluiten die gek gebrek aan aandacht onruststookster
  Laat die mensen met rust dat je maar een flinke boete krijg

 16. Branimir Teuwen

  Coldeweijer, maak je jurk wat wijder, want dan komt steed meer naar voren, dat je als dom wijf bent geboren.

 17. Eva

  Ja ja, Marco is een vreemdganger, maar hij heeft toch spijt betuigd, een keer of 1300?
  Die sterke Leontien, zij geloofde in zijn berouw en zijn echte liefde, ware liefde is het, niet het schrikbeeld van 3 hoog achter wonen en kapsalon knippie ipv Leco.
  Die ware liefde zag ook hun nachtegaaltje Jada, die het zonder haar vader ook ver zou schoppen als zangeres, echt.

Geef een reactie