Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Rogier probeert Frank leeg te plunderenRogier en Frank die bekend zijn geworden van het tv-programma Paleis voor een Prikkie liggen nog steeds heftig met elkaar in de clinch. Zo liet Rogier beslag leggen op de panden van Frank en wilde Rogier een omgangsregeling met hun hond Coco.

Volgens Frank probeert Rogier gewoon zoveel mogelijk geld binnen te harken en dat lukt aardig. Want de rechter heeft Rogier al meerdere keren gelijk gegeven. Zo moest Frank nu maandelijks 22.000 euro naar Rogier overmaken ipv de 7500 euro wat Rogier eerst kreeg. Dat geld komt nog van hun lucratieve RTL contract wat ze hadden getekend.

Frank liet weer weten dat Rogier nog een schuld bij hem heeft staan van 3,5 ton en dat Rogier hem in elkaar heeft geslagen. Rogier heeft kort geleden ook beslag laten leggen op Frank zijn bankrekeningen waardoor Frank niet meer bij zijn geld kon.

Frank zegt hier het volgende over:

“Een paar weken geleden werd ik opeens verrast door een deurwaarder, die kwam vertellen dat er door Rogier beslag was gelegd op mijn rekeningen.”

“Kennelijk bang dat ik een deel van mijn banksaldo zou wegsluizen, liet hij beslag leggen. Ik kon sindsdien nog geen kopje koffie afrekenen.”

“Het kort geding heeft even geduurd, maar er was wel meteen een uitspraak. De rechter heeft bepaald dat alle beslagen onmiddellijk moesten worden opgeheven, zodat ik vanaf nu weer bij mijn geld kan. Rogier blijkt ten onrechte actie tegen mij te hebben ondernomen.”

“Na afloop van het kort geding heb ik buiten de rechtszaal nog een paar woorden met hem gewisseld. Het was geen prettig gesprek. Ik kreeg alleen maar hatelijke opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd en daar kon ik het mee doen. Ik lig er niet van wakker, maar het blijft jammer dat we nu op deze manier met elkaar moeten omgaan.”

  1. Jan K

    Plastic Rogier, haha haha Ga eens echt werken man.Of ben je bang dat dan je plastic kop barst?

  2. Janet

    Rogier de uitnemer wees blij dat je verlost bent van die nagemaakte

Geef een reactie