Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes gespot met nieuwe vriendinEerder lieten wij al weten dat Andre Hazes zich niet aan zijn afspraak had gehouden om afgelopen maandag zijn zoontje naar school te brengen. Hier was Monique woedend over. Andre kwam namelijk niet opdagen terwijl hij wel had beloofd te komen. Wat de reden was dat Andre niet kwam opdagen wisten we toen niet, maar het lijkt erop dat we dit nu wel weten.

Andre Hazes is namelijk in de bioscoop in Amsterdam gespot met een blond tenger meisje. Hij ging samen met haar naar de film en probeerde dit zo discreet mogelijk te doen.

De twee kwamen apart aan in de bioscoop en ze kochten beiden apart hun popcorn en drinken. Maar volgens een aantal mensen die in de zaal aanwezig waren en zelfs een foto hebben weten te maken van Andre hadden hij en dat meisje toch echt een date.

Ze zaten naast elkaar en deden heel giechelig en raakte elkaar aan. Toen de film was afgelopen liepen beiden alleen uit de zaal. Dat was blijkbaar zo afgesproken om geen argwaan te wekken. Omdat één persoon niet veel later heeft gezien dat dit meisje bij Andre in de auto stapte in de garage.

Dus het kan zo zijn dat Andre maandagochtend niet naar Monique ging om zijn zoontje naar school te brengen, omdat hij blijkbaar toen ook al andere prioriteiten had.

25 Reacties

 1. ikkem

  Hm, wat een constructie!?
  Of het was vermomde Sarah, misschien?
  Even geduld, Yvonne Coldeweijer legt het voorval binnenkort uit!

 2. Joepie

  Het wordt een beetje (veel) Dreetje Davids. Hij blijft afscheid nemen en weer terugkomen met elke keer weer een nieuw slachtoffer.

 3. Bertrand

  Wil zich zeker revancheren vanwege het feit dat Sarah en haar ouders te kennen hebben gegeven wel begrip te hebben voor zijn problemen maar onder geen enkele voorwaarde hiermee akkoord te gaan. Om die reden hebben zij hem toen dan ook de hand toegestoken.

 4. SE

  Wat een vies onsmakelijk mannetje om te zien, een gladjakker

 5. Joepie

  Dreetje Davids dus. Hij blijft afscheid nemen van nieuwe liefdes

 6. Anoniem

  Schandalig om je kind te laten zitten voor 1 of andere nieuwe griet, hier heb ik absoluut geen woorden voor…..
  De een na de ander verslijt hij na een paar weken is de lol er weer vanaf en dan schopt ie ze weer aan de kant….
  Lekker goed voorbeeld zo voor een kind, mobiele kan 10x beter krijgen dan zo’n lanterfantende playende gozer dat verdiend zij niet, en z’n zoontje verdiend dit ook niet straks word dat jochie gepest bij het leven door het toe doen van z’n eigen vader

 7. Anoniem

  Mobiele moest Monique zijn

  • Akker

   Waarom blijven jullie deze gladjanus volgen stop toch met deze vent.Grote ego die denkt nog elke vrouw te kunnen krijgen.Laat hem voor sinterklaas maar een liedje zingen kinderen zien toch nog niet hoe vals hij is.

  • Trees

   Je zou van veel minder een burn out krijgen……bahba9h

 8. Moon

  Had je anders verwacht dan

 9. Gerda

  Monique ik zij toch kijk uit met die glundert hij bedonder jou weer gewoon hem niet meer nemen hij bedonder jou hij geeft hele maal niet om jou zake wasser

 10. Michel

  Wat een ongelooflijke droeftoeter is die hazes, blijft maar aankloten, en laat nu zelfs z’n eigen kind vallen.
  Vieze galbak is het

  • Sascha

   Idd het gaat om zijn zoontje, die verheugd zich er op dat zijn vader hem naar school brengt. Dit doet zoveel meer zeer voor die kleine dan Andre Hazes zich ooit kan voorstellen…te triest voor woorden. Waarom ………als moeder zijnde snap je het niet en maakt je idd behoorlijk boos. Erg om je kind zo verdrietig te zien. Sterkte voor mini Andre en Monique….want tja tis de moeder die dan haar kind opvangt en troost. Hoop echt dat ie zijn zoontje niet zo blijft behandelen… hij zal ook wel geweten hebben dat zijn ouders zouden trouwen. Denk dat moeders dat weer aan zoontje heeft moeten uitleggen. Oh nee toch niet. Word hier oprecht heel verdrietig van. Dat is wel duidelijk…..

 11. Cisca

  Hij is vrijgezel en mag dit dus. Maar dat hij zijn kind weer eens laat vallen dat mag dus zeer zeker niet. Vies mannetje is het. Zo raakt hij steeds meer “fans ” kwijt. Hij speelt de goede vader als hij niks anders heeft anders kan dat jochie barsten. Monique hou die ex van je op afstand want je kind word alleen aar gekwetst.

  • Lijdi

   Deze man krijgt veel te veel aandacht. Dat verdient hij niet. Wat een loozer. Ja wat wil je ook als je uit zo’n familie komt.
   Monique laat je verstand werken en trap er niet weer in. Het is zonde van jou tijd. Er komt vast wel een goeie leuke kerel op je pad. Geniet maar lekker van jou lieve zoontje.

 12. Rina

  Wat een eng mannetje is het toch
  Als hij zo door gaat kots iedereen hem uit

 13. Cindy

  Echt een vies goor walgelijk mannetje.

 14. Jpe

  Niemand begrijpt dat dit gewoon een ontzettend slimme zet is om alle ogen op Andre en zijn aanhang te krijgen. Zijn bezig met een real life soap iets. Hij was waarschijnlijk gewoon met die duffe Sarah in de bios maar dat mag natuurlijk niemand weten. Het moet de gemoederen bezig houden. Let maar op!

 15. Inse

  Een zielig ventje, dat Monique uit haar doppen kijken

 16. Tino

  Ook verslaafd aan vrouwen, zijn afkicktraject zak zo nog lang duren. Met zijn sokken doet ie langer dan met al zijn vrouwen.

Geef een reactie