Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Moeder Marco Borsato: Leontine oorzaak gedrag van MarcoMary Borsato de moeder van Marco heeft gereageerd op alle geruchten die er op dit moment rondgaan van Marco. En Mary is woedend en dan vooral op Yvonne Coldeweijer die Marco nog steeds beticht van vreemdgaan. Maar daar blijft het niet bij, want Mary laat ook weten dat Leontine schuld heeft aan het eerdere vreemdgaan van Marco.

Mary zegt er het volgende over:

Dat types als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.

Mary laat ook nog even weten dat Leontine niet helemaal zuiver op de graad is en schuld heeft aan Marco zijn gedrag.

Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.

Het zal je schoonmoeder maar wezen. Ons advies aan Leontine is dan ook pak je spullen en ga zo snel mogelijk weg uit dat wespennest. Moeder en zoon spelen namelijk onder één hoedje.

Maar het lijkt erop dat Leontine dit al gedaan heeft ze is namelijk opgenomen in een stresskliniek in Spanje. Dit is inmiddels bevestigd door haar eigen management.

22 Reacties

 1. TT

  Ja nu maar een ander de schuld geven,als ik Leontine was liet ik haar zoon met rust, en moeders bemoei je met je eigen zaken!

  • Tonnemieke

   Waar bemoeit die ”moeder” zich mee? Ik zou me allereerst al schamen met zo’n onnatuurlijk verbouwde moeder. Maar niet alleen de buitenkant deugt niet. Van binnen zitten er ook wat steekjes los. Jammer. Ze zal niet slecht zijn, maar het wel slecht bedoelen.

  • L.Veeren

   Wat ziet Mary slecht uit,op haar leeftijd staan lang haar niet meer

 2. Pauline

  Dat heb ik al meteen gezegt die yvonne maakt t veel erger sensatie zoekster bah bah

  • Ronnie

   Ja joh Pauline, vindt je zijn toch vreemdgaan nog niet genoeg????
   Blijkbaar hou jij er zelf ook wel van & is dat voor jou normaal.

   • Janny Oostrom

    Wat een ordinair Oud Wijf..Waarom heeft ze dat lelijke haar…..Mary hou je daar mee bezig en laat Marco en Leontine.
    Neem een leuk kort koppie haar..Je zal zien dat het je veel meer FLAIR geeft..

  • Thea

   Dat ouwe wijf is psychisch gestoord.
   Ze is niet voor niks zo gruwelijk verbouwd, ze ziet er als een vogelverschrikker uit.
   😂😂😂😂😂😂
   Die weet niet eens meer wat normaal is en wat niet.
   In dat neppe luxewereldje van haar.

  • Will

   Kijk eens een fan van flapdrol Marco
   🤣

 3. Een onbetrouwbaar mens met een verlopen gezicht

 4. Het zal je schoonmoeder maar zijn,
  Ze probeert zo de schuld naar Leontine te schuiven,
  Haal die hand is boven je zoon zijn hoofd vandaan en denk is na voordat je wat zegt.
  Dit valt niet goed te praten, domme doos

 5. Jose van den Berghe

  Wat een domme reactie.Dee vrouw de schuld geven. En als mama tegengas geeft het dan meteen geloven. Zoiets doet mijn kind nooit. Maar ondertussen.

 6. Greet Hagen

  Naar mens die moeder. En je hebt inderdaad een afgeleerd gezicht. Bijna ordi

 7. Kim

  Vreemdgaan is nooit goed te praten!!!!😤
  Alles wat haar zoon doet vindt ze perfect, daarmee heeft ze hem zo gekregen, totaal verwend altijd tot op het bot en de hemel in geprezen.
  Hij denkt nu dat hij god is & alles kan flikken bij iedereen. Waarden en normen kent hij niet. Dumpen die eikel, Leontien!
  👊👊👊
  Walgelijk man & moeder!🤮

  • Verónica Kampen

   Waar twee ruzie he ben, zijn er altijd twee schuld…dat is zeker het geval. Marco is niet voor niks veelvoudig vreemd gegaan. Daar was, of us nog steeds een reden voor, blijkbaar. Maar ff iets anders…is dat zeker zijn moeder, hierboven op de foto? Of is dat een omgebouwde man? Als het echt zijn moeder is, dus echt een vrouw, dan vraag ik me af waarom haar “plastiek chirurg” haar zo mishandeld heeft. “Never judge a book by its cover” maar als je vrouw er zo uitziet, dat is dan toch een geldige reden om vreemd te gaan.

 8. Wierd

  Sensatie zoekster met een kop als een gebakken handdoek,

 9. A.goedknegt

  Leontien , kies v jezelf! Marco zal nooit veranderen!!! Eens n vreemdganger, altijd een vreemdganger!!!!

 10. Els

  Wat een idiote reactie van de moeder, je zoon probeert zich te verontschuldigen voor zijn vreemd gaan gedrag, en jij geeft Leontine de schuld, je spoort niet plastic mens, en ook niet hoe je Marco hebt opgevoed, hij denkt namens jou, dat hij een super man en echtgenoot is

 11. Janneke

  Als moeder moet je je géén uitspraken laten ontfutselen, je kunt niets meer terugdraaien. Volgens mij lijkt haar zoon op zijn vader.

 12. Marianne pietersen Horvath

  Laat ze het zelf lekker uitzoeken

 13. Harmony

  Het wordt tijd dat Leontine e EER en het het RESPECT aan zichzelf houdt en hem voorgoed de deur uitzet.👍In eennander artikel gaf Leontine een van zijn vrouwen met wie hij vreemdging de schuld .ScSHANDELIJK Leontine.Borsato zal blijven vreemdgaan.Stel hem hem daarvoor zelf aansprakelijk!!!En KIES voor jezelf.Je hebt geen stresskliniek nodig.Laat hem VOORGOED OPROTTEN.Wees STERK meid!!!Dat is je GENEZING!!!

Geef een reactie