Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Erica Meiland laat eindelijk weten hoe het zitHet seizoen van Chateau Meiland is alweer even gestopt en fans maakte zich zorgen hoe het nu verder zou gaan met de Meilandjes.

In ieder geval is duidelijk dat er een unieke dubbele kerstaflevering van de Meilandjes uitgezonden zal worden op kerstavond op SBS6.

Erica Meiland heeft ook laten weten dat ze volgend jaar ook weer op de tv zullen verschijnen. Dus de nieuwe lucratieve contracten daarvoor zullen al met ome John getekend zijn en dat betekent weer flink cashen voor de familie.

Erica wil er overigens nog niet te diep op ingaan wat we dan volgend jaar te zien zullen krijgen. Ze wil nu eerst focussen op de twee kerstafleveringen. Maar uit betrouwbare bron hebben wij al vernomen wat de rode draad volgend jaar wordt bij Chateau Meiland. Dat wordt namelijk de verhuizing van Maxime en haar gezin naar hun nieuwe villa en in de wandelgangen wordt wellicht ook al gesproken over de bruiloft van Maxime. Maar dan zal ze toch echt eerst ten huwelijk gevraagd moeten worden door Leroy.

Erica wilde in het interview ook niet meer ingaan op vragen over haar biografie en haar ex Sander. Deze ex beweert namelijk dat Erica alleen maar leugens vertelt in haar biografie over hun relatie. Zo zegt Erica dat ze nooit een relatie met Sander heeft gehad en dat hij alleen maar op de roem uit was. Sander daarentegen zegt dat dit niet waar is en heeft tientallen berichtjes en mailtjes van de twee geopenbaard waaruit blijkt dat de twee toch wel iets meer hadden dan enkel een vriendschappelijke band.

Overigens heeft Sander gewaarschuwd dat als Erica niet stopt met het vertellen van haar leugens hij nog meer berichten zal openbaren welke haar imago kan schaden en hij zal ook haar medische kwalen onthullen. Blijkbaar kiest Erica nu dus toch eieren voor haar geld en zegt ze niks meer over Sander in de media.

Opvallend is dat Martien Meiland ook een conflict had met een ex tijdens het uitbrengen van zijn biografie. Volgens deze ex vertelde Martien ook allemaal leugens in het boek en hij dreigde met een rechtszaak. Blijkbaar had deze ex gelijk, want bij de volgende druk liet Martien de passages over deze ex verwijderen uit de biografie en voorkwam hij hiermee een rechtszaak.

 1. Annemieke De Boer uit bellingwolde

  Getver wat is die Sander een akelige rat..om nu als een klein kind…roddels gaat vertellen.en gaat dreigen met advocaat…omdat hij Erica niet heb kunnen krijgen..nu weet ook iedereen wat voor onderkruipsel dit is……het is ook net een oud opa’tje zo mager onverzorgt is net een zwerver

  • Hebben we niet met heel veel mensen gekeken naar het doen en laten van Erica,Martine en zijn dochters? En het was dikwijls heel amusant en we,althans ik heb er meer dan eens hartelijk mee kunnen lachen.Erica.is een vrouw met een stevig paar handen aan haar lijf.,Chapeau voor al het werk dat ze verzet heeft in Frankrijk zonder dat ze iets bazigs over haar.had.En Martine,zijn spontaniteit en zijn gemak om in het oog van de camera zich zelf te zijn.En Maxime’,ook zei stak stevig de handen in de mouwen in Frankrijk.Ze was er echt niet te beroerd voor om haar handen vuil te maken .Ik gun de Meilandjes alle goeds toe.Lieve uit België.

  • Buddie for life

   Ze liegen beide over exen en verkopen zich fraaier dan ze zijn en jij noemt Sander ’n rat omdat hij haar waarheids-gehalte duidt door haar sms’jes te laten zien en belooft na meer leugens nog meer bekend te maken (waar ze nu snel mee stopte) en jij noemt ’n ernstig zieke persoon ’n oud opa’tje/zwerver , jouw tijd dat je spiegelbeeld tegenvalt ga je tzt (ook) nog wel beleven , denk dan hier nog maar ’s aan terug fijne ‘dame’ .

  • Piet Moenen

   Ik wordt een beetje moe van die meilandjes. Totaal nep en wat is de werkelijkheid? Ze leven in een fantasie… Al hun uitlatingen zijn maar op 1 ding gericht… De domme kijker vasthouden zodat ze nog maar blijven kijken. Ga wat doen met je leven.

   • Nog een waarzegger of zoals vele anderen jaloers iedereen is zoals hij
    Gebekt is als deze mensen zo willen
    leven is dat hun zaak en niet de jouwe

 2. Hans

  Het is geen vuil spuierij als iets waar is ok maar als er dingen verdraaid worden of te ver van de waarheid liggen mag Sander zeker zijn zegje doen .dus mensen hou het eerlijk tegenover elkaar

 3. Femmie verzijl

  Ik vind dat de Meilandjes het goed voor elkaar hebben en hopelijk hebben ze nog genoeg voor een leuke toekomst , hoe ze het ook doen het werkt en sommige dingen niet maar ze doen het beter dan andere. Heb de gun factor niet voor iedereen die met z’n kop op tv komt succes en til er niet zo zwaar aan hoop jullie snel weer op tv te zien

Geef een reactie